واکنش شورا به جا به جایی ۲ هزار درخت درمنطقه ۱۴/انتقاد سلیمانی از بی سرانجامی وعده های ترافیکی - افق اقتصادی

واکنش شورا به جا به جایی ۲ هزار درخت درمنطقه ۱۴/انتقاد سلیمانی از بی سرانجامی وعده های ترافیکی - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 228225 |
تاریخ انتشار : ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹ |
122 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

اکو ایران: دو عضو شورای شهر تهران نسبت به جا به جایی درختان در پروژه های عمرانی تذکر داد.

واکنش شورا به جا به جایی ۲ هزار درخت درمنطقه ۱۴/انتقاد سلیمانی از بی سرانجامی وعده های ترافیکی

به گزارش اکو ایران،نرجس سلیمانی در دویست و بیست و پنجمین جلسه شورای شهر تهران با بیان اینکه یک سال از عمر دوره ششم مدیریت شهری باقی مانده است، گفت: همین مدت کوتاه با تلاش جهادی می تواند منجر به تحول شود.

وی با بیان اینکه به رغم تصویب بودجه، اصرار شورا و تمایل شهردار برای توسعه حمل و نقل عمومی هیچ گشایش مؤثری اتفاق نیفتاده است، خاطرنشان کرد: در جابجایی مردم علی رغم تذکرات مکرر شاهد تحول خاصی نبودیم. به رغم قانون جوانی جمعیت، مادر دارای نوزاد و فرزند خردسال به پیاده رو مناسب سازی شده دسترسی ندارد، هرچند مناسب سازی در سطح شهر صورت گرفته باشد.

سلیمانی با بیان اینکه پله های برقی پل های عابر پیاده نیز با مشکل روبه رو هستند، اظهار کرد: گلایه های متعددی در مورد عدم کیفیت آسفالت توزیع شده در معابر فرعی داشته اند. این کیفیت نسبت به معابر اصلی و بزرگراه ها متفاوت است. با توجه به عوارضی که از مردم اخذ می شود، این حق آنهاست که خدمات را با بهترین کیفیت دریافت کنند.

وی با تأکید بر اینکه برقی سازی وسایل حمل و نقل عمومی اقدام خوبی است اما با توجه با ناترازی انرژی در کشور قابل اجرا نیست و باید فکری به حال آن شود، گفت: به رغم وعده های مکرر و مصاحبه های زیاد هنوز به نتیجه خاصی در توسعه حمل و نقل روزمینی نرسیده ایم. دو سال است که شهرداری هر از چندگانی علاقمندی خود را به مدهای جدید حمل و نقلی مطرح می کند. باید یادمان باشد که مونوریل صادقیه با صرف هزینه های بسیار رها شد و پول مردم هدر رفت. با توجه به اینکه ممکن است برخی طرح های حمل و نقلی به دوره فعلی نرسد، باید دقت لازم را در این خصوص داشته باشیم.

در ادامه این جلسه هم ناصر امانی در تذکری با اشاره به نامه خود به رئیس شورا در خصوص جابجایی درختان موجود در پروژه های عمرانی، تصریح کرد: دو هزار درخت در راستای اجرای پروژه عمرانی بسیج در منطقه ۱۴ جابجا شده و بر اساس پیگیری ها متوجه شدیم که پیمانکار این اقدام را انجام داده است. قرار شد بازدید کنیم تا ببینیم درختان در چه فضایی مجدداً غرس خواهند شد. شهرداری باید نظارت جدی بر موضوع داشته باشد. در بزرگراه شهید صیاد شیرازی نیز برای ساخت یک زیرگذر تعداد قابل توجهی درخت جابجا شد. آیا در شهرداری مجموعه ای وجود ندارد که نظارت لازم را بر این موضوع داشته باشد؟

وی تأکید کرد: هم شهرداری و هم کمیسیون ماده هفت باید نظارت و دقت لازم را بر موضوع داشته باشند.

مهدی عباسی هم  با بیان اینکه اگر مجوز جابجایی درخت در کمیسیون ماده هفت صادر شود تا ۱۵ اسفند قابلیت اجرا دارد، اظهار کرد: اگر این اقدام پس از مدت یاد شده انجام شود، منجر به آسیب به درختان خواهد شد. وقتی تقاضایی برای جابجایی درخت مطرح می شود، چند موضوع را در نظر می گیریم که آیا می توان بدون جابجایی و یا کمترین جابجایی، پروژه را اجرایی کرد یا خیر؟

وی افزود: به محیط بن درختان و ارزش پروژه ها توجه می شود و اگر در تضاد با هم باشند، قطعاً اجازه اجرای آن را نمی دهیم. به احتمال زیاد در اجازه جابجایی ها، کمترین خطا را خواهیم داشت اما از مدیرعامل سازمان بوستان ها درخواست می کنیم که تیمی را موظف کنند که نظارت کافی را داشته باشند که البته این نظارت وجود دارد.

عباسی با بیان اینکه رفتار ما تابع نگرش ماست، یادآور شد: اگر درخت را موجودی ضایع در شهر بدانیم، رفتاری مبتنی بر آن خواهیم داشت و اگر یک سرمایه و میراث طبیعی و الزام و تکلیف شرعی و قانونی می بینیم، حفظ آن تکلیف حقوقی به شمار می رود. اگر دیدیم رفتار غلطی اتفاق می افتد، به رفتار نپردازیم بلکه باید نگرش را درست کنیم و آن فرد احتیاج به مساعدت و ارتقاء ذهنی دارد. باید نگرش ها تغییر کند تا درختان شهر نیز حفظ شوند.

مهدی چمران هم در پایان تذکر  اعضا با بیان اینکه آنگونه که انتظار داشتیم در حوزه حمل و نقل عمومی اتفاقی نیفتاده است، یادآور شد: با این وجود باید یادآوری کنیم که موضوع واگن ها از سال ۱۳۹۶ مطرح بود و تأکید داشتیم که به عنوان اولویت اول در مذاکرات با چین مطرح شود که انجام نشد و تا امروز باقی مانده است و در وضعیت نفس گیری به امروز رسیده است.

رئیس شورای  شهر تهران گفت: امروز با وجود یک یا دو نفر در وزارت کشور که روشن بینی ندارند، هنوز ساخت واگن ها به نتیجه نرسیده است. دولت باید تأیید فنی بدهد و وقتی وزارت کشور تخصص ندارد، باید هرچه سریعتر تأیید فنی را به مترو واگذار کند. چند ماه از انعقاد قرارداد و پیش پرداخت گذشته و همین تأخیر در تأیید باعث می شود که تحویل دیرتر صورت بگیرد. اعضای شورا نیز باید وارد شوند.

وی افزود: یک زمانی گفتند این پول زیاد آمد و بیخود بوده و آبروریزی در کشور اتفاق افتاد. خرید ۷۹۱ واگن رقم بالایی است و اگر وارد شود میزان حمل و نقل مسافر دو برابر خواهد شد. ما باید برای این کار تلاش کنیم. درست است که یک سال بیشتر فرصت نداریم اما باید اقدام کنیم؛ چراکه موضوع حیثیتی کشور ماست.

چمران با بیان اینکه تأیید فنی هنوز در وزارت کشور معطل باقی مانده است، خاطرنشان کرد: برای اتوبوس ها نیز باید نامه ها مرتباً در نهادهای مختلف تأیید و امضا می شد. بنده بیش از ۳۰۰ امضا را در دهه ۸۰ گرفتیم تا واگن ها خریداری شوند. همه باید به میدان بیایند تا کمبود بزرگ شهر و کشور را جبران کنیم. اگر این تحول ایجاد شود جهش بزرگی در زدودن آلودگی هوا را شاهد خواهیم بود. توضیح خواستیم که وزارت صمت برای برقی سازی در شورا گزارش ارائه دهد.

وی با تأکید بر اینکه همه باید کمک کنیم و نباید انتظار داشته باشیم که شهرداری اقدام کند و ما نگاه کنیم، گفت: همان میزان که انتظار داریم و انتقاد می کنیم باید خودمان نیز کمک کنیم.

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید