تداوم روند کاهشی عملکرد فرودگاه‌های کشور| ایران ایرتور در صدر تاخیرات پروازی - افق اقتصادی

تداوم روند کاهشی عملکرد فرودگاه‌های کشور| ایران ایرتور در صدر تاخیرات پروازی - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 152746 |
تاریخ انتشار : ۱۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۴۶ |
240 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

درحالی بر اساس آمار، عملکرد فرودگاههای کشور طی مرداد امسال در کل پروازها کاهش یافته که ۷۴ درصد پروازهای هواپیمایی زاگرس باطل شده و ایرتور رکورددار تاخیرات پرواز بوده است.

تداوم روند کاهشی عملکرد فرودگاه‌های کشور| ایران ایرتور در صدر تاخیرات پروازی

به گزارش بازار، بر اساس آمار شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران در مرداماه امسال در مقایسه با تیرماه نشست و برخاست ۴ درصد، اعزام و پذیرش مسافر ۶ درصد و جابجایی بار نیز ۱۲ درصد کاهش یافته است. به‌عبارت دیگر عملکرد فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاهها (کل پروازهای داخلی و خارجی) در دومین‌ماه تابستان امسال در مجموع حدود ۷ درصد کاهش یافته است.

در لیست منتشر شده از سوی شرکت فرودگاهها، فرودگاه مهرآباد در نشست و برخاست، ‌ جابجایی مسافر و بار به ترتیب رشد منفی ۲ درصد، ۲ و ۵ درصدی داشته است. فرودگاه مشهد نیز از این قائله عقب نمانده و در سه بخش ذکر شده به ترتیب رشد منفی ۴، ۴ و ۱۲ درصدی را ثبت کرده است.

در پروازهای بین‌المللی فرودگاههای تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها نیز نشست و برخاست رشد منفی ۱۳ درصدی، جابجایی مسافر و بار نیز هر کدام رشد منفی ۱۳ و ۲۴ درصد داشته‌اند.

در مجموع از ابتدای امسال تا پایان مردادماه کل پروازهای فرودگاههای تحت مالکیت شرکت فرودگاهها در نشست و برخاست و اعزام مسافر در مقایسه با ۵ ماه ابتدایی سال گذشته یک درصد کاهش یافته است.

در بخش تاخیرات پروازی اروان با ۷۵ درصد پروازهای تاخیردار پیشتاز ماه مرداد بوده است. پس از این ایرلاین، توس ایر با ۶۷ درصد و چابهار ایر با ۴۲ درصد قرار گرفته‌اند.

بیشترین میزان تاخیر پروازهای خروجی تاخیردار با ۴۴ هزار و ۵۱۵ دقیقه مربوط به هواپیمایی آسمان است؛ شرکتی که اواسط شهریورماه امسال مدیرعامل آن تغییر کرد و یکی از مدیران سابق هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران جایگزین “شیرودی” شده است.

بیشترین پرواز انجام شده مردادماه با ۱۴۷۸ پرواز به نام هواپیمایی ماهان ثبت شده است. این شرکت در ماه مورد اشاره ۹ درصد پروازهایش تاخیر داشته و متوسط زمان تاخیر پروازهای تاخیردارش ۷۲ دقیقه بوده است.

در بین شرکت‌های هواپیمایی داخلی (۲۳ ایرلاین) ایرتور با ۱۳۸ دقیقه رکوردار بوده است. پس از این شرکت فلای پرشیا و کیش ایر هر کدام با ۱۲۷ و ۱۲۶ دقیقه قرار دارند.

مانند تیرماه هواپیمایی زاگرس با ۷۴ درصد پرواز باطل شده در صدر قرار دارد. معراج، ایرتور و کیش ایر نیز هر کدام ۶۹، ۶۷ و ۶۵ درصد باطل شده داشته اند. البته زاگرس نسبت به تیرماه بهبود عملکرد داشته است؛ این ایرلاین در اولین ماه تابستان ۷۵ درصد پروازهایش باطل شده بود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید