به گزارش بازار، نمایندگان در جلسه علنی نوبت عصر امروز (یکشنبه ۲۳ مهر) مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی جزئیات لایحه برنامه هفتم توسعه، بندهای الحاقی (۱)، (۲) و (۳) ماده ۵۸ را جهت بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق لایحه برنامه هفتم ارجاع دادند.
بر اساس بند الحاقی ۱ ارجاع شده؛ به سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت مادر تخصصی فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اجازه داده میشود با رعایت سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی و قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (۴۴) قانون اساسی مصوب ۱۳۸۶/۱۱/۸ با اصلاحات و الحاقات بعدی، نسبت به مشارکت با شرکتهای معتبر بینالمللی (داخلی و خارجی) برای تشکیل شرکتهایی جهت سرمایهگذاری و بهرهبرداری از بنادر اصلی با کارکرد بینالمللی و فرودگاهی به استثنای خدمات کمک ناوبری و نشست و برخاست هواپیما اقدام نمایند. سهم سازمان بنادر و دریانوردی، شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و بخش خصوصی داخلی حداقل پنجاه و یک درصد (%۵۱) است.
در بند الحاقی ۲ ارجاع شده نیز آمده است: شرکت مادرتخصصی فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران و شرکتهای فرودگاهی وابسته، شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) و شرکت راهآهن جمهوری اسلامی ایران مشمول مزایای قانون توسعه صنعت ایرانگردی و جهانگردی مصوب ۱۳۷۰/۷/۷ با اصلاحات و الحاقات بعدی میشوند.
بر اساس بند الحاقی ۳ ارجاع شده با توجه به نقش مهم سازمان هواپیمایی کشوری در حملونقل هوایی:
۱- نظامات مالی، معاملاتی، اداری و استخدامی این سازمان در حکم شرکت دولتی متناسب با سایر شرکتهای تابعه وزارت راه و شهرسازی از جمله سازمان بنادر و کشتیرانی و شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران مطابق اساسنامهای است که به تصویب هیأت وزیران میرسد.
۲- قرارداد کارکنان سازمان یادشده در سِمت (پست) های حاکمیتی به صورت رسمی و در سِمت (پست) های سازمانی به صورت پیمانی میباشد. کارکنان موجود اعم از کارکنان قرارداد کار معین دارای شناسه و پیمانی بر اساس این حکم تبدیل وضعیت میشوند.