اکوایران : معاون شهردار تهران گفت : سال گذشته با همراهی شهرداران مناطق، ۲۰ میلیون متر مربع پروانه ساختمان صادر شده است. با احتساب هزینههای ساخت امسال ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه ساخت مسکن وارد تهران میشود و بازار آرامش پیدا خواهد کرد. در مطالعاتی که در ۳۰ سال گذشته داشتهایم، هر سالی که در کشور ساختوساز افزایش پیدا کرده تنشهای مالی کاهش پیدا کردهاند.
حمیدرضا صارمی در آیین بهرهبرداری از مجتمع تجاری و فرهنگی رواق در قالب یکصد و پانزدهمین پویش امید و افتخار با تأکید بر اینکه کشور باید آباد شود و راهش هم سرمایهگذاری است، گفت: راهی غیر از سرمایهگذاری وجود ندارد. شاید این شاه کلید نجات کشور است که حضرت آقا فرمودند؛ «جهش تولید با مشارکت مردم» چرا که جهش تولید بدون مشارکت مردم امکانپذیر نیست.
وی افزود: امسال باید به عنوان یک نقطه آغازین، بنیانی را برای تمدن اسلامی در نظر بگیریم که بنیانش مشارکت مردم باشد. سال گذشته با همراهی شهرداران مناطق، ۲۰ میلیون متر مربع پروانه ساختمان صادر شده است. با احتساب هزینههای ساخت امسال ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در حوزه ساخت مسکن وارد تهران میشود و بازار آرامش پیدا خواهد کرد. در مطالعاتی که در ۳۰ سال گذشته داشتهایم، هر سالی که در کشور ساختوساز افزایش پیدا کرده تنشهای مالی کاهش پیدا کردهاند.
معاون شهردار تهران اظهار کرد: با این رویداد چیزی حدود هزار و ۴۰۰ فرصت شغلی ایجاد میشود. راه نجات اقتصاد کشور این است که در همین مباحث سرمایهگذاری کنیم.
صارمی ارزش ریالی ساخت مجموعه رواق را ۳۵۰ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: مساحت کلی مجموعه رواق ۱۲ هزار متر مربع است که با سرمایهگذاری ساخته شده است. حدود هزار و ۸۷ مترمربع سرانه خدمات فرهنگی و ۳ هزار و ۶۸۷ متر سرانه فروشگاهی و بازارچه است.
وی ادامه داد: در کشور اتفاقی رخ داده که حاشیه وارد متن شده است. توسعه کشور را باید سرمایهگذار انجام دهد. سرمایهگذار هم به دنبال جای امن است. متأسفانه مقررات و ضوابط در خصوص سرمایهگذاری سختگیرانه است و باید برای آن تدبیر کنیم.کشور آنقدر ظرفیت دارد که اگر بستر آن را فراهم کنیم، نجات پیدا خواهد کرد. در سال گذشته سهمی که سازمان نوسازی شهر تهران در مشارکت داشت حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان بود. امسال اگر بخواهیم حرکتی کنیم باید به سراغ لشکر انبوهسازان خرد برویم.
معاون شهردار تهران تأکید کرد: میتوان کشور و اقتصاد آن را پویا کرد و منابع مالی را به گونهای تنظیم کرد که تأکیدات مقام معظم رهبری عملیاتی شود. اگر درست برنامهریزی کنیم، میتوانیم موفق شویم؛ یکی از الگوهای موفق همین پروژه است.
دراین مراسم ،محمد حسین حجازی؛مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباسآبادهم گفت: مجموعه بیدفاع شهری در اراضی عباسآباد وجود دارد که براساس زمانبندی خاص پیشنهاد اجرای طرح در آنها در هیات مدیره شرکت نوسازی اراضی عباسآباد مطرح شد. فضایی که در گذشته بازار گل سابق قلمداد میشد مشکلات امنیتی را برای شهروندان به لحاظ ایجاد فضای بیدفاع شهری ایجاد کرده بود و از سوی دیگر قرارداد ترکمنچای در آنجا بسته شده بود. بر همین اساس طبق مصوبه هیات مدیره شرکت مزایده و فراخوانی گذاشته شد تا سرمایه گذاران طرحها و ایدههای خود را مطرح کنند.
مدیرعامل شرکت نوسازی اراضی عباسآباد ادامه داد: چند مجموعه سرمایهگذار مذاکراتی را انجام دادند و نهایتا خودمان به یک ایده و طرح رسیدیم و طبق زمانبندی عمل کردیم. از سوی دیگر با توجه به اینکه در اراضی عباسآباد هر طرحی که قرار باشد اجرا شود باید مصوبه شورای عالی شهرسازی و معماری را اخذ کند این کار برای مجموعه رواق انجام میشود.
حجازی تاکید کرد: در این مجموعه بخشی به فضاهای سینمایی و فرهنگی اختصاص داده شد و در این فضا به اقتصادی که برای پیمانکاران ایجاد شده قطعا منجر به ارائه خدمات بهتر به شهروندان خواهد شد. بیتردید اراضی عباسآباد و مجموعههای همجوار آن باید به درآمد شهرداری تهران کمک کنند. شهردار تهران از این مجموعه بازدید و تاکید داشتند که این مجموعه هر چه زودتر در چرخه خدماتی به شهروندان قرار گیرد.