ضرورت پیوند کارگران و مهارت آموزی /مهارت آموزی در محیط واقعی کار شیوه نوین آموزش - افق اقتصادی

ضرورت پیوند کارگران و مهارت آموزی /مهارت آموزی در محیط واقعی کار شیوه نوین آموزش - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 34314 |
تاریخ انتشار : ۱۳ تیر ۱۴۰۲ - ۱۷:۱۰ |
353 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بر ضرورت کسب و بازآموزی مهارت کارگران در عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی تأکید کرد.

ضرورت پیوند کارگران و مهارت آموزی /مهارت آموزی در محیط واقعی کار شیوه نوین آموزش

غلامحسین حسینی نیا، معاون اشتغال وزارت کار در گفت وگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به پیوند سازمان های آموزش فنی و حرفه ای با سایرنهادها از جمله بسیج کارگران و کارخانجات در تربیت کارگر ماهر، بیان داشت: سازمان آموزش فنی و حرفه ای خانه و پایگاه سازندگی کارگران در تحقق مهار تورم و رونق تولید است.

 وی با اشاره به اجرای طرح آموزش در محیط کار واقعی اظهار داشت: طرح آموزش در محیط کار واقعی ترکیبی از طرح‌ استاد شاگردی ایران و سیستم آموزشی دوآل (دوگانه) کشور آلمان است. در حال حاضر بیش از سه میلیون و ۲۰۰هزار واحد صنفی در کشور وجود دارد و یک میلیون و ۴۰۰ بنگاه اقتصادی ظرفیت ورود به این طرح را دارند. 

حسینی نیا با تأکید بر ضرورت از بین بردن شکاف نیاز بازار کار و مهارت، اذعان داشت: ۸۳میلیون شغل در جهان با تأثیر از هوش مصنوعی ابربحران جامعه کارگری دنیا حذف خواهد شد و در این عرصه کسب و بازآموزی مهارت آموزی کارگران در عصر پیشرفت شتابان تکنولوژی بسیار مهم و قابل توجه می باشد.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: ارائه آموزش های مهارتی به ۴میلیون نفر از ۲۰میلیون جمعیت فعال پیش بینی شده است که ۲۸ درصد آن بر اساس توانایی سازمان آموزش فنی و حرفه ای و ۷۲ درصد بر اساس کمک تشکل های مردمی و انقلابی انجام می شود.

وی با اعلام اینکه تشویق و ترغیب اصناف، تولید کنندگان و … توسط بسیج کارگران و کارخانجات جهت ورود به طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی و توسعه مراکز بین و جوار کارگاهی، گام اساسی در تربیت نیروی ماهر می باشد، افزود: ۳ هزار و ۵۰۰ مرکز بین و جوارکارگاه در کشور آمادگی ارائه آموزش های مهارتی و تربیت نیروی ماهر را دارند.

حسینی نیا با اشاره به ۱۹ جامعه هدف سازمان آموزش فنی و حرفه ای در ارائه آموزش های مهارتی متناسب با نیاز بازار کار، یادآور شد: سازمان آموزش فنی و حرفه ای در چهار خوشه صنعت، خدمات، کشاورزی و فرهنگ و هنر به ارائه آموزش های مهارتی در حوزه های آموزشی جوار صنایع، آموزش روستایی و عشایر، جوار دانشگاه، موسسات کارآموزی آزاد، مراکز ثابت دولتی، پادگان ها، زندان ها و مدارس می پردازد.

حسینی نیا، طرح مهارت آموزی در محیط واقعی کار را شیوه جدیدی در سیستم نوین آموزش مهارت عنوان و تصریح کرد: یکی از سیستم های نوین آموزش مهارتی در دنیا به ویژه در کشور آلمان که به عنوان قطب صنعتی در کل دنیا مطرح است،  سیستم آموزش دوگانه است که این سیستم آموزشی تفاوتش با سیستم های عادی آموزش مهارتی این است که در آموزش فنی و حرفه ای استانداردها ۳۰ درصد تئوری و ۷۰ درصد عملی و هر دو در محیط کارگاهی انجام می پذیرد. 

انتهای پیام/

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید