اکو ایران: در صحن شورای شهر تهران به موضوع بالن های نا ایمن ،باز شدن قفل ۷ ساله واگن ها ،و حاشیه بیل بوردهای تبلیغاتی و…اشاره شد.
علیرضا نادعلی در حاشیه یکصد و هشتاد و پنجمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به تبلیغات سازمان زیباسازی در سطح شهر، گفت: بنده به عنوان کسی که در ادوار مختلف در حوزه فرهنگی فعالیت کردم هیچگاه چنین تولیدات و تنوع تولیدی را در بخش فرهنگی در سطح شهر نبودیم البته وقتی حجم گار بالا میرود ممکن است اشتباهات نیز افزایش پیدا کند
وی با بیان اینکه باید نیمه پر لیوان را دید، خاطرنشان کرد: با وجود محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی از سوی مردم و در کنار آن قتل یک کارگردان، سازمان زیباسازی به این دو موضوع در کنار هم پرداخت.
نادعلی گفت: بنرهای نصب شده به فراخور اتفاقات رخ داده از جمله تشییع پیکر مرحوم داریوش مهرجویی مناسب بود ، همچنین بنرهایی نصب شده با موضوع و بزرگداشت روز حافظ و اشعاری که از شعرای مختلف در سطح شهر تبلیغ شد و تنها مشکل در رابطه با تصویر سهراب سپهری بود که البته تناسب در اشعار ایشان وجود داشت.
وی با بیان اینکه برخی میگویند چرا تمام سلایق را پوشش نمیدهید و همانها چرا نمیگویند که اشعار فروغ فرخزاد در سطح شهر به نمایش گذاشته شده است، گفت: عدهای چوب لای چرخ میگذارند که سیستم خسته شود. اینکه از تمام خطوط قرمز عبور نکنیم کار سختی است.فروغ در دوره ای بود که سبک زندگی متفاوتی داشت و عکس با حجاب پیدا نکردند و عکس با کلاه گذاشتند.
نادعلی با اشاره به مصدومیت ۶ نفر در منطقه ۲۱ به دلیل نصب بالنهای قرمز رنگ، یادآور شد: نصب بالنها در سطح شهر کار خلاقانهای بود تا مردم بدانند کار در حال انجام است اما جنس گاز در این بالنها اشتعالپذیر بود و باید ضریب ایمنی در آن لحاظ میشد. در یک نقطه محصور، کودکان از فنسها عبور کردند و چون گاز بالن کاهش یافته بود سقوط میکند و منجر به سوختگی کودکان میشود که بلافاصله به مراکز درمانی منتقل میشوند و پیگیری ها صورت گرفته است.
وی افزود: تمام بالنها در نقاط محصور نصب شده بود که دسترسی وجود نداشته باشد اما با این وجود تمام بالنها جمعآوری شد. برای ما این حادثه تلخ بود و با کودکان آسیبدیده دیدار خواهیم کرد.
مهدی چمران رئیس شورای شهر تهران هم در صحن شورا با بیان اینکه در این روزها اتفاقی بزرگ برای پایتخت رقم خورد،گفت : گزارشات نهایی پس از بازگشت شهردار تهران به پایتخت ارائه خواهد شد.
وی با بیان اینکه از سال ۹۶ تأمین واگن برای مترو پیگیری می شد، خاطرنشان کرد: قرار شد ۲ هزار دستگاه واگن بر اساس برنامه ششم توسعه خریداری شود که هزار و ۵۰ دستگاه به تهران اختصاص داشت.
چمران با بیان اینکه اولین تفاهم نامه ای که امضا شد مبنی بر خرید ۶۳۰ دستگاه واگن برای تهران بود، تصریح کرد: از سال ۹۶ این برنامه وجود داشت و رئیس جمهور چین نیز در سفر خود به ایران، قرارداد خرید واگن را یکی از اولویت ها عنوان می کرد اما به دلیل عدم پیش پرداخت، عملیاتی نشد و در دوره ششم که آمدیم عزم اعضای شورا و شهرداری جزم شد تا این قرارداد اجرایی شود.
وی با تأکید بر اینکه یک میلیارد دلار رقم بالایی بود که به سختی محقق شد، گفت: جلسات مختلف و تلفن های متعدد و تلاش های فراوان پس از مدت ها در دو ماه پیش به بار نشست و پیش پرداخت به بانک شهر انجام و قرارداد منعقد شد؛ در نهایت روز جمعه گذشته با حضور شهردار تهران و همراهان ساخت واگن ها رسماً آغاز شد که باید به خودمان و مردم شهر تبریک گفت البته تبریک واقعی به مردم زمانی است که واگن ها وارد خطوط شوند.
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه حمایت ها و همکاری هایی که در تمام مراحل دولت و رئیس جمهور از این موضوع داشت، قابل تقدیر است، گفت: رئیس جمهور به ما قول دادند تأمین واگن ها را پیگیری کنند که این پیگیری انجام و نهایتاً عملیاتی شد.
وی افزود: ما به اتوبوس ها نیز به ویژه اتوبوس های برقی نیاز داریم و باید ببینیم تعاملات به کجا خواهد انجامید.
چمران با بیان اینکه در تماس های تلفنی گفتیم که ۷۹۱ واگن به هزار و ۵۰ دستگاه برسد تا بخش عمده ای از نیاز حمل و نقل را برآورده کند، تصریح کرد: امیدواریم این نیازها جبران شود تا شرمنده مردم نباشیم. مردم در باران، آفتاب و گرما و با اتلاف وقت در ایستگاه های اتوبوس ایستاده اند و شرمنده ایم که ۱۰ سال است به تهران اتوبوس داده نشده است. در سال اول این کمبود احساس نمی شود و حالا که ۱۰ سال گذشته این کمبود را می بینیم.
رئیس شورای شهر تهران با تأکید بر اینکه قراردادهای مختلف منعقد شده و امیدواریم اتوبوس ها به موقع تحویل داده شود، یادآور شد: امیدواریم جهادی عمل شود تا هرچه سریعتر اتوبوس ها تحویل شوند.
وی با بیان اینکه قرار بود تحویل واگن ها ۲۴ ماهه باشد که با رایزنی های صورت گرفته به یک سال کاهش یافت، تأکید کرد: موضوع دیگر خوشحال کننده برای ما این بود که تکنولوژی ساخت بوژی به ایران انتقال یافت.
رئیس شورای شهر تهران در بخش دیگری از سخنان خود از شورایاران دعوت کرد تا برای شرکت در انتخابات ناظرین شورا در محلات نام نویسی کنند و در هیئت امنای محلات عضو شوند.
پرویز سروری نیز با اشاره به توییت یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در خصوص قرارداد ۷۹۱ واگن مترو، اظهار کرد: من پشت این بلندگو اعلام می کنم که حاضرم با شما به شرکت هایی که شما می گویید بیایم و هرمیزان توان دارند، قرارداد ببندیم. این شرکت ها یک واگن تولید کردند که آن واگن هم هنوز رونمایی نشده است.
وی افزود: ما از تولید ملی استقبال می کنیم اما نمی توانیم مردم را در صفها منتظر نگه داریم تا تولید صورت بگیرد. من به نمایندگی از شورا و شهرداری اعلام می کنم که از تولید داخلی حمایت خواهیم کرد اما اعتقاد بنده بر این است که وقتی به موفقیت بزرگ می رسیم باید توانمندی های جمهوری اسلامی را تبیین کنیم.
سروری تأکید کرد: حالا که پس از سالها توقف در ورود اتوبوس و مترو به ناوگان، گشایش ایجاد شده باید از آن حمایت کنیم. استقبال بسیار خوبی از سوی مردم از ایستگاه های جدید صورت گرفت و منجر به افزایش سرفاصله قطارها شد و اگر واگن ها وارد شود سرفاصله کاهش خواهد یافت.
وی ضمن گلایمندی از صدا و سیما، یادآور شد: امید بخشی به کشور کجاست؟ در زمانی که شهرداری و شورا در دو سال تلاش کردند که ظرفیت های حمل و نقل را افزایش دهند و تحولی در این حوزه در حال انجام است، انتظار داشتیم ضریب خبری را شاهد باشیم اما صدا و سیما به عنوان یک خبر حاشیه ای به سفر شهردار تهران به چین نگاه می کند و از کنار آن به سادگی عبور کرد. البته می دانیم صدا و سیما درگیر انعکاس موضوع طوفان الاقصی است اما اعتقاد داریم که سفر تیم مدیریت شهری به چین با ضریب رسانه ای می توانست امیدبخشی ایجاد کند. از مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران هم می خواهیم با ضریب خوبی به این موضوع بپردازد.