پرتاب ۲ ماهواره در تیر ماه| ۳۰ ماهواره در دست طراحی و ساخت است - افق اقتصادی

پرتاب ۲ ماهواره در تیر ماه| ۳۰ ماهواره در دست طراحی و ساخت است - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 263723 |
تاریخ انتشار : ۰۲ تیر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۴ |
101 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

رئیس سازمان فضایی ایران از برنامه‌ریزی برای پرتاب ۲ ماهواره در تیرماه خبر داد و گفت: سازگاری و تست‌های مشترک پرتاب و پرتابگر جزو موضوعات مهم و حساس است.

پرتاب ۲ ماهواره در تیر ماه| ۳۰ ماهواره در دست طراحی و ساخت است

به گزارش بازار به نقل از ایرنا، حسن سالاریه درباره آخرین وضعیت ماهواره‌های در دست ساخت و آماده پرتاب، اظهار داشت: اکنون حدود ۳۰ ماهواره در دست طراحی و ساخت است، البته پروژه‌های ماهواره‌ای در بازه زمانی حدود ۲ سال به بالا تعریف می‌شود.
وی افزود: اکنون ماهواره ناهید۳، پارس۳، ۲ ماهواره راداری، پارس۲ و مدل ارتقا یافته پارس۱ در دست کار و توسعه است. ماهواره پارس۲ و نمونه ارتقا یافته پارس۱ در حال پایانی قرار دارد و امیدواریم امسال، رونمایی و آماده پرتاب شوند.
اولین پروژه ماهواره راداری کشور سال آینده به پایان می‌رسد
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: حدود چند هفته قبل نیز نمونه پروازی ماهواره کوثر رونمایی شد که قرار بود در همان زمان پرتاب شود، اما چون پرتاب بین‌المللی بود و شرایط پرتابگر مهیا نشد، به زمان دیگری موکول شده است و الان منتظر پرتابگر هستیم.
سالاریه با بیان اینکه اولین پروژه ماهواره راداری کشور سال آینده به اتمام می‌رسد، خاطرنشان کرد: چند ماهواره کوچک تحقیقاتی نیز در حال طراحی و تولید است که در تلاش هستیم تا حتماً یکی از نسخه‌های ماهواره‌های سری «پژوهش» تا پایان سال جاری آماده و از طریق پایگاه فضایی چابهار پرتاب شود.
نمونه‌های آزمایشی منظومه شهید سلیمانی به‌زودی به پایان می‌رسد
وی اعلام کرد: نمونه‌های آزمایشی منظومه شهید سلیمانی نیز به‌زودی به پایان می‌رسد و اولین پرتاب‌های آن در سال جاری انجام خواهد شد.
معاون وزیر ارتباطات ادامه داد: برنامه‌ریزی جدی برای انجام ۲ پرتاب در تیرماه داریم، البته سازگاری و تست‌های مشترک پرتاب و پرتابگر جزو موضوعات فنی مهم و حساس است که گاهی به دلیل برخی مسائل فنی ممکن است دچار تاخیر شود. اکنون تست‌های سازگاری میان ماهواره و پرتابگر در حال انجام است.
سالاریه گفت: ما در آزمایشگاه و روی کاغذ باید به ۱۰۰ درصد اطمینان برسیم تا پرتاب را انجام دهیم. اگر در تست‌ها احتمال موفقیت حتی ۹۹ درصد باشد صبر می‌کنیم تا تست‌ها تکرار شود و به ۱۰۰ درصد اطمینان برسیم و پس از آن برای پرتاب به میدان می‌رویم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید