مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی اصلاح فرآیندهای دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران اظهار کرد: این طرح با مشارکت متخصصین حوزه معماری و حوزه شهری شکل گرفته تا بتواند سالیان سال، مسائل شهر را رفع کند و جلوی زدوبندها و […]
مهدی عباسی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در جریان بررسی اصلاح فرآیندهای دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران اظهار کرد: این طرح با مشارکت متخصصین حوزه معماری و حوزه شهری شکل گرفته تا بتواند سالیان سال، مسائل شهر را رفع کند و جلوی زدوبندها و دالانهای تاریک را بگیرد.
وی افزود: تلاش بر این بود طرح مورد نظر بستری برای توسعه عدالت و حمایت از اقشار مختلف و فرصتی برای پیشرفت همه جانبه باشد. امیدواریم بتوانیم با فناوریهای نوین تحولی عمیق را در دبیرخانه کمیسیون ماده پنج ایجاد کنیم و پیشبینی میشود پس از تصویب، [این طرح] الگویی برای کل کشور باشد.
ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورا نیز در ادامه گفت یکی از مهمترین اهداف این طرح این است که به سوالاتی که ما پاسخی برای آن به شهروندان نداریم، پاسخ دهد.
وی ادامه داد: اعضای کمیسیون ماده ۵، معاونین وزرا هستند و به جز رئیس شورا و شهردار، مابقی از وزارتخانهها در کمیسیون حضور دارند و رأی آنها مستقل است و کسی نمیتواند در آراء آنها دخالت کند اما واقعیت این است که دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ جزو ساختار شهرداری است و ما حق ورود داریم.
امانی با بیان اینکه اگر دبیرخانه خارج از شهرداری بود ما نمیتوانستیم دخالت کنیم، تصریح کرد: پرسنل شهرداری در دبیرخانه کمیسیون فعالیت میکنند تا پرونده از دبیرخانه وارد کمیسیون نشده، پرداختن به آن جزئی از وظایف ماست؛ اگر طرح وارد تعیین تکلیف برای وظایف اعضا شود، ایراد وارد است اما وقتی در مورد پرونده پیش از ورود به کمیسیون، بحث شده درست است.
وی همچنین تصریح کرد: این طرح به دنبال التزام بخشی و شفافسازی است و روند رسیدگی به پروندهها را طولانی نمیکند. هر بخشی از طرح که منجر به طولانیتر شدن روند بررسی پروندهها در کمیسیون ماده ۵ شود، باید مورد اصلاح قرار بگیرد.
در پایان کلیات طرح اصلاح فرآیندهای دبیرخانه کمیسیون ماده ۵ قانون تأسیس شورای عالی شهرسازی و معماری ایران با حداکثر آراء موافق تصویب شد.