لزوم تدوین سند جدید آموزشی با محوریت مهارت‌آموزی و نگاه به آینده - افق اقتصادی

لزوم تدوین سند جدید آموزشی با محوریت مهارت‌آموزی و نگاه به آینده - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 174834 |
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۱ |
167 بازدید
۰
7
ارسال به دوستان
پ

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جلسه مشترک کارگروه سه گانه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای بر تدوین سند جدید آموزشی با محوریت مهارت‌آموزی و نگاه به آینده تأکید کرد.

لزوم تدوین سند جدید آموزشی با محوریت مهارت‌آموزی و نگاه به آینده

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اقتصاد و رشد و توسعه آن، به اشتغال نیروی انسانی وابسته است. این نیروی انسانی نیز برای دستیابی به کار یا کارآفرینی نیاز به مهارت آموزی دارد. مهارت با استعداد ذاتی متفاوت بوده و اکتسابی است. مهارت هایی که هر فرد برای اشتغال نیاز دارد در سه بخش انسانی، ادراکی و فنی دسته بندی می شوند. برای کسب مهارت متناسب با مشاغل نیاز به آموزش است.

آموزش مهارت به نیروی انسانی برای ورود به بازار کار را مهارت آموزی می گویند. با آموزش مهارت های شغلی و تخصصی به نیروی انسانی و ترغیب آن ها به  اشتغال و کار آفرینی، می توان موجب کاهش مشکلات اقتصادی شد. مهارت آموزی یا فراگیری تخصص ها، همان آموزش از طریق تکرار، تمرین و کارورزی برای کسب توانایی و تخصص در یک زمینه است. این توانایی می تواند برای شغل یا حتی برای زندگی فرد به کار رود.

مهرداد عظیمی؛ معاون وزیر کار و رئیس سازمان فنی و حرفه ای سرمایه انسانی را به عنوان بزرگترین سرمایه ملی هر کشور عنوان کرد و گفت: هر نظام و حاکمیتی، باید بداند مهم‌ترین سرمایه، سرمایه انسانی است که در رأس همه داشته ها قرار دارد و چون توانمندسازی نیروی انسانی به عنوان سرمایه ملی، فصل مشترک اعضای کارگروه شورای عالی است و همه ما مکلف به صیانت و توسعه این سرمایه هستیم.

* تدوین سند جدید آموزشی با محوریت مهارت‌آموزی و نگاه به آینده

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر هم‌افزایی ظرفیت کامل نهادهای عضو شورا در تربیت و توانمندسازی نیروی انسانی مورد نیاز بازار کار، تصریح کرد: این شورا، جای بسیار مهمی در گره‌گشایی مشکلات سرمایه انسانی است و امروز به نقطه‌ای رسیدیم که در تدوین سند جدید با محوریت مهارت‌آموزی و نگاه به آینده تلاش کنیم.

معاون وزیر کار خاطرنشان ساخت: زمینه‌ی کار برای کشورمان وسیع و فراهم است و همه باید در این شورا در کنار هم از نگاه بخشی بپرهیزیم و به فکر آینده کشورمان باشیم و قانع به داشته هایمان قانع نباشیم و در راه اعتلای کشور قدم برداریم.

عظیمی بر هم‌افزایی دستگاه‌های زیرمجموعه شورای عالی آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی تا حصول نتیجه و تکمیل زنجیره اشتغال که همان تربیت سرمایه انسانی و اشتغال آن است، تأکید کرد.

در این جلسه حمیدرضا ثابت نژاد، مسئول شورای عالی مهارت با اشاره به اهمیت شورای عالی نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی در تربیت نیروی توانمند، توضیحات مبسوطی درخصوص تکالیف قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی ارائه کرد.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید