۵ تذکر به شهرداری در صحن شورای شهر - افق اقتصادی

5 تذکر به شهرداری در صحن شورای شهر - افق اقتصادی
سه شنبه, ۶ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-26
کد خبر: 322700 |
تاریخ انتشار : ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۳ |
0 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

مهدی اقراریان رییس کمیته نظارت شورا شهر نسبت به نحوه انتخاب کارشناسان رسمی در حوزه املاک شهرداری به شهردار تذکر داد و خواستار شفافیت در نحوه انتخاب این کارشناسان شد ناصر امانی هم  با اشاره به مراجعات چند باره مردم محله دولت آباد جنوبی در منطقه ۲۰، اظهار کرد: دست فروشان و بساط گستران تا […]

۵ تذکر به شهرداری در صحن شورای شهر

مهدی اقراریان رییس کمیته نظارت شورا شهر نسبت به نحوه انتخاب کارشناسان رسمی در حوزه املاک شهرداری به شهردار تذکر داد و خواستار شفافیت در نحوه انتخاب این کارشناسان شد

ناصر امانی هم  با اشاره به مراجعات چند باره مردم محله دولت آباد جنوبی در منطقه ۲۰، اظهار کرد: دست فروشان و بساط گستران تا ساعات پایانی شب در این معبر فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: یک فرد با هویت معلوم معبر را به بساط گستران و دست فروشان با دستگاه کارتخوان اجاره می دهد. مردم با ناهنجاری هایی به شکل روزانه دست و پنجه نرم می کنند و سد معبر یکی از مسائل اصلی است که همچون زنجیره ای باطل ادامه دارد و مدیران موضوع را پاسکاری می کنند. ما هم به عنوان نماینده مردم می توانیم تذکر دهیم و بخواهیم که شهرداری فکری به حال این کسبه کند.

زهرا شمس احسان  با تأکید بر مدیریت یکپارچه پایانه غرب، گفت  این پایانه با چالش های مدیریتی روبه رو است، چندین نهاد و سازمان از جمله شرکت ساماندهی مشاغل، سازمان پارک سوارها و شهرداری منطقه پنج دخالت می کنند که منجر به پایین بودن کیفیت خدمات رسانی شده و شهروندان در تردد برای استفاده از خدمات دچار چالش شده اند.

مهدی پیرهادی نیز گفت : در سالهای قبل سیاهه انتشاری منتشر شد که در حال بروزرسانی است. از استاندار تهران درخواست دارم که این موضوع در اسرع وقت اصلاح شود.

وی افزود: شهرداری باید اطلاعاتی داشته باشد و به دانشگاه علم و صنعت به عنوان برنده مناقصه تحویل دهد اما برخی دستگاه ها اطلاعات کافی را ارائه نمی دهند و درخواست ما این است که دستگاه قضا به این موضوع وارد کند تا دلیل آلودگی ها مشخص شود.

میثم مظفر  هم تذکر داد: ۹ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان صورت وضعیت پروژه های مناطق ۲۲ گانه ثبت شده و ۶ هزار و ۷۱۹ میلیارد تومان به مناطق پرداخت شده و تنها بیش  از دو هزار میلیارد تومان معادل ۳۸ درصد نقدی بوده است البته مابقی آن در قالب برات کارت بوده است.

وی افزود: در مجموع میزان پرداختی به مناطق پایین است و برخی مناطق کمتر از ۳۰ درصد دریافتی داشته اند و شهرداری باید اقدام عاجلی در این راستا انجام دهد. حجم بالایی از نقدینگی در حوزه حمل و نقل هزینه می شود، البته این دلیل کافی نیست و باید مورد توجه قرار بگیرد.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید