اکوایران : لایحه تعیین بهای خدمات صدور و تمدید پروانههای بهرهبرداری، فعالیت ناوگان و اشتغال رانندگان شرکتهای حمل و نقل بار و کالای شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با ۱۹ رأی موافق تصویب شد.
سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در دویست و شانزدهمین جلسه شورا در جریان بررسی لایحه تعیین بهای خدمات صدور و تمدید پروانه های بهره برداری، فعالیت ناوگان و اشتغال رانندگان شرکت های حمل و نقل بار و کالای شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با بیان اینکه هزینه صدور پروانه برای شرکت های حمل و نقل هفت میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و بر اساس رده بندی از ۳ تا ۶ میلیون تومان برای تمدید مجوز پیش بینی شده است، گفت: اعتبار پروانه خودرو و فعالیت هر راننده یک ساله است و اگر در رأس موعد نسبت به تمدید اقدام نکنند، رقم به مأخذ اولیه دریافت خواهد شد.
وی با اعلام اینکه تمامی درآمدها به سازمان مدیریت حمل و نقل و پایانه های شهرداری تهران خواهد رسید، خاطرنشان کرد: این ارقام برای شرکت هایی که تعداد زیادی کامیون و کامیونت در اختیار دارند رقم چندانی نیست اما شهرداری تهران این استدلال را داشت که چون در ابتدای راه هستیم، همین ارقام کافیست تا ترغیب به همکاری شوند.
تشکری هاشمی افزود: ضریب شرکت های رتبه یک ۰.۴ درصد، رتبه دو ۰.۵ درصد، رتبه سه ۰.۶ درصد و رتبه چهار ۰.۸ درصد است.
پوریا علیمردانی مدیرعامل سازمان مدیریت حمل و نقل بار و پایانههای مسافری شهر تهران با بیان اینکه شیوه رتبه بندی شرکت ها به صورت هوشمند و بر اساس تعداد سرویس ها، محیط زیست و معاینه فنی، انضباط شهری و دریافت واکنش مثبت از شهروندان انجام شده است، تصریح کرد: رقم صدور پروانه برای شرکت ها نسبت به سال قبل ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
لایحه تعیین بهای خدمات صدور و تمدید پروانه های بهره برداری، فعالیت ناوگان و اشتغال رانندگان شرکت های حمل و نقل بار و کالای شهر تهران در سال ۱۴۰۳ با ۱۹ رأی موافق تصویب شد.