اقتصاد آنلاین – مینا یوسفی؛ پیش بینی ها انتظار رسیدن حجم تجارت جهانی را در سال ۲۰۲۳ به ۱۲.۵ میلیارد تن دارد. در ایران نیز بصورت کلی از سال ۱۳۹۳ به بعد میانگین سالانه ،حدود ۱۴۴ میلیون تن کالا در بنادر کشور تخلیه و بارگیری شده است
اطلاعات کلی
شرکت توسعه خدمات دریای و بندری سینا با نماد حسینا از شرکت های بنیادی است و همواره انتخابی مناسب برای سرمایه گذاری میان مدت در بازار سهام است. ارزش بازار فعلی ۶۲۲۰۰ میلیاردریال و پی بر ایی فوروارد حوالی ۵.۸ در بازار فرابورس داد و ستد میشود. قیمت فعلی سهم ۲۴۵۰۰ ریال می باشد.
این شرکت که به عنوان اولین شرکت در ارائه خدمات بندری میباشد که در سال ۱۳۶۶ با نام شرکت بنیاد بارانداز تاسیس شده و فعالیت عملیاتی خود را از سال ۱۳۶۷ آغاز کرده است.
موضوع فعالیت شرکت:
این شرکت در حال حاضر اپراتور تخلیه و بارگیری کانتینر و کالا ، نمایندگی خطوط کشتیرانی، دوبه کاری، انبار داری، حفاظت کالای وارداتی و صادراتی، خدمات گمرکی، ترخیص کالا و ارائه کلیه خدمات بندری در نواحی جنوب شرقی و غربی و شمال کشور را بر عهده دارد. این شرکت یکی از بزرگترین و کارآمدترین شرکت های ارائه دهنده خدمات تخلیه و بارگیری کانتینر،کالا و سایر خدمات بندری در کشور می باشد.
بیشترین در آمد شرکت از فعالیت بارگیری و تحلیه کانتینر ها حاصل میشود.
خدمات پایانه کانتینری و محوطه اختصاصی
فعالیت های این قسمت شامل ارائه خدمات کانتینری در زمینه های تخلیه و بارگیری کانتینر از شناور، چینش، ذخیره سازی و تحویل کانتینر و کالا به مشتریان و همچنین دپوی کانتینر پر و خالی و یخچالی در محوطه اختصاصی می باشد
خدمات کالایی عمومی
این قسمت از فعالیت های شرکت شامل تخلیه و بارگیری کالاهای عمومی فله و انبارداری و جانمایی، چیدمان و صفافی کاال در انبار ها، بارشماری، خن کاری و … می باشد.
محوطه ها و سوله ها
فعالیت های این قسمت شامل انبارداری کانتینر ها، استریپ، استافینگ، تخلیه و بارگیری انواع کانتینر ها و همچنین اجاره سوله به منظور نگهداری کالاها در سوله مسقف و محیط باز در نواحی جنوب شرق و جنوب غرب و شمال ایران صورت می گیرد
پایانه نفتی امام خمینی
شرکت خدمات دریای سینا از سال ۱۳۸۸ با عقد قراردادی ۲۵ ساله خدمات پایانه نفتی شامل انتقال محموالت نفتی صادراتی، وارداتی و ترانزیتی برای سایت های نفتی فعال منطقه است.
سهامداران شرکت
شرکت سیاحتی ومراکزتفریحی پارسیان با ۴۶ درصد و بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی با ۲۰.۶ درصد و شرکت مدیریت سرمایه گذاری کوثر بهمن با بیش از ۱۰ درصد از مهمترین سهامدران این شرکت میباشند. همچنین کنترل کننده نهایی شرکت بنیادمستضعفان انقلاب اسلامی می باشد.
روند حاشیه سود از سال ۹۸ صعودی بوده و با رشد خوبی همراه شده است. بیشترین درآمد شرکت از محل فعالیت کانتینری بوده است که نرخ های آن دلارمحور است. بیشترین سهم در بهای تمام شده را حقوق و دستمزد به خود اختصاص می دهد.
ریسک های شرکت
- ریسک رکود اقتصادی
- ریسک تجاری
- ریسک تکنولوژی
- ریسک نوسانات نرخ بهره
- ریسک نوسانات نرخ ارز
- ریسک همه گیری بیماری کرونا
گزارش عملکرد حسینا روی خط کدال
گزارش فعالیت ماهانه دوره_۱_ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۷/۳۰
شرکت توسعه خدمات دریایی و بندری سینا طی عملکرد ۱ ماهه منتهی به ۱۴۰۲/۰۷/۳۰ معادل ۳,۳۱۰,۷۲۴ میلیون ریال از محصولات خود را به فروش رسانده است که نسبت به دوره ۱ ماهه مشابه سال قبل ۱۷۳% افزایش داشته است.
«حسینا» با سرمایه ثبت شده ۲,۴۹۵,۱۱۸ میلیون ریال طی عملکرد ۷ ماهه سال مالی منتهی به ۱۴۰۲/۱۲/۲۹ مبلغ ۱۸,۵۴۴,۲۵۰ میلیون ریال درآمد فروش داشته است که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۳۱% رشد داشته است
گزارش اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای ۶ ماهه منتهی به سال مالی ۱۴۰۲/۱۲/۳۰ (حسابرسی نشده)
حسینا (توسعه خدمات دریایی وبندری سینا)
سود خالص ۶ ماهه : ۵۹۳ میلیارد تومان نسبت به مشابه سال گذشته ۱۰۸ درصد افزایش یافت.
سود انباشته ۸۰۱ میلیارد تومان که نسبت به سال گذشته ۲۶ درصد افزایش یافت. جمع سود فصلی: ۴۸۸۱ ریال
تحلیل تکنیکال حسینا