بر اساس بند ۵ از قانون بودجه ۱۴۰۲ قرار است تا پایان شهریور امسال خودروهای مانده در انبارهای اموال تملیکی تعیین تکلیف شود در این زمینه ۳۸۰  دستگاه کامیون که در سال جاری وارد شده و تعداد بیشتری هم کامیون از سال‌های قبل باقی مانده، همچنین ۶۹۲ دستگاه ماشین‌‌آلات راهسازی، معدن و کشاورزی و ۵ هزار دستگاه خودروی سواری با قدرت بیش از ۲۵۰۰ سی‌سی باید تعیین تکلیف شوند.

عبدالمجید اجتهادی مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی امروز در نشست خبری عنوان کرد علاوه بر خودروهای متروکه در این مرحله از مزایده موتورسیکلت‌های بالای ۲۵۰ سی‌سی نیز باید از طریق مزایده تعیین تکلیف شود.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی در مورد فروش داروهای در اختیار سازمان اموال تملیکی عنوان کرد: از تاریخ ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ مقرر شده است که داروها در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار نگیرد بلکه سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت در مورد آن تصمیم بگیرد. اما داروهایی که قبل از این تاریخ در اختیار ما بوده، باید با مجوز سازمان غذا و دارو یا در اختیار هلال احمر و یا دانشگاه‌های علوم پزشکی قرار گیرد که آنها تعیین تکلیف خواهند کرد.

اجتهادی همچنین در مورد فروش خودروها از طریق مزایده گفت: در دولت سیزدهم تعداد ۱۰۶۲ دستگاه خودرو از طریق مزایده به فروش رسید که البته از این تعداد ۲۰ دستگاه اساسا در اختیار سازمان اموال تملیکی قرار نگرفت و در مجموع ۲ هزار دستگاه خودرو از طریق مزایده سراسری به مردم و خریداران عرضه شد.

وی اضافه کرد: ۹۷ درصد کالاهای متروکه در اختیار سازمان اموال تملیکی از طریق مزایده الکترونیکی عرضه می‌شود و در این زمینه خریداران باید امضای الکترونیکی یا توکن دریافت کنند تا بتوانند در مزایده مشارکت کنند.