از بین رفتن سیکل معیوب تخصیص مالیات با "نشان‌دار کردن مالیات" - افق اقتصادی

از بین رفتن سیکل معیوب تخصیص مالیات با "نشان‌دار کردن مالیات" - افق اقتصادی
چهارشنبه, ۳ بهمن ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-22
کد خبر: 347731 |
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۱ |
3 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

نماینده مردم قمصر و نطنز در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش اجرای طرح نشان دار کردن مالیات در تکمیل پروژه های نیمه کاره، بیان داشت: الان که با کمبود منابع مواجه هستیم، طرح نشان‌دار کردن مالیات می‌تواند در تکمیل پروژه ها و توسعه زیرساخت‌ها موثر باشد و این سیکل معیوب اختصاص مالیات را از بین ببرد.

  

از بین رفتن سیکل معیوب تخصیص مالیات با “نشان‌دار کردن مالیات”

حسین عبدلی، نماینده مردم قمصر و نطنز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادآنلاین با اشاره به اجرای طرح “نشان‌دار کردن مالیات” اظهار داشت: وقتی مردم می‌بینند که مالیات‌هایشان به پروژه‌های مشخصی اختصاص داده می‌شود، اعتماد بیشتری به دولت و نهادهای عمومی پیدا می‌کنند. این اعتماد می‌تواند منجر به افزایش مشارکت و حمایت مالی از پروژه‌ها شود.
وی با اشاره به تکمیل پروژه‌های نیمه کاره با اجرای طرح “نشان‌دار کردن مالیات” بیان داشت: ما در سطح کشور طرح های نیمه کاره بسیاری در حوزه های مختلف بهداشتی، ورزشی و آموزشی داریم که مردم خصوصا در مناطق محروم منتظر تکمیل این پروژه‌ها هستند تا از خدمات آنها استفاده کنند؛ بنابراین با اجرای نشان‌دار کردن مالیات، دولت می‌تواند منابع را به طور مؤثرتری به پروژه‌های نیمه‌کاره تخصیص دهد. این تخصیص می‌تواند به تسریع در تکمیل پروژه‌ها کمک کند.
عبدلی ادامه داد: مخصوصا الان که با کمبود منابع مواجه هستیم، طرح نشان دار کردن مالیات می‌تواند در تکمیل پروژه‌ها و توسعه زیرساخت‌ها موثر باشد و این سیکل معیوب اختصاص مالیات را از بین ببرد.  
وی همچنین اجرای این طرح را در تشویق مردم به پرداخت مالیات موثر دانست و گفت: مردم اگر بدانند مالیاتشان در کجا هزینه می‌شود، قطعا به پرداخت مالیات تشویق خواهند شد و قطعا با اجرای این طرح، شفاف سازی صورت گرفته و رغبت بیشتری در میان مودیان مالیاتی برای پرداخت مالیات، ایجاد می‌شود. 
عبدلی ادامه داد: نشان‌دار کردن مالیات، که به معنای تخصیص درآمدهای مالیاتی به مصارف خاص است، می‌تواند تاثیر قابل توجهی در شفاف‌سازی محل هزینه‌کرد مالیات داشته باشد. این روش، با ایجاد ارتباط مستقیم بین مالیات پرداختی و خدماتی که از آن تامین می‌شود، اعتماد عمومی را افزایش می‌دهد و پاسخگویی دولت را تقویت می‌کند.
وی خاطرنشان ساخت: علاوه بر این، نشان‌دار کردن مالیات می‌تواند درک عمومی از مزایای مالیات‌ها را بهبود ببخشد. وقتی مردم می‌دانند که مالیاتشان به طور مستقیم به یک خدمت مشخص مرتبط است، احتمال بیشتری وجود دارد که آن را به عنوان یک سرمایه‌گذاری در جامعه خود ببینند نه فقط یک هزینه اجباری.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید