راهکار عجیب شهرداری تهران؛ تبدیل اتوبوس هیبریدی به دیزلی - افق اقتصادی

راهکار عجیب شهرداری تهران؛ تبدیل اتوبوس هیبریدی به دیزلی - افق اقتصادی
سه شنبه, ۱ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-10-22
کد خبر: 309690 |
تاریخ انتشار : ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۳ |
8 بازدید
۰
می پسندم
ارسال به دوستان
پ

به گفته مدیران شهری این اتوبوس‌ها از سال ۹۶ به دلیل نواقص فنی متعدد متوقف‌شده بودند .قرار بود مهر سال گذشته این اتوبوس ها در خط ۲ اتوبوس‌های تندرو حدفاصل پایانه خاوران به پایانه آزادی فعال شوند که این گونه نشد .علیرضا زاکانی شهردار تهران هم  در حاشیه هفتاد و چهارمین پویش امید در جمع خبرنگاران […]

راهکار عجیب شهرداری تهران؛ تبدیل اتوبوس هیبریدی به دیزلی

به گفته مدیران شهری این اتوبوس‌ها از سال ۹۶ به دلیل نواقص فنی متعدد متوقف‌شده بودند .قرار بود مهر سال گذشته این اتوبوس ها در خط ۲ اتوبوس‌های تندرو حدفاصل پایانه خاوران به پایانه آزادی فعال شوند که این گونه نشد .علیرضا زاکانی شهردار تهران هم  در حاشیه هفتاد و چهارمین پویش امید در جمع خبرنگاران  به ورود اتوبوس‌های سه کابین (متروباس) اشاره کرده و گفته بود چهار دستگاه از این اتوبوس‌ها درگذشته فعال بودند، اما به دلایلی در دوره پنجم مورد استفاده قرار نگرفتند و ما در این دوره از مدیریت شهری ۲دستگاه از این اتوبوس‌ها را بازسازی و وارد چرخه حمل‌ونقل کردیم و به‌زودی با توجه به تفاهم‌نامه‌ای که منعقد شده ۱۰۰ دستگاه دیگر نیز وارد چرخه حمل‌ونقل خواهد شد.

 جعفرتشکری هاشمی رییس کمیسیون عمران و حمل و نقل هم در یکی از جلسات صحن شورا درخصوص این اتوبوس ها گفته بود:‌ این اتوبوس‌ها به دلیل تکنولوژی بالایی که دارند، جزو بهترین‌های دنیا هستند و به دلیل اینکه با انرژی الکتریکی کار می‌کند، آلودگی بسیار کمی دارد و این در حالی است که ظرفیت متروباس ها حدود ۳۰۰ مسافر است و این اتوبوس‌ها می‌تواند در یک روز کاری بیش از سه هزار مسافر را جابجا کند و مدل حمل‌ونقلی بین مترو و اتوبوس‌های معمولی است.

به گفته تشکری هاشمی، «متروباس» علاوه بر ظاهر زیبا و ظرفیت، امکاناتی همچون تهویه مناسب، آلودگی کم و ایمنی بالا دارد و همچنین دارای کف‌پایین هستند که معلولان و جانبازان می‌توانند از آن به‌راحتی استفاده کنند و درعین‌حال به دلیل قدرت و نوع طراحی و همچنین نصب حسگرهای مختلف و دوربین، در حرکت تفاوتی با اتوبوس تک کابین ندارد و این اتوبوس‌های ۲۵ متری بدون مشکل می‌تواند در شهر تردد کند.

متروباس در سال ۹۲ وارد شد و در سال‌های ۹۲ تا ۹۶ بدون مشکل در معابر تهران فعالیت کرد؛  این اتوبوس‌های هیبریدی تقریباً سه برابر سایر اتوبوس‌ها عمر مفید دارند و مصرف انرژی‌شان نیز ۴۰ درصد کمتر از سایر انواع اتوبوس‌هاست، همچنین هزینه تعمیر و نگهداری این نوع اتوبوس‌ها بسیار ناچیز است. این اتوبوس‌ها بدنه صددرصد آلومینیومی دارند و مطابق آخرین استانداردهای روز جهانی هستند؛ همچنین از دستگاه‌های مناسب تهویه و صندلی‌ها و امکانات رفاهی کامل برخوردارند. ازآنجایی‌که در تمام دنیا به سمت استفاده از وسایل نقلیه پاک و خودروهای هیبریدی پیش می‌روند، متروباس می‌تواند نقش بسزایی در حفظ محیط‌زیست و کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی داشته باشد.

اما روز گذشته مهدی علیزاده رییس شرکت واحد درخصوص زمان به کارگیری اتوبوس های هیبریدی به مشکل تحریم ها در رفع نقص آنها اشاره کرد و گفت ممکن است این اتوبوس ها دیزلی شود!

به گفته او ۴ دستگاه اتوبوس هیبریدی در سال‌های قبل از سوئیس خریداری شده و به لحاظ فناوری انحصاری برای حل مشکلات فنی با چالش روبه‌رو شده اند .

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید