به گزارش اکوایران، بر اساس آمار ارائه شده از سوی اتاق اصناف ایران، در حال حاضر ۷۷۹ هزار و ۴۰۷ پروانه کسب برای زنان در کشور فعال است. از این میزان استان مازندران با ۵۸ هزار و ۸۹۱ پروانه کسب فعال ، بیشترین آمار و استان قم با ۷ هزار و ۱۷۴ پروانه کسب فعال، کمترین […]
به گزارش اکوایران، بر اساس آمار ارائه شده از سوی اتاق اصناف ایران، در حال حاضر ۷۷۹ هزار و ۴۰۷ پروانه کسب برای زنان در کشور فعال است. از این میزان استان مازندران با ۵۸ هزار و ۸۹۱ پروانه کسب فعال ، بیشترین آمار و استان قم با ۷ هزار و ۱۷۴ پروانه کسب فعال، کمترین میزان پروانه کسب فعال برای زنان را به خود اختصاص داده است. در آمار ارائه شده، خراسان رضوی با برخورداری از ۵۷ هزار و ۸۹۶ پروانه کسب فعال برای زنان در جایگاه دوم قرار دارد. استان تهران هم با برخورداری از ۵۴ هزار و ۷۳۲ پروانه کسب فعال رده سوم بیشترین آمار پروانه کسب فعال برای بانوان را به خود اختصاص داده است.
منبع: اتاق اصناف ایران
تهران رتبه اول در پروانه مباشرت
آمار ارائه شده از سوی اتاق اصناف ایران از تعداد زنانی که دارای پروانه مباشرت یا مشارکت واحد صنفی فعال هستند، نشان میدهد که در حال حاضر استان تهران با ۶ هزار و ۱۳۸ پروانه مباشرت و مشارکت فعال برای بانوان و جنوب کرمان با ۶۰ پروانه مباشرت و مشارکت فعال برای بانوان به ترتیب دارای بیشترین و کمترین میزان پروانه مباشرت و مشارکت فعال برای بانوان هستند.در این ردهبندی استان اصفهان و استان خراسان رضوی پس از تهران بیشترین آمار پروانه مباشرکت و مشارکت فعال برای بانوان را از آن خود کردهاند.
بیشترین دریافت کننده پروانه کسب
طبق آماری که از سوی اتاق اصناف ایران ارائه شده است، تعداد ۲۰ شغل دارای کد آیسیک که بیشترین پروانههای کسب را از سوی زنان دریافت کردهاند. در این بین صنف آرایشگری زنانه با دریافت ۱۰۴ هزار و ۵۲۷ پروانه کسب در صدر لیست مشاغل دارای کد آیسیک قرار دارند. پس از آن، خرده فروشی پوشاک زنانه و خرده فروشی خواربار (خواربارفروش) به ترتیب با دریافت ۸۰ هزار و ۶۰۲ پروانه کسب و ۴۷ هزار ۷۷۵ پروانه کسب در ردیف دوم و سوم قرار دارند. خرده فروشی وسایل خانگی برقی نیز کمترین میزان دریافت پروانه کسب را از سوی زنان داشته است؛ زنان کشور برای فعالیت در رسته صنفی فروش وسائل خانگی برقی ۵ هزار و ۵۵۱ پروانه کسب دریافت کردهاند.
منبع : اتاق اصناف ایران