برنامه هفتم، دو راه را برای دولت مجاز اعلام کرده است؛ «ساخت مسکن در بافتفرسود» و «ساخت مسکن در زمینهای دولتی منفصل از شهرهای اصلی». محمد منان رئیسی، عضو کمیسیون عمران مجلس اما میگوید، «تامین مسکن محرومان با توجه به مجموعهای از دلائل از جمله تراکم جمعیتی بالای شهرهای بزرگی مثل تهران و هزینهبر بودن […]
برنامه هفتم، دو راه را برای دولت مجاز اعلام کرده است؛ «ساخت مسکن در بافتفرسود» و «ساخت مسکن در زمینهای دولتی منفصل از شهرهای اصلی».
محمد منان رئیسی، عضو کمیسیون عمران مجلس اما میگوید، «تامین مسکن محرومان با توجه به مجموعهای از دلائل از جمله تراکم جمعیتی بالای شهرهای بزرگی مثل تهران و هزینهبر بودن توسعه منفصل شهرها، باید از طریق گسترش فیزیکی شهرها یا همان توسعه متصل اتفاق بیفتد».
در میزگرد گروه رسانهای «دنیایاقتصاد» با موضوع «مسکن در برنامه هفتم» که در اکوایران برگزار شد، پژمان جوزی رئیس انجمن صنعت ساختمان مقابل این ایده اعلام کرد: «دولت و مجلس نمیتوانند برای صورت مساله اقتصادی، راهکار ارایه کنند؛ راهحل مشکلات دست بخشخصوصی است و باید اجازه دهند، ما مکان و شرایط تامین مسکن را فراهم کنیم».
در این میزگرد، فرید قدیری دبیر سرویس مسکن روزنامه «دنیایاقتصاد» ضمن اشاره به «بیتوجهی دولتها نسبت به احکام برنامههای ۵ ساله در بخش مسکن»، درباره اشکالات برنامه هفتم و چگونگی کنارآمدن با آن از مهمانان پرسش کرد.