جریمه ۷۰۰ هزار تومانی برای مخدوشی پلاک/ دودزاترین وسیله نقلیه کشور چیست؟ - افق اقتصادی

جریمه 700 هزار تومانی برای مخدوشی پلاک/ دودزاترین وسیله نقلیه کشور چیست؟ - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۱ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-21
کد خبر: 319198 |
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵ |
7 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ گفت: از ۲۶ آبان تعداد ۵۰ دستگاه خودروی کفی در ۵۰ نقطه شهر تهران مستقر کردیم تا موتورسیکلت سوارانی که پوشش پلاک داشته باشند و یا پلاک شان مخدوش باشد ضمن جریمه ۷۰۰ هزار تومانی با کفی به پارکینگ منتقل و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شود.

جریمه ۷۰۰ هزار تومانی برای مخدوشی پلاک/ دودزاترین وسیله نقلیه کشور چیست؟

به گزارش اکوایران، سیدابوالفضل موسوی‌پور، رئیس پلیس راهور تهران بزرگ، امروز ۲۸ آبان ۱۴۰۳ در نشست خبری حضور یافت

موسوی‌پور در این نشست به نکاتی اشاره کرد که در ادامه می‌خوانید:

قطع برق مشکل جدی برای ترافیک ایجاد می‌کند و باعث تردد کاذب می‌شود، ما در جلساتی که در ۳ سال گذشته انجام داده‌ایم ۳۰ تقاطع را اعلام کرده ایم که برق چراغ‌های آنها قطع نشود اما متاسفانه اجرایی نشده است.

قطعی برق مشکل جدی ایجاد می‌کند و شب‌ها در بزرگراه‌ها باعث ایجاد حادثه می‌شود و منجر به افزایش تصادفات فوتی و جرحی می‌شود.

جریمه مخدوشی پلاک خودرو

از ۲۶ آبان تعداد ۵۰ دستگاه خودروی کفی در ۵۰ نقطه شهر تهران مستقر کردیم تا موتورسیکلت سوارانی که پوشش پلاک داشته باشند و یا پلاک شان مخدوش باشد ضمن جریمه ۷۰۰ هزار تومانی با کفی به پارکینگ منتقل و برای آنها پرونده قضایی تشکیل شود. 

مخدوش و پوشش پلاک وسیله نقلیه در هر شرایطی جرم است و علاوه بر توقیف، اعمال جریمه، ۶ ماه تا یکسال طبق قانون حبس برای متخلف در پی خواهد داشت.

در سال‌های اخیر برخوردهای گوناگونی با رفتارهای پرخطر موتورسواران انجام شده که شامل جمع آوری با کفی، توقیف‌های ۶ ماهه، طرح موتوریار بوده است.

رسوب ۶۸ هزار دستگاه موتورسیکلت توقیفی در پارکینگ‌ها

در توقیف موتورسواران بحث هزینه پارکینگ، دیون دولتی، نگهداری موتورها مورد توجه بوده البته این مساله منجر به رسوب ۶۸ هزار دستگاه موتور در پارکینگ‌های پایتخت شده است.

در تمام این سال‌ها تلاش کردیم استفاده از کلاه ایمنی برای موتورسواران را نهادینه کنیم که طی ۱۱ ماه گذشته، میانگین ۲۰ درصد استفاده از کلاه ایمنی در معابر پایتخت به ۴۲ درصد رسیده که البته باز هم آمار مطلوبی نیست.

 در هفت ماه منتهی به مهر امسال، ۷۰ هزار دستگاه موتورسیکلت در محل وقوع تخلف توسط ماموران پلیس راهور تهران بزرگ توقیف و بعد یک تا ۲ ساعت تحویل راکب شد همچنین در همین مدت ۱۳ هزار دستگاه موتورسیکلت را به پارکینگ منتقل کردیم و ۱۱۵ هزار دستگاه موتورسیکلت نیز رفع پوشش پلاک شدند.

 یک میلیون و ۳۵۰ هزار موتورسیکلت در این مدت اعمال قانون شده و ۸۸ پیاده رو در ۸۸ محل با انجام اعمال هندسی برای عدم ورود موتورسواران ناممکن شد همچنین ۶ هزار عدد کلاه ایمنی رایگان نیز به موتورسواران پایتخت اهدا کردیم.

توزیع رایگان کلاه ایمنی

با شهرداری تهران در حال رایزنی هستیم تا با همکاری شهرداران ۲۲ منطقه، ۲۲ هزار عدد کلاه ایمنی تهیه و در روز ۲۲ بهمن بین شهروندان موتورسوار به صورت رایگان توزیع کنیم.

تصادفات فوتی موتورسیکلت سواران از ابتدای سال تاکنون ۱۶ درصد کاهش پیدا کرده است.

موتور سیکلت ها در تهران از خودروها بیشتر شده‌اند.

 دودزاترین وسیلهٔ نقلیه در کشور

 کامیون با ۱۵.۳ درصد بیشترین میزان آلایندگی بین وسایل نقلیه را دارد و پس‌از آن سواری با ۱۳.۹ درصد، اتوبوس ۱۳.۱ درصد، موتورسیکلت ۱۰.۱ درصد، مینی‌بوس ۴ درصد، تاکسی ۲.۱ درصد و وانت ۱.۵ درصد از آلایندگی متحرک را به خود اختصاص داده‌اند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید