به گزارش خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم، چند روز گذشته بود که مهرداد عظیمی, رئیس سازمان فنی وحرفه ای از رشد۵۱درصدی آموزش های مهارتی در بخش دولتی و غیردولتی در دولت سیزدهم خبر داد و گفت:سازمان آموزش فنیوحرفهای در دولت گذشته به ۲ میلیون و ۹۴۸ هزار نفر و در دولت سیزدهم به ۴ میلیون و ۴۶۷ هزار نفر آموزشهای مهارتی را ارائه کرده است.
عظیمی از رشد ۱۳۰۰ درصدی در حوزه صدور مجوز آموزشگاههای آزاد، ۶۰ درصدی در واحد پذیرنده آموزش در محیط کار واقعی، ۴۸ درصدی سنجش مهارت و صلاحیت حرفهای، ۷۲ درصدی صدور گواهینامه مهارت برای کارآموزان و ۱۱۷۰ درصدی در حوزه مسابقات آزاد، ملّی و بینالمللی مهارت در دولت سیزدهم نسبت به مدت مشابه در دولت قبل خبر داد.
به گزارش تسنیم، رشد ۱۳۰۰درصدی صدور مجوز آموزشگاه های آزاد در حالی از سوی فنی وحرفه ای اعلام شد که محمود کریمی بیرانوند,معاون اشتغال وزارت کار نیز از تسهیل در صدور مجوز آموزشگاه های آزاد فنی وحرفه ای خبر داد و گفت: اقدامات بسیار توسعه آموزشهای فنی و حرفهای در این دو سال و نیم واقعاً چشمگیر بوده است. تعداد قابل توجهی الان مجوز مراکز آموزشگاههای آزاد فنی و حرفهای قبلاً تا ۱۰ماه متوسط طول میکشید الان سه روز طول میکشد. یعنی شخصی که بخواهد یک آموزشگاهی فنی حرفهای راه بیندازد سه روز فقط زمان لازم دارد که بتواند این کسب و کار را راه بیندازد.
بنا به گفته معاون کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، یکی از پرتقاضاترین شغل های مورد نیاز کارفرمایان و کاریابی ها، مربیان آموزش فنی و حرفه ای هستند که درصدر قرار دارند و یکی از دلایل این امر آن است که صدور مجوز تأسیس آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای در دولت سیزدهم تسهیل شد و به سه روز کاری کاهش یافت، به همین دلیل مراکز متعددی در سراسر کشور به وجود آمدند که کارجو را صاحب مهارت کنند و آن طرف به مربیانی نیاز دارند که بتواند به کارجو مهارت کاربردی آموزش دهد؛ لذا تقاضا برای استخدام مربیان آموزش فنی و حرفهای در سراسر کشور بیشترین ضریب را دارد.
انتهای پیام/