ساخت توربوجت هواپیماهای دو و چهار نفره - افق اقتصادی

ساخت توربوجت هواپیماهای دو و چهار نفره - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 166381 |
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵ |
182 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

موتور توربوجت TJ-HP۱ با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری توسط یک شرکت دانش بنیان تولید و رونمایی شد.

ساخت توربوجت هواپیماهای دو و چهار نفره

به گزارش بازار، زهرا پورفرزانه مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت : تولید این محصول دانش بنیان از طراحی، تحلیل و نقشه‌کشی تا ساخت ، کاملا توسط این شرکت دانش بنیان انجام شده است و به علت نبود مرجع جهت آزمایش (تست) این محصول، تمام تجهیزات تست مربوطه اعم از آزمایشگاه موتور و … نیز توسط همین شرکت طراحی و ساخته شد.

پورفرزانه افزود: این موتور به نام دکتر حسین پورفرزانه ثبت اختراع شده است و وی با همین طرح ، به عنوان « فناور برتر کشور» هم ، دست پیدا کرد.

وی تاکید کرد: این شرکت از سرریز دانش همین محصول یعنی موتور توربوجت TJ-HP۱ به حوزه‌های دیگر اعم از ریلی، دریایی و خودرویی وارد شده است.

پورفرزانه گفت : موتور توربوجت TJ-HP۱ بر روی هواپیماهای دو نفره و چهار نفره استفاده خواهد شد، اما با اعمال تغییراتی بر روی این موتور ، قابلیت تولید برق را نیز خواهد داشت؛ بنابراین شرکت‌هایی که در حوزه صنعت هوایی و حتی شرکت‌هایی که در زمینه برق کار می‌کنند می‌توانند از این موتور، برای تولید انرژی استفاده کنند.

وی درخصوص حمایت‌های معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از این طرح گفت : از آنجا که آزمایش موتور توربوجت TJ-HP۱ موفقیت آمیز بود، از سوی این معاونت ، مبلغ تسهیلات و حمایت به صورت کمک بلاعوض در اختیار ما گذاشته شد که کمک بسیار خوب و موثری بود.

مدیرعامل این شرکت فناور از اجرای طرح دیگری با حمایت معاونت علمی خبر داد و گفت: در بخش خودرویی نیز ، طراحی و ساخت دو ماژول خودروی برقی را در دست اجرا داریم همچنین در حال کار روی یک طرح موتورجت دیگر با همکاری معاونت علمی هستیم.

وی افزود: خوشبختانه ماژول‌های خودروی برقی در مرحله تست نهایی قرار دارد که با خاتمه موفقیت آمیز آن، تسهیلات معاونت علمی ریاست جمهوری هم قابل بلاعوض شدن خواهد بود که در همین زمینه در حال مکاتبه با این معاونت هستیم.

پورفرزانه با توجه به پیچیدگی‌های این طرح و اینکه تاکنون چنین طرحی در کشور انجام نشده است گفت: پس از اتمام مراحل تست نهایی، اقدامات لازم جهت رونمایی و رسانه‌ای شدن این طرح با هماهنگی معاونت علمی ریاست جمهوری انجام خواهد شد.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در خصوص میزان اشتغال زایی در این مجموعه نیز گفت : در این شرکت دانش بنیان ۱۵ نفر به صورت مستقیم و تا ۵۲ نفر به شکل غیرمستقیم همکاری دارند و در صورت استفاده از تمام ظرفیت با افزایش حمایت‌های معاونت علمی ، تا ۵۰۰ نفر هم امکان استخدام پرسنل جدید داریم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید