تمرکز وزارت کار بر اشتغال فارغ التحصیلان - افق اقتصادی

تمرکز وزارت کار بر اشتغال فارغ التحصیلان - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 48316 |
تاریخ انتشار : ۱۵ تیر ۱۴۰۲ - ۵:۰۴ |
314 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

معاون توسعه اشتغال وزارت کار با بیان اینکه تمرکز وزارتخانه در اشتغالزایی بر اشتغال فارغ التحصیلان بیکار قرار گرفته است گفت:معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم مکلف شده‌اند برای حل مشکل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، برنامه ارائه دهند.

تمرکز وزارت کار بر اشتغال فارغ التحصیلان

به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، در مصوبه دوم هشتاد و پنجمین جلسه شورای عالی  اشتغال آمده است که نظر به ضرورت رفع بیکاری فارغ التحصیلان خصوصاً دانش آموختگان تحصیلات تکمیلی، معاونت علمی ،فناوری و اقتصادی دانش بنیان ریاست جمهوری موظف است با همکاری وزارت علوم ،‌تحقیقات و فناوری و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نسبت به ایجاد سازوکار شناسایی و هدایت اشتغال فارغ التحصیلان دکتری و کارشناسی ارشد زیر۴۰سال با محوریت شرکت دانش بنیان از طریق فعالیت کاریابی تخصصی و به کارگیری مشوق های بیمه ای، یارانه دستمزد و یارانه کارورزی به انجام رساند.

محمود کریمی بیرانوند،معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اعتبارات امسال بخش مشاغل خانگی در کشور نسبت به سال گذشته ۳۵درصد افزایش یافته است.اعتبارات مزبور ابلاغ شده است و مورد مصرف آنها در سال جاری بیشتر بر توسعه پشتیبانی‌ها تمرکز دارد.

وی با بیان اینکه برای تحقق ایجاد ۱۱۵ هزار فرصت شغلی طی سال گذشته در استان خراسان رضوی بیان کرد: خراسان رضوی در این بخش از استان‌های دیگر موفق‌تر عمل کرده است، ضمن اینکه نرخ بیکاری در این استان نیز تک رقمی است.

وی به سامانه رصد اشتغال در کشور اشاره و گفت: ۲سال از راه اندازی سامانه ملی رصد اشتغال توسط دولت سیزدهم می‌گذرد و به همین سبب اطلاعات خوبی برای رصد اشتغال در اختیار استان قرار دارد.

کریمی بیرانوند اظهار کرد: شفافیت در آمار اشتغال ایجاد شده توسط استان‌ها از جمله مزیت‌های سامانه رصد اشتغال در کشور است که اتفاقات در کف میدان اشتغال را به طور کامل رصد کرده و رسته شغلی و موقعیت هر فردی که برای وی شغل ایجاد شده است را بررسی می‌کند و «داشبوردهای تحلیلی» (پوشه‌های اطلاعاتی) متعددی ارائه می‌دهد.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: فراهم شدن زمینه نظارت سختگیرانه نسبت به اشتغال ایجاد شده از طریق سامانه ملی رصد اشتغال از دیگر ویژگی‌های این سامانه است که از طریق مرکز دو مرحله نظارت پیامکی و تماسی انجام می‌شود، اما انتظار می‌رود حداقل دستگاه‌های اجرایی، تسهیلاتی که پرداخت می‌کنند، تمام شماری نظارت حضوری آن را داشته باشند و در نظارت سختگیرانه ملاحظه جدی داشته باشیم.

* شروع نظارت بر سامانه رصد از مرداد ماه

وی گفت: امسال بر خلاف سال گذشته که نظارت بر سامانه رصد اشتغال با تأخیر شروع شد، از ابتدای مرداد ماه اجرای طرح نظارت حضوری و «تمام شماری» اشتغال ایجادی استان‌ها آغاز می‌شود که باید زمینه طراحی آن در کارگروه اشتغال استان فراهم شود.

کریمی بیرانوند مساله سوم در سامانه ملی رصد اشتغال را سیاستگذاری دانست و افزود: براساس اطلاعاتی که از سال ۱۴۰۱از طریق سامانه رصد اشتغال در اختیار داریم، می‌توان مسیرهای اشتغالزایی را در خراسان رضوی تغییر داد، در واقع سامانه ملی رصد اشتغال تبدیل به یک پایگاه برای تغییر و اعمال سیاست های درست شده است.

معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: امسال بنا به دستور وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، تمرکز وزارتخانه در اشتغالزایی بر اشتغال فارغ التحصیلان بیکار قرار گرفته و ستاد عالی اشتغال کشور به ریاست رئیس جمهور نیز در این زمینه مصوبه داده و طبق آن معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت علوم مکلف شده‌اند برای حل مشکل بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی، برنامه ارائه دهند.

 انتهای پیام/

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید