۱۰۷ میلیارد تومان اعتبار شهرداری برای اربعین ۱۴۰۳ - افق اقتصادی

107 میلیارد تومان اعتبار شهرداری برای اربعین 1403 - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 282115 |
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۳ |
59 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

اکوایران :‌ معاون فرهنگی و اجتماعی شهردار تهران درباره میزان اعتبار مصوب مراسم اربعین امسال گفت: بر اساس مصوبه شورای شهر تهران و با توجه به افزایش اعتبار شهرداری‌ها در سراسر کشور، میزان اعتبارات معاونت فرهنگی نیز افزایش یافته و به تبع میزان اعتبار خدمت‌رسانی در اربعین به ۱۰۷ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است.

۱۰۷ میلیارد تومان اعتبار شهرداری برای اربعین ۱۴۰۳

امین توکلی‌زاده در حاشیه دویست و پنجاه و چهارمین جلسه علنی شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران به موضوع ساماندهی املاک در اختیار مجموعه‌های فرهنگی در سطح شهر تهران اشاره کرد و گفت: بیش از سه سال است که این املاک در این دوره از مدیریت شهری در اختیار برخی از مجموعه‌های فرهنگی قرار داشته است، به طوریکه این مجموعه‌های فرهنگی سلایق سیاسی متفاوتی دارند؛ اما معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران بنای خود را بر همکاری و همراهی با این مجموعه‌ها داشته است و حتی با برخی از آنها کارهای مشترکی را انجام داده است.

وی افزود: در شورای پنجم مصوبه‌ای به تصویب رسیده است که املاک اجتماعی واگذار شده که حدود ۸۴ الی ۸۵ ملک است باید در صحن شورای شهر تهران تصمیم‌گیری شود و زمان واگذاری این املاک نیز واگذار شود. بر همین اساس ما جلسات مشترکی را برگزار کرده‌ایم تا بتوانیم ساماندهی را در این بخش داشته‌ باشیم.

توکلی‌زاده گفت: بر همین اساس اولویت واگذاری املاک به مراکزی است که استفاده عمومی از آن می‌شود. به عنوان مثال مراکزی از جمله اوتیسم و … تا بتوانیم همکاری را با اینگونه مراکز داشته باشیم و در خصوص واگذاری املاک به اشخاص و جمع‌های کوچکتر نیز بر اساس مصوبه شورای شهر تهران تصمیم‌گیری می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به تعامل عنوان شده در معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران در این دوره هیچ مشکلی جهت همکاری با گروه‌های مختلف بوجود نیامده است و این روند ادامه خواهد داشت و در ارتباط با اتمام قرارداد املاک برخی از گروه‌ها و مراکز نیز تصمیم‌گیری می‌شود.

معاون شهردار تهران همچنین درخصوص ادامه درمان معتادان متجاهر در یاورشهرها و مراکز متعلق به شهرداری تهران گفت : در ارتباط با این موضوع نیز با توجه به تصمیمی که در قرارگاه اجتماعی گرفته شده است و با همکاری قضات، سازمان بهزیستی و دستگاه‌های مختلف شرایطی فراهم شده تا معتادان متجاهر در یاور شهرها فرآیند درمانی خود را طی و سپس به آغوش خانواده‌ها بازگردند. اما نکته‌ای که وجود دارد این است که با توجه به اینکه این افراد باید با حکم قضات در یاورشهرها نگهداری شوند برخی از احکام نگهداری این افراد به اتمام رسیده است و به همین جهت ما جلساتی را برای ادامه درمان این افراد برگزار کرده‌ایم.

توکلی‌زاده گفت: در همین ارتباط دو روش مد نظر قرار گرفته است؛ نخست اینکه تمهیداتی صورت بگیرد تا سازمان بهزیستی مراکزی را تحت عنوان مراکز میان‌راهی پیش‌بینی کند تا این افراد پس از درمان و بهبودی در یاورشهرها در مراکز میان‌راهی حضور پیدا کنند تا بتوانند پاک بمانند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از موضوعاتی که برای ادامه درمان افراد معتاد متجاهر پیش‌بینی شده است اینکه ما بتوانیم بر اساس نظر پزشکان افرادی که نیاز به زمان بیشتری در یاورشهرها دارند با همراهی و همکاری پزشک مستقر در یاورشهرها و اخذ مجوز از شورای تأمین اجازه بدهیم مدت حضور معتادان جهت ادامه درمان در یاورشهرها افزایش پیدا کند و این موارد در دستور کار قرار گرفته است.

وی گفت: واقعیت این است که معتادان متجاهر تمایلی ندارند در مراکز و یاورشهرها حضور پیدا کنند و به همین جهت تمهیداتی برای ادامه درمان آنها در مراکز میان راهی پیش‌بینی شده است تا شرایط حضور در خانواده‌ها را داشته باشند.

توکلی‌زاده درباره میزان اعتبار مصوب مراسم اربعین امسال خاطر نشان کرد: بر اساس مصوبه شورای شهر تهران و با توجه به افزایش اعتبار شهرداری‌ها در سراسر کشور، میزان اعتبارات معاونت فرهنگی نیز افزایش یافته و به تبع میزان اعتبار خدمت‌رسانی در اربعین به ۱۰۷ میلیارد تومان در سال جاری افزایش پیدا کرده است. همچنین در کنار ارائه خدمات به زائران در مسیر کربلا تمهیداتی نیز همانند سنوات گذشته برای برپایی مراسم جاماندگان اربعین در تهران پیش‌بینی شده است.

 همچنین امروز   مریم اردبیلی؛مدیر اداره کل بانوان شهرداری تهران  در حاشیه  صحن شورا  در جمع خبرنگاران در خصوص تغییر ساختار در اداره کل بانوان شهرداری تهران، گفت: برداشت من از صحن شورا مخالفت اعضاء با این موضوع نبود؛ بلکه با توجه به اینکه اعضا حساسیت ویژه‌ای نسبت به حوزه زنان دارند و اهمیت خاصی برای آن قائل هستند، می‌خواهند موضوع را یک بار دیگر به صورت جزئی‌تر بررسی کنند لذا مخالفتی با این موضوع ندیدم.

وی ادامه داد: ما در حوزه زنان در طول زمان کار خود را انجام می‌دهیم و موضوعاتی که بررسی می‌کنیم به ادوار مدیریتی ارتباطی ندارد. خوشبختانه حوزه زنان و خانواده روند رو به رشدی دارد که همچنان این مسیر را طی می‌کند. سیاست‌های کلی ما نیز بر اساس برنامه‌های ششم و هفتم توسعه است که بر لزوم توسعه ساختار حوزه زنان تاکید می‌کند. لذا در تلاش هستیم ظرفیت‌هایی برای بهره‌گیری بیشتر از سیستم‌های مربوط به بانوان را فراهم کنیم. موضوع تغییر ساختار امروز به صحن شورا آمده و اعضا نظر مثبت داشتند اما می‌خواهند جزئیات را بار دیگر بررسی کنند.

وی درخصوص مجموعه ولی‌عصر(عج) که به عنوان شهردخت در اختیار حوزه بانوان قرار گرفته است، گفت: این مجموعه سال‌ها بلااستفاده بود و همواره درباره مالکیت آن اختلافاتی میان شهرداری تهران و ارگان‌های دیگر وجود داشت که پس از طی کردن مراحل قانونی شهردار تهران تصمیم گرفت این ساختار ویژه را در اختیار بانوان قرار دهد.

اردبیلی دامه داد: چند ماه در این مجموعه درگیر عملیات عمرانی بودیم که این کار به اتمام رسیده و در سال جاری این مجموعه افتتاح خواهد شد. مجموعه شهردخت جایگاه ویژه‌ای دارد و از آن به عنوان مرکز نوآوری‌های اجتماعی بانوان بهره گرفته خواهد شد تا شبکه‌سازی خوبی از مشارکت‌های اجتماعی بانوان در آنجا شکل بگیرد.

مدیر اداره کل بانوان شهردار تهران در پاسخ به سؤالی درباره معتادان متجاهر زن در سطح شهر تهران، تصریح کرد: طرح جمع‌آوری معتادان متجاهر زن ذیل اقدامات سازمان خدمات اجتماعی پیگیری می‌شود. برای معتادان متجاهر بانو، دو مرکز اختصاص پیدا کرده؛ اما ما با مشارکت کارآفرینان حلقه‌ای برای بازگشت آنها به خانواده‌ها تشکیل داده‌ایم. زیرساخت‌های نگهداری آنها ذیل سازمان خدمات اجتماعی است و ما برای بازگشت آنها به جامعه و خانواده و حمایت‌های پس از بهبود، پیگیری‌های لازم را انجام می‌دهیم.

اردبیلی درباره مراکز کوثر ویژه اشتغال زنان سرپرست خانوار نیز گفت: مراکز کوثر در ابتدای دوره ششم ۵۵ مرکز بود که امروز این مراکز را به ۱۰۰ عدد رساندیم و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که تا ۱۱۵ مرکز افزایش پیدا کنند. خوشبختانه امروز همه مراکز فعال هستند و با همکاری بین بخشی که ایجاد شده، زنان سرپرست خانوار فعالیتشان در این مراکز پیگیری می‌شود.

وی افزود: در مورد زنان زندانی رأی باز نیز در حین گذران دوره محکومیت، در مراکز کوثر مشغول به فعالیت می‌شوند تا به سمت این حرکت کنیم که زنی در زندان نماند و اگر هم به لحاظ رأی صادره امکان آزادی آنها وجود نداشته باشد، در زندان نمانند و در مراکز ما فعالیت کنند تا دوره محکومیتشان به اتمام برسد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید