خشکسالی حمل‌ونقل کالا درکانال پاناما را به خطر می‌اندازد - افق اقتصادی

خشکسالی حمل‌ونقل کالا درکانال پاناما را به خطر می‌اندازد - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 23678 |
تاریخ انتشار : ۱۸ تیر ۱۴۰۲ - ۸:۳۹ |
293 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: سطح آب در کانال پاناما به خاطر خشکسالی به پایین‌ترین سطح از ۱۹۱۴ یعنی زمان بازگشایی این کانال برای دریانوردی رسیده و زنجیره‌های جهانی عرضه را مختل کرده است. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، خشک‌سالی شدید در پاناما سطح آب در کانال پاناما را به پایین‌ترین سطح از ۱۹۱۴ یعنی زمان بازگشایی این کانال برای […]

خشکسالی حمل‌ونقل کالا درکانال پاناما را به خطر می‌اندازد

اقتصاد ایران: سطح آب در کانال پاناما به خاطر خشکسالی به پایین‌ترین سطح از ۱۹۱۴ یعنی زمان بازگشایی این کانال برای دریانوردی رسیده و زنجیره‌های جهانی عرضه را مختل کرده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، خشک‌سالی شدید در پاناما سطح آب در کانال پاناما را به پایین‌ترین سطح از ۱۹۱۴ یعنی زمان بازگشایی این کانال برای دریانوردی رسانده و می‌تواند یک مشکل دیگر در تجارت جهانی باشد و زنجیره‌های عرضه را مختل کند.

 کانال پاناما یکی از مسیرهای مهمی است که اقیانوس اطلس را به دریای کارائیب و اقیانوس آرام متصل می‌کند. سطح آب در دریاچه گاتون در این کانال به‌شدت در سال جاری کاهش یافته است. مقامات محدودیت‌هایی برای حمل‌ونقل در این کانال اعمال کرده‌اند تا با خشک‌سالی مقابله شود.

 برای مثال کشتی‌های حمل کالا در ماه گذشته باید بار خود را حدود یک‌چهارم کاهش می‌دادند.

 حمل‌ونقل کشتی‌های باری از این کانال ادامه دارد اما برخی از آنها مجبورند کانتینرهای خود را در حاشیه کانال در اقیانوس آرام متوقف کرده و آن‌ها را از طریق ریلی منتقل کنند. این محموله‌ها بعد قبل‌از عبور از حاشیه اقیانوس اطلس به کشتی منتقل می‌شوند.

 کانال پاناما مسیر حمل‌ونقل محموله‌های گاز طبیعی مایع آمریکا از گالف کوست و محموله‌های مس از شیلی است.

 میزان بارندگی در پاناما در سال جاری میلادی بسیار پایین‌تر از حد متوسط بود و پدیده ال نینو احتمالاً باعث بالا رفتن بیشتر دما و کاهش بیشتر بارندگی خواهد شد. بنابراین سطح آب در این کانال بازهم پایین‌تر می‌آید.

 خشک‌سالی در کانال پاناما که سالانه حدود ۵ درصد از تجارت دریایی دنیا را در اختیار دارد، باعث تأخیر در حمل‌ونقل کالاها شده و مسائل و مشکلات پیچیده‌تری برای زنجیره‌ عرضه جهانی به وجود می‌آورد. بدین ترتیب هزینه حمل‌ونقل دریایی کالاها افزایش پیدا می‌کند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید