به گزارش اکوایران؛ ارز تخصیص یافته در بازه زمانی مورد بررسی برای واردات «کالاهای اساسی»، «دارو»، «کالاهای تجاری و بازرگانی»، «واردات در مقابل صادرات و خدمات» تامین شده است. در این مدت برای «کالاهای اساسی و دارو» ۶ میلیارد و ۷۹۷ میلیون دلار، برای «کالاهای تجاری و بازرگانی» مبلغ ۱۶ میلیارد و ۹۶۴ میلیون دلار، […]
به گزارش اکوایران؛ ارز تخصیص یافته در بازه زمانی مورد بررسی برای واردات «کالاهای اساسی»، «دارو»، «کالاهای تجاری و بازرگانی»، «واردات در مقابل صادرات و خدمات» تامین شده است. در این مدت برای «کالاهای اساسی و دارو» ۶ میلیارد و ۷۹۷ میلیون دلار، برای «کالاهای تجاری و بازرگانی» مبلغ ۱۶ میلیارد و ۹۶۴ میلیون دلار، برای «خدمات» ۷۸۰ میلیون دلار و برای «واردات در مقابل صادرات» هم ۷ میلیارد و ۱۰۲ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفته است.
روند تامین ارز کالای اساسی
دادههای اعلام شده نشان میدهد در مدت زمان مورد بررسی برای واردات کالاهای اساسی و کشاورزی شامل «گندم»، «دانههای روغنی» و «نهادههای دامی» ۵ میلیارد و ۲۸۲ میلیون دلار و برای «دارو»، «مواد اولیه دارویی» و «تجهیزات پزشکی» یک میلیارد و ۵۱۵ میلیون دلار ارز تامین شده است. از سوی دیگر بانک مرکزی در مجموع ۶ میلیارد و ۷۹۷ میلیون دلار برای «کالاهای اساسی»، «کشاورزی» و «دارو» و «تجهیزات پزشکی» را با نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان پرداخت شده است.
روند تامین ارز کالای تجاری
این گزارش حاکی از آن است که در این بازه زمانی مورد بررسی برای «کالاهای تجاری و بازرگانی» ۱۶ میلیارد و ۹۶۴ میلیون دلار و برای «واردات در مقابل صادرات» هم مبلغ ۷ میلیارد و ۱۰۲ میلیون دلار و با این شرایط در مجموع ۲۴ میلیارد و ۶۶ میلیون دلار تامین ارز صنایع صورت گرفته است.
این گزارش حاکی از آن است که تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۲ میلیارد و ۴۶۸ میلیون دلار، «صنایع معدنی» یک میلیارد و ۸۰۹ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل یک میلیارد و ۵۸۸ میلیون دلار، «صنایع شیمیایی و پلیمری» یک میلیارد و ۷۳۱ میلیون دلار، «صنایع و تجهیزات برق و الکترونیک» معادل دو میلیارد و ۶۲ میلیون دلار، «منسوجات و پوشاک» معادل ۸۶۳ میلیون دلار صورت گرفته است. این گروههای صنایع همچنین به ترتیب یک میلیارد و ۷۲۰ میلیون دلار، یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون دلار، یک میلیارد و ۳۱۰ میلیون دلار، ۵۹۰ میلیون دلار، ۲۴۶ میلیون دلار، ۴۸ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز ۲۴ شهریور ماه سال جاری دریافت کرده اند.
همچنین تا تاریخ ۲۴ شهریور ماه، سایر صنایع ۶ میلیارد و ۴۴۳ میلیون دلار ارز نیمایی و یک میلیارد و ۷۷۱ میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده اند.