اکوایران : رییس شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه برخی بیمارستان های قدیمی ناایمن هستند و به چند بیمارستان اخطار داده شده که نسبت به ایمنسازی و یا حتی تغییر ساختمان اقدام کنند، گفت: ساختمانهای جدید از مقاومت و ایمنی برخوردار هستند.
به گزارش اکوایران ،مهدی چمران در حاشیه دویست و هفتمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با بیان اینکه اساسنامه سازمان زیباسازی در جلسه امروز بررسی میشود، اظهار کرد: پرونده باغات نیز در این جلسه بررسی خواهد شد.
وی با بیان اینکه قرار است آنچه به موتورهای برقی اختصاص داده شده در درجه اول برای کسانی باشد که در شهرداری تهران خدمترسانی میکنند، یادآور شد: با توجه با اینکه ممکن است قیمت این موتورها بالاتر از موتورهای بنزینی باشد، تشویقاتی برای مردم در نظر گرفته خواهد شد. البته از سازندگان داخلی درخواست میکنیم نسبت به ساخت موتورهای برقی اقدام کنند؛ هرچند به زیرساخت نیاز دارد.
چمران با بیان اینکه با کمک دادستانی ساختمانهای ناایمن به ویژه ساختمانهای بزرگ شناسایی شدند و پس از آن مقاوم سازی در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: با پیگیریهای انجام شده از تعداد ساختمان های ناایمن کاسته شد و امیدواریم از تعداد ساختمانهای ناایمن درجه یک مجددا هم کاسته شود.
وی با تاکید بر اینکه برخی بیمارستان های قدیمی ناایمن هستند و به چند بیمارستان اخطار داده شده که نسبت به ایمنسازی و یا حتی تغییر ساختمان اقدام کنند، گفت: ساختمانهای جدید از مقاومت و ایمنی برخوردار هستند.
چمران همچنین در صحن شورا اظهار کرد: علاوه بر نامگذاری یکی از معابر شهر به نام یکی از شهدای کرمان، درخواست داریم که تندیسی برای این شهدا به ویژه «دختر کاپشن صورتی با گوشواره قلبی» ساخته شود که این را به سازمان زیباسازی هم اعلام کرده ایم.
نامگذاری ۹ خیابان تهران به نام شهدای زن
در جلسه امروز شورای شهر تهران ، نامگذاری ۹ خیابان، چهار کوچه و یک باغ فاقد نام در مناطق ۳، ۵، ۷، ۱۳، ۱۵ و ۲۲ انجام شد.
در این جلسه نام ۹ خیابان در منطقه سه و حدفاصل خیابان نلسون ماندلا و ولیعصر با حفظ شماره تغییر کرد؛ به طوری که خیابان یازدهم به نام شهیده شیرین روحانی راد، خیابان هفدهم به نام شهیده طیبه واعظی، خیابان نوزدهم به نام شهیده فاطمه ترکمان، خیابان بیست و یکم به نام شهیده ایران قربانی، خیابان بیست و سوم به نام شهیده مریم فرهانیان، خیابان بیست و پنجم به نام بانو مریم حلیمه خانیان، خیابان چهاردهم به نام شهیده زلیخا مجیدی گجک و خیابان هجدهم به نام شهیده ناهید حقگو نامگذاری شدند.
همچنین کوچه دوم در خیابان شهید عشوری غربی در منطقه هفت به نام شهیده مریم آهنی، کوچه هشت متری سوم در خیابان دماوند در منطقه ۱۳ به نام شهیده فرحناز حسنی آذر، کوچه نیک در خیابان خاور در منطقه ۱۵ به نام شهیده طاهره پرچمی پور، معبر نسیم نهم در بزرگراه شهید فهمیده در منطقه ۲۲ به نام شهیده فائزه رحیمی( شهیده حادثه تروریستی کرمان) و باغ فاقد نام در خیابان آیت الله کاشانی در منطقه پنج به نام باغ انارستان مادر تغییر کرد.
دراین جلسه همچنین محمد آخوندی ،رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران هم در تذکری با اشاره به بررسی متمم بودجه سال ۱۴۰۲، گفت: درخواست داریم اعضا متمم را بررسی کنند و نظرات خود را تا شنبه هفته آینده به کمیسیون برنامه و بودجه ارائه دهند.
وی ادامه داد : با توجه به اینکه باید لایحه سال آینده در بهمن ماه ارائه شود و یک هفته تا پایان دی ماه زمان داریم، درخواست داریم که اعضا متمم را بررسی کنند و نظرات خود را تا شنبه هفته آینده به کمیسیون برنامه و بودجه ارائه دهند.
مهدی عباسی نیز در این جلسه با اشاره به ریزش ساختمان در تهران به دلیل گودبرداری و جان باختن دو شهروند تهرانی، اگفت: شهرداری مناطق جهت جلوگیری از فروریزش ها و فرونشست ها، برای گودبرداری ها ملاحظات قانونی لازم را داشته باشند.
حبیب کاشانی خزانه دار شورای شهر تهران هم در خصوص احداث مسجدی واقع در بزرگراه نواب که قریب به ۳۰ ساله معلق مانده بود، بیان کرد: ۳۲ سال است که این مسجد در دست بناست، امنای آن از سال ۸۲ تا کنون منتظر احداث و ساخت مسجدی با نام حضرت زهرا (س) که بانیان آن مردم هستند؛ از این رو با مشورت و همکاری سایر دوستان، زمین و مبلغی برای این منظور در اختیار متولیان قرار گرفت تا ساخت این مسجد انجام شود. در اینجا از همه مسئولان و افرادی که در این اقدام نقش داشته و تلاش کردند، تشکر میکنیم.
در ادامه این جلسه مهدی پیرهادی رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در جریان بررسی «اصلاحیه مصوبه عوارض بر تبلیغات محیطی، تابلوهای معرف کاربری منصوب در شهر تهران در سال ۱۴۰۲» با بیان اینکه سازمان زیباسازی شهر تهران، اصلاحیه بر مصوبه عوارض محیطی را ارائه کرده است، اظهار کرد: بر اساس تبصره به بند پنجم ماده یکم مصوبه، در صورتی که طول تابلوی منصوبه، مازاد بر میزان استاندارد (۳۰۰ سانتی متر) باشد، میزان مازاد بر استاندارد مشمول پرداخت عوارض بر اساس جدول قید شده در مصوبه خواهد بود.
وی افزود: بر اساس اصلاح تبصره ششم، عبارت «نصب هرگونه تابلو با هر ایجاد و با هر نوع تبلیغ دارای مجوز اعم از داخلی، خارجی و تحت لیسانس که دارای رنگ، نشان، قلم و آرم مخصوص یا انحصاری ثبت شده هستند و به نوعی شاخص محسوب می شوند، مادامی که به صورت فرامنطقه ای در شعبات متعدد به شکل زنجیره ای اقدام به تبلیغ کالا، محصول و خدمات می کنند، تابلوی غیرمعرف و غیر استاندارد شناخته شده و مشمول پرداخت عوارض موضوع این مصوبه می شوند» جایگزین عبارت پیشین این مصوبه شد.
پیرهادی همچنین تصریح کرد: بر اساس تبصره دهم عبارت «پنج درصد عوارض کل محاسبه شده مطابق جداول مصوبه خواهد شد» جایگزین عبارت «به ازای هر ۱۰ متر مربع افزایش مساحت، پنج درصد به ضریب مندرج در جداول اضافه خواهد شد»، می شود.
وی با بیان اینکه بر اساس اصلاح تبصره دوازدهم برای بیش از ۴۰ مترمربع ۱۰ درصد به مبلغ کل عوارض محاسبه شده اضافه خواهد شد، خاطرنشان کرد: براساس تبصره دوم ماده پنجم کلیه مؤدیان و مشمولین پرداخت عوارض موضوع این مصوبه در صورت پرداخت نقدی و یکجای عوارض تا پایان سال جاری مشمول ۱۰ درصد جایزه خوش حسابی می شوند.
در ادامه این جلسه اساسنامه سازمان زیباسازی شهر تهران نیز مورد بررسی قرار گرفت.