ترافیک میدان آزادی سبک می شود،آخرین وضعیت بخش غربی بزرگراه یادگار - افق اقتصادی

ترافیک میدان آزادی سبک می شود،آخرین وضعیت بخش غربی بزرگراه یادگار - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 233566 |
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۹:۵۹ |
111 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

اکوایران : رییس شورای شهر تهران گفت: تکمیل شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) پروژه‌ای پیچیده اما بسیار راهگشا است، رفع معارضان این طرح در حال اتمام است و تنها چند ملک شخصی باقیمانده که رفع این موارد نیز به‌زودی به اتمام می‌رسد.

ترافیک میدان آزادی سبک می شود،آخرین وضعیت بخش غربی بزرگراه یادگار

 به گزارش اکوایران، مهدی چمران در جریان بازدید از پروژه شاخه غربی بزرگراه یادگار امام (ره) درباره اجرای این پروژه در دوره ششم مدیریت شهری، گفت: در دوره قبل به این دلیل که دیدند کار بسیار سخت است، طرح را رها کردند. این طرح پروژه‌ای بود که از قبل آغاز شده بود و متاسفانه چون پیچیده بود و مشکلات زیادی داشت، در دوره قبلی متوقف ماند.

وی افزود: به گفته پیمانکار، شمع‌هایی در دوره قبل اجرا شده بود و در دوره قبل مدیریت شهری به آن‌ها گفتند قطع شود که البته قطع نکردند، چون پیمانکار معتقد بود در آینده مورد استفاده قرار می‌گیرد و امروز می‌بینیم همین شمع‌ها قابل استفاده است و پایه پل‌ها روی آن قرار می‌گیرد.

چمران با بیان این که این طرح پروژه‌ای پیچیده، اما راهگشا است و قطعا یکی از مهمترین پروژه‌های شهر به شمار می‌رود،گفت: این طرح به زمان نیاز دارد تا به نتیجه برسد. تونل ۳۵۰ متری که قرار است اجرایی شود در فضای سختی از لحاظ قرارگیری منازل مسکونی قرار دارد اما اقدامات آن انجام‌شده و به هماهنگی‌های لازم با پلیس و شورای تامین شهرستان و استان نیاز دارد.

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: مردم هم باید همکاری خوبی داشته باشند و مسیر طولانی‌تری را طی کنند تا زمانی که طرح به نتیجه برسد؛ قطعا این طرح از پروژه‌های مهم خواهد بود.

وی افزود: ما از ابتدا روی این پروژه تاکید داشتیم؛ بنده پیش از ورود به شورا نیز دلسوز این طرح بودم، چراکه در هیچ کجای کشور چنین طرحی وجود ندارد. ما شهر و زندگی شهر را با یک بزرگراه قطع نکردیم، همان‌گونه که در بزرگراه نواب، زندگی شهر قطع شده و از لحاظ شهرسازی درست نیست. در این طرح تردد به‌خوبی صورت می‌گیرد و به تونل و اگزوزفن نیاز ندارد و از فضای میانی معبر برای روشنایی تونل استفاده شده است. این کار جدیدی بود که صورت گرفت و پروژه ادامه خواهد یافت و به آزادراه تهران- ساوه خواهد رسید.

  چمران همچنین تصریح کرد: رفع معارضین پروژه بسیار مهم بود و مواردی از دادگاه حکم ماده ۹ گرفتند و در موارد دیگر نیز توافق با وزارت دفاع، آموزش و پرورش، ارتش و صاحبان املاک خصوصی، چند سال به طول انجامید. دوره ششم مدیریت شهری درگیر این برنامه‌ها بود تا مسائل برطرف شود. از همه نهادهای ذی‌ربطه برای همکاری تقدیر می‌کنیم، اگرچه زمان برد، اما پروژه تقریبا به پایان رسیده است و فقط تعدادی املاک شخصی باقی مانده که به‌زودی به اتمام می‌رسد.

 هادی حق‌بین معاون عمرانی شهردار تهران هم با بیان اینکه ما هر نقطه ای بتوانیم طرح را افتتاح کنیم در برنامه قرار دادیم، اظهار کرد: برای اجرای مسیر غرب به شمال این طرح هماهنگی با فرودگاه مهرآباد انجام و یک واحد سنگ‌بری که از معارضین طرح بود، تملک و این معارض شد. طی پنج ماه آینده این مسیر در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت و ترافیک محدوده رفع خواهد شد.

وی در خصوص جزئیات این طرح، گفت: این طرح یکی از پیچیده‌ترین پروژه‌های مدیریت شهری است و عملیات اجرایی آن پیش از این آغاز شده بود که به دلیل پیچیدگی‌ها، وجود معارضین و تاسیسات زیرسطحی ابتر ماند و رها شد و مدیریت شهری دوره ششم به صورت جهادی در این راستا وارد عمل شد.

حق‌بین با اعلام اینکه با حمایت‌های شورا و پیگیری شهردار تهران بخش زیادی از معارضین رفع و اقدامات گسترده‌ای انجام شد، تصریح کرد: این پروژه از جنوبی‌ترین نقطه بزرگراه یادگار امام در میدان جی آغاز می شود و با عبور از اراضی آموزش و پرورش، ارتش و وزارت دفاع به بلوار بهار، بزرگراه شهید برورجردی، بزرگراه آزادگان و آزادراه تهران- ساوه متصل می‌شود.

وی تاکید کرد: حجم قابل توجهی از کار در میدان جی صورت می‌گیرد و در جلسات برگزار شده با پلیس راهور طرح‌های ترافیکی نهایی شده و به محض اینکه انسداد ترافیکی صورت بگیرد اجرای آن آغاز خواهد شد. 

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه پنج هزار میلیاد تومان برای اجرا و هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان نیز برای رفع معارضین در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: در گام اول، میدان فتح، مسیر غرب به شمال از مسیرهای اصلی است و ظرف دو تا سه ماه آینده به سرعت اجرایی خواهد شد و به دلیل پیش تنیدگی دهانه‌ها و تکنیک‌های اجرایی تا ۶ ماه آینده ترافیک به روی پل منتقل خواهد شد.

حق‌بین همچنین تصریح کرد: معارضین در طول اجرای طرح رفع و بخش‌های بعدی این پروژه به تدریج بهره‌برداری خواهد شد.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با تاکید بر اینکه اگر مشارکت شهروندان وجود نداشته باشد نمی‌توان اجرای طرح‌ها را پیش برد، یادآور شد: امسال ۲۵ تقاطع به بهره‌برداری می‌رسد و هر ماه حداقل دو طرح عمرانی افتتاح خواهد شد.

سید ابوالفضل موسوی‌پورهم  با بیان این که این پروژه در پادگان جی از بزرگراه یادگار امام به بزرگراه آزادگان متصل می‌شود، گفت: در حال حاضر بار ترافیکی در بزرگراه آیت‌الله سعیدی، میدان آزادی و بزرگراه شیخ فضل‌الله سنگین است. 

وی افزود: اگر شاخه غربی به سمت میدان فتح، بلوار بهار و بزرگراه شهید بروجردی افتتاح شود، ترافیک در محله بزرگراه آیت‌الله سعیدی و میدان آزادی که با گره‌های ترافیکی روبه‌رو هستند، سبک‌تر خواهد شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ با تاکید بر اهمیت تکمیل شاخه شرقی بزرگراه یادگار امام نیز گفت: در بخش شرقی این پروژه و بزرگراه شهید شوشتری، سال‌ها کاری انجام نشده و در این دوره از مدیریت شهری اقدامات آن آغاز شده و البته هنوز به بهره‌برداری نرسیده است.

  موسوی‌پور با اعلام این که در بزرگراه بسیج نیز به علت تردد کامیون‌ها ترافیک سنگین است، یادآور شد: با تکمیل شاخه شرقی این طرح، محله‌های ابوذر، نبرد و افسریه از ترافیک سنگین خارج خواهد شد. در شمال تهران نیز به یک کمربندی نیاز داریم که از کنار کوه‌ها به بزرگراه ارتش متصل شود.

 

      

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید