فاجعه بزرگ؛ مهاجرت مدیران میانی ۷۷ درصد - افق اقتصادی

فاجعه بزرگ؛ مهاجرت مدیران میانی 77 درصد - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۲ اسفند ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-02-20
کد خبر: 358545 |
تاریخ انتشار : ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۱ |
8 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گزارش اکوایران؛  اخیرا  نمایندگان بخش خصوصی در اتاق بازرگانی تهران محمدمحسن صدر، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ملاقات کردند و  از روند مهاجرت گسترده متخصصان این حوزه ابراز نگرانی کردند. فعالان اقتصادی تاکید کردند که تصمیمات غیرکارشناسی و نبود حمایت‌های لازم دولت بویژه وزارت ارتباط، باعث خروج نیروی انسانی متخصص شده و این مساله بر […]

فاجعه بزرگ؛ مهاجرت مدیران میانی ۷۷ درصد

به گزارش اکوایران؛  اخیرا  نمایندگان بخش خصوصی در اتاق بازرگانی تهران محمدمحسن صدر، معاون وزیر و رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران ملاقات کردند و  از روند مهاجرت گسترده متخصصان این حوزه ابراز نگرانی کردند. فعالان اقتصادی تاکید کردند که تصمیمات غیرکارشناسی و نبود حمایت‌های لازم دولت بویژه وزارت ارتباط، باعث خروج نیروی انسانی متخصص شده و این مساله بر آینده اقتصاد دیجیتال کشور تأثیر منفی می‌گذارد.

یکی از مهم‌ترین انتقادات مطرح‌شده، سیاست‌های وزارت فناوری اطلاعات و ارتباطات در قبال اپراتورهای هوشمند بود که به گفته فعالان این حوزه، تأثیرات منفی بر بازار و شرایط کسب‌وکارهای دیجیتال گذاشته و انگیزه فعالیت در این بخش را کاهش داده است.

نمایندگان بخش خصوصی هشدار دادند که عدم ثبات سیاست‌گذاری، ضعف در تأمین سرمایه و موانع موجود بر سر راه توسعه هوش مصنوعی، متخصصان را به مهاجرت سوق داده است. آن‌ها تاکید کردند که پیش از هرگونه تصمیم‌گیری در این حوزه، باید از نظر متخصصان و فعالان بخش خصوصی استفاده شود تا راهکارهایی برای جلوگیری از تشدید این روند تدوین شود.

حال نکته قابل تامل این است که مرور درصد افراد مایل به مهاجرت در نسبت بالا به بسیار بالا در مطالعات پیشین اتاق بازرگانی نشان می‌دهد؛  درصد تمایل به مهاجرت مدیران میانی به شکل عجیبی بالاتر از ۴ گروه دانشجویان و فارغ تحصیلان، پزشکان و پرستاران ، کارآفرینان و مدیران ارشد است.

این مطالعه که اتاق بازرگانی چندی پیش منتشر کرده بود نشان می‌داد، درصد تمایل به مهاجرت  دانشجویان و فارغ تحصیلاان ۶۷.۱ درصد ، پزشکان و پرستاران ۵۳.۹ درصد ، کارآفرینان و مدیران ارشد ۷۰ درصد و مدیران میانی به شکل عجیبی ۷۶.۵ درصد است. 

در واقع مدیران ارشد که خود تصمیم گیران اصلی هستند؛ در جرگه گروه اصلی کسانی هستند که تمایل زیادی به خروج از کشور دارند. درضمن مدیران میانی که  مجری تصمیمات مدیران ارشد هستند نیز بیش از مدیران ارشد تمایل به خروج از کشور دارند. حال سوال اینجاست که  آنهایی که خود تمایل برای مهاجرت دارند چطور می خواهند برای سایرین تصمیم گیری کنند و تصمیم های گرفته شده را اجرا کنند؟

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید