اراده دولت سیزدهم برای رونق معیشت ساحل‌نشینان و توسعه سواحل مکران - افق اقتصادی

اراده دولت سیزدهم برای رونق معیشت ساحل‌نشینان و توسعه سواحل مکران - افق اقتصادی
جمعه, ۲۸ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-17
کد خبر: 120105 |
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۵ |
309 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

فتحی، معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی سازمان بنادر و دریانوردی گفت: در راستای تاکیدات رهبر انقلاب، دولت سیزدهم و سازمان بنادر در راستای توسعه سواحل مکران جدی هستند و اقدامات خوبی انجام داده است.

اراده دولت سیزدهم برای رونق معیشت ساحل‌نشینان و توسعه سواحل مکران

به گزارش بازار به نقل از وزارت راه و شهرسازی، علی فتحی در حاشیه چهارمین نشست کمیته راهبری مجتمع بندری مکران که در بندر شهید رجایی برگزار شد، در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: همه دستگاه‌ها و نهادهای اجرایی مکلف هستند در راستای تحقق و اجرای فرمایشات رهبر معظم انقلاب و اهداف دولت سیزدهم در منطقه مکران همفکری و همکاری تنگاتنگی داشته باشد.

وی درخصوص اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی در راستای رونق معیشت مردم ساحل‌نشین و مناطق کمترتوسعه یافته شرق هرمزگان از جمله روستای بُنجی گفت: در این راستا نشست‌های مختلفی برگزار و برای توسعه این منطقه تمهیداتی برای احداث و تکمیل مجتمع بندری مکران انجام گرفته و در جلسه امروز نیز شرح وظایف دستگاها درچارچوب بازه زمانی مشخص تعیین شده تا انجام امور مربوط به احداث این مجتمع بندری شتاب بیشتری بگیرد.

معاون مهندسی سازمان بنادر و دریانوردی درباره موضوعات این جلسه ادامه داد: بحث انتقال روستاهایی که در این مسیر هستند مطرح شد و مقرر شد این روستاها با شرایط مناسبی به یک مکان جدید منتقل شوند.

فتحی افزود: برای اینکه بتوانیم در این منطقه که به عنوان قطب اقتصادی تعریف شده بندر بزرگی را در راستای تسهیل حمل‌و نقل دریایی برای صنایع مختلفی که در این مکان سرمایه‌گذاری خواهند داشت، ایجاد شود همه تمهیدات باید درنظر گرفته شود.

وی در بحث جانمایی مطالعات مدیریت یکپارچه در این بندر نیز گفت: بحث مطالعات مدیریت یکپارچه سواحل از سال ۸۳ در راستای توسعه اقتصادی در بخش نوار ساحلی شروع شده و در سال ۹۲ در شورای عالی شهرسازی تصویب و تا کنون کار تدقیق در هفت استان ساحلی انجام شده است

عضو هیات عامل سازمان بنادر ادامه داد: براساس این رویکرد، قطب‌های اقتصادی که در نواحی ساحلی تعریف می‌شود، بحث مطالعات مدیریت یکپارچه آن انجام خواهد شد و همچنین براساس سند بالادستی افزون بر ۸۵۰ سازه مرتبط با این بخش مجوز گرفته‌اند تا امکان فعالیت در توسعه اقتصاد دریامحور را داشته باشند.

به گفته فتحی، براساس سند بالادستی استان‌های همجوار و پشتیبان نیز در کنار قطب‌های اقتصادی استان‌های ساحلی در ارزش افزوده‌ای که باید ایجاد شود، مشارکت داشته باشند.

گفتنی است، چهارمین نشست کمیته راهبری مجتمع بندری مکران با حضور “سجاد جلالی” سرپرست دفتر حقوقی وزارت راه و شهرسازی، “علی فتحی” عضو هیات عامل، معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی و جمعی از مدیران استانی در سالن جلسات اداره کل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان برگزار شد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید