به گزارش اکوایران، سه بار ملک روزنامه اطلاعات برای گرفتن مجوز فروش به صحن شورای شهر تهران آمد.در دوره مدیریت شهری پنجم این ملک در لیست فروش قرار گرفت و قرار بود با بنیاد مستضعفان تهاتر شود. اما در صحن شورای شهر با آن مخالفت شد. در آن دوره احمد مسجد‌جامعی در مخالفت با فروش این ملک در صحن شورای شهر تهران گفته بود: «خوب بود دوستان قبل از ارائه این لیست، اطلاعات زمینه‌ای به ما می‌دادند. ساختمان روزنامه اطلاعات به‌عنوان قدیمی‌ترین روزنامه ایران مطرح است و این ساختمان موقعیت ویژه‌ای به لحاظ جایگاه خبری دارد. چرا‌که به مجلس، قوه قضائیه و ریاست‌جمهوری نزدیک است». وی ادامه داد: قرار بر این بود که دو موضوع برای این ساختمان پیشنهاد شود. یکی موزه مطبوعات و یکی هم موزه چاپ. از جهتی این ساختمان جزء فضای قدیمی شهر تهران است.

حجت نظری، عضو دیگری شورای شهر پنجم نیز گفته بود: «ما باید سعی کنیم سرمایه‌های شهر را حفظ کنیم. از باب مسئولیتی که خود ما در شهر داریم. ساختمان روزنامه اطلاعات نه فقط از باب روزنامه اطلاعات بلکه به‌عنوان میراث ملی باید حفظ شود و این را هم در نظر بگیرید که کسی که این ساختمان را می‌خرد، اگر نتواند ساخت‌وساز کند، سودی برایش نخواهد داشت. بنابراین در صورت فروش این ساختمان حفظ نخواهد شد».

در ‌نهایت ساختمان روزنامه اطلاعات از لیست املاک قابل فروش حذف شد. این ساختمان در دوره ششم مدیریت شهری باز هم در لیست فروش قرار گرفت، آن‌‌هم برای تهاتر با ملکی که صاحب آن بنیاد مستضعفان بود. آن زمان ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران درباره فروش ساختمان قدیمی روزنامه اطلاعات و ایجاد پردیس شهرداری گفت: «من در جلسه برنامه‌و‌بودجه که آقای زاکانی هم حضور داشت، درباره این مسئله صحبت کردم. به این نکته اشاره کردم که بنا بوده دور تا دور پارک شهر به پردیس مدیریت شهری تبدیل شود. ما دیگر نباید دوباره کار را از صفر شروع کنیم. به همین دلیل شما دیدید که حتی اولویت این موضوع هم رأی نیاورد و ما حتما به اصل آن‌ هم رأی نمی‌دهیم و فکر نمی‌کنم اکثر اعضا موافق این جریان باشند».

مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر هم که از مخالفان فروش این ملک بود گفت که واگذاری ملک یکی از تکالیفی است که از شورا به شهرداری داده شده است. با وجود این درخصوص «ساختمان روزنامه اطلاعات» شهرداری تهران باید بگوییم که ۱۰ هزار متر مربع از این ساختمان کاملا نوسازی شده و ساختمان ۲۰ هزار متر‌مربعی واقع در ضلع غربی آن ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشت که متوقف شد؛ بنابراین حیف است این پروژه را به اتمام نرسانیم. ما عملا به سمت سیاست تجمیع حرکت کردیم و اگر بتوانیم بخشی از شهرداری را به ساختمان اطلاعات منتقل کنیم، آورده اقتصادی برای ما خواهد داشت.  

فروش این ساختمان برای دومین بار از دستور کار خارج شد تا اسفند ماه سال ۱۴۰۱ . این بار خریدار تغییر کرده بود و قرار براین بود که بانک شهر به جای طلب هایش این ساختمان را از شهرداری بگیرد . اما باز هم شورای شهر با فروش آن مخالفت کرد و برای ۳ ماه فروش این ملک را متوقف کرد .

به نظر می رسد دیگر فروش این ساختمان منتفی شده باشد و مدیران شهری تصمیم گرفته اند به جای ساختمان روزنامه اطلاعات ساختمان های شهرداری در شمال تهران را بفروشند .

لطف‌الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران به اکو ایران می گوید : بعد از تاکید شورای شهر تهران تصمیم بر این شد که پردیس شهرداری تهران در این منطقه ایجاد شود . بخشی از کارکنان شهرداری در ساختمان روزنامه اطلاعات مستقر شده اند . از جمله مرکز مطالعات و سازمان سرمایه گذاری ها هم به این ساختمان منتقل می شود .

او ادامه می دهد :‌در ساختمان شماره ۲ که ۳۵ درصد پیشرفت داشتیم پیمانکار دو شیفت کار می کند تا زودتر تکمیل شود . همچنین ۲۰ هزار مترمربع همجوار معاونت مالی هم برای تکمیل پردیس تهران پیش بینی کرده ایم .

  ابوذر مختاری ، مدیرعامل سازمان املاک ومستغلات شهرداری هم در این خصوص به اکوایران می گوید:‌بنا داشتیم ساختمان روزنامه اطلاعات را به بانک شهر واگذار کنیم، نگاه اعضای شورای شهر تهران به ویژه رییس شورای شهر  این بود که پردیس شهرداری در اینجا تشکیل شود.

او ادامه می دهد :‌شهرداری هم بعد از آن مصوبه به لحاظ ارتباط و تعاملی که با شورا دارد ایجاد پردیس تهران را در دستور کار قرار گرفت  . اولویت اولمان هم انتقال ساختمان های دورتر نسبت به شهرداری مرکز مخصوصاً شمال تهران است؛ مانند سازمان مشارکت ها، مرکز ارتباطات، مرکز مطالعات و … به ساختمان روزنامه اطلاعات است  و حتی ممکن است یکی از حوزه های معاونت هایمان مانند معاونت شهرسازی هم به این ساختمان منتقل شود.

مختاری تاکید می کند :‌ بر اساس ظرفیتی که داریم وبا اولویت ساختمان های شمال شهر تهران این جا به جایی انجام می شود، موضوعیت ندارد یک شرکت یا اداره شهرداری با پول شهر در شمال شهر تهران ساختمان داشته باشد.

او معتقد است که ایجاد پردیس شهرداری می تواند کیفیت خدمات رسانی به شهروندان تهرانی را افزایش دهد .  تا پایان امسال   بخش زیادی از این نقل و انتقالات انجام می شود و  برای ساختمان دوم هم پیمانکار گرفته اند که در حوزه معاونت عمران در حال بازسازی است.