وی با بیان اینکه باید در افق بلند مدت برای تامین برق پایدار در سطح شهرها اقداماتی صورت گیرد گفت: در مدت زمان کوتاه نمیتوان نیروگاهها را تجهیز و کسری برق را جبران کرد برخی از اقدامات شامل تجهیز، استفاده و مصرف بهینه از برق است اما در اجرای این طرح با مشکلاتی در سطح […]
وی با بیان اینکه باید در افق بلند مدت برای تامین برق پایدار در سطح شهرها اقداماتی صورت گیرد گفت: در مدت زمان کوتاه نمیتوان نیروگاهها را تجهیز و کسری برق را جبران کرد برخی از اقدامات شامل تجهیز، استفاده و مصرف بهینه از برق است اما در اجرای این طرح با مشکلاتی در سطح شهر مواجه شدهایم در اولین سالی که شورا تشکیل شد نیز با دعوت از مسئولان توزیع برق همین مشکلات را مطرح کردیم و اعلام داشتیم که قطعی برق چه مشکلاتی به وجود میآورد اما متأسفانه شاهد این هستیم که همچنان مشکلات پابرجا هستند.
تشکری هاشمی درباره سهم روشنایی برق معابر اظهار کرد: سهم روشنایی معابر از برق تولیدی حدود ۱ الی یک و نیم درصد است، یعنی برق معابر را تنها برای کاهش یک و نیم درصد از مصرف برق قطع میکنند،، سوال اینجا است که این درصد چقدر در مجموع مصرف برق اهمیت دارد؟ با قطع برق معابر شهری، شاهد پیامدهای ناگواری از جمله تصادفهای جرحی خصوصاً تصادف عابر پیاده به دلیل آنکه در تاریکی معبر حرکت میکنند هستیم همچنین احتمال وقوع بزه نیز در معابر تاریک افزایش مییابد.
رئیس کمیسیون عمران و حمل ونقل شورای اسلامی شهر تهران در خصوص نقش روشنایی معابر در کاهش تصادفات بیان کرد: مطابق با تحقیقی که در این خصوص انجام شده در معابری که روشنایی در آنجا برقرار بوده تصادفات تا ۲۸ درصد کاهش داشتهاند اکنون شاهد این هستیم که امنیت و سلامت مردم در خطر است و علی رغم آنکه مدیرعامل وقت توزیع برق اعلام کرد که کج سلیقگیها باعث قطع برق معابر میشود باز هم شاهد این کج سلیقگی هستیم باید از سمت شورای شهر این اخطار داده شود تا مشکلات قطع برق معابر رفع شوند.
وی گفت: در زمان قطع برق شاهد خاموشی چراغهای راهنمایی و رانندگی نیز هستیم با قطع برق،چراغ های راهنمایی و رانندگی تقاطعها دچار اختلال و حوادث ترافیکی تجدید میشوند و گرههای ترافیکی ایجاد میشوند مگر پلیس چه تعداد نیرو میتواند در هر تقاطع بگذارد که دچار مشکلات نشویم.
تشکری هاشمی افزود: در حکم ۲۴ برنامه ۴ ساله گفتهایم تجهیز چراغهای راهنمایی و دوربینها باید به سیستم برق اظطراری ( ups) متصل شوند و تا پایان این برنامه نیز بابد ۸۰۵ تقاطع مهم به سیستم مذکور متصل شوند در این حکم گفته شده در سال اول ۴۲ تقاطع، در سال ۴۰۱ تعداد ۹۲ تقاطع، در سال ۴۰۲ تعداد ۳۵۰ تقاطع، در سال ۴۰۳ تعداد ۶۵۰ تقاطع و در سال آخر نیز باید تمام ۸۰۵ تقاطع تجهیز شوند.
وی تصریح کرد: با وجود این حکم شاهد این هستیم که در حال حاضر هیچ یک از تقاطعها به سیستم برق ups مجهز نشده و آن ۴۲ تقاطعی که یو پی اس داشتهاند نیز یا سرقت شدهاند یا به دلیل گذر زمان کارایی خود را از دست داده و قابل استفاده نیستند.
تشکری هاشمی بیان کرد: گفته شده که در طول این مدت دو مناقصه برگزار شده که آنها برندهای نداشتهاند به نظر میرسد شیوههای کار دارای نقص هستند ما نمیتوانیم سه سال از برنامه ۴ ساله را پشت سر بگذاریم اما حتی یک تقاطع نیز به یو پی اس متصل نشود.