ارتباط با رگولاتور بحران اکوسیستم نوآوری - افق اقتصادی

ارتباط با رگولاتور بحران اکوسیستم نوآوری - افق اقتصادی
شنبه, ۱۲ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-02
کد خبر: 287815 |
تاریخ انتشار : ۳۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲ |
39 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

اکوایران: تعامل با رگولاتور به یکی از چالش‌های پایدار اکوسیستم نوآوری شده است که فعالان حوزه همواره به دنبال حل آن هستند. اخیرا در اتاق تهران هم فعالان بخش خصوصی به دنبال راهکاری برای آن بودند.

ارتباط با رگولاتور بحران  اکوسیستم نوآوری

به گزارش اکوایران؛ درحال حاضر روند ارتباط با رگولاتور از نگاه فعالان بخش خصوصی  تحول و نوآوری یک موضوع بحرانی است. سعید محمدی، بنیانگذار و عضو هیات مدیره گروه دیجی‌کالا معتقد است: بنا به دلایلی موضوعات صنفی و ارتباط با رگولاتور همچنان در سطح اکوسیستم نه‌تنها معضل، بلکه به‌زعم من بحران است‌.

 

به باور او اگرچه به چشم به تهدید به فعالان این حوزه نگاه نمیشود و بحران دوره ناشناختگی به پایان رسیده است. اما تقویت این شناخت می‌تواند به تعامل بهتر و یافتن راه‌حل برای مسائل پیچیده صنفی و نیز تعامل با حاکمیت کمک کننده باشد. 

محمدی می‌گوید: باید منصفانه بگویم که کار من در این زمینه جزو ضعیف‌ترین عملکردها در اکوسیستم بوده است. دوستان باتجربه پیش از این تذکر داده بودند که فقط به کار و توسعه نپردازید، بلکه بخشی از ظرفیت و انرژی خود را برای موضوعات صنفی و ارتباط با رگولاتور اختصاص دهید. 

فرشید گل‌زاده مدیرعامل مادیران نیز معتقد یکی از چالش‌های اکوسیستم نوآوری چالش ارتباط با یکی از ذی‌نفعان یعنی دولت است. گل‌زاده با اشاره به ابرچالش‌هایی چون ناترازی انرژی و ناترازی بانکی می افزاید: نحوه نگرش دولت به اکوسیستم دیجیتال برای حل این چالش‌ها و نیز چالش‌های دیگر نظیر جداماندگی ما از فناوری روز دنیا بسیار مهم است و می‌توان با تشخیص آن‌ها به نحو احسن آن را به دولت منتقل کرد‌.

 علیرضا کلاهی، عضو هیات نمایندگان اتاق تهران هم با اشاره به سابقه طولانی فعالیت صنفی خود میگوید: برخی مشکلات با دولت را پیش از این در سندیکای صنعت برق دیده بودم. با ورود به اکوسیستم دیجیتال، با توجه به ناشناخته بودن این صنعت از پیش آمدن مشکلات مطمئن بودم.

او که در چهاردهمین جلسه کمیسیون تحول، نوآوری و بهره‌وری اتاق تهران در کنار دیگر اعضا سخن میگفت؛ بر لزوم تبیین واقعیت فعالیت‌های صنعت نوآوری تاکید میکند و می افزاید: علاوه بر این شاید اصناف نیز به دلایلی قابل فهم از فعالیت این صنعت احساس خطر می‌کنند و نفوذی قابل‌ملاحظه نیز دارند. از همین‌رو باید اهمیت و منافع صنعت دیجیتال برای آن‌ها روشن شود.

او با طرح این پرسش که فعالیت دولت چگونه به صنعت دیجیتال ضربه می‌زند؟ ادامه میدهد: این آسیب به همان نحوی که در همه جای دیگر به صنایع ضربه می‌زند، در اقتصاد دیجیتال نیز اثرگذار است. یعنی از طریق بر هم زدن تعادل بازار و اعطای برخی امتیازات به شماری از بازیکنان که علامت‌های غلط به بازار صادر می‌کنند.

طبق اعلام اتاق تهران، کلاهی در بخش دیگری از سخنانش با تاکید بر ضرورت تعامل با دولت میکند: شاید وقتی به دولت گفته شود که هزینه‌‌کرد مردم برای خرید کالای خارجی از وب سایت‌های ترکیه به دو میلیارددلار می‌رسد، شاید تصمیمی متفاوت اتخاذ کنند‌. در این زمینه هم وضعیت به همین منوال باید باشد و تولید محتوا کاری اساسی است.

 

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید