استقبال فعالان فضای سایبر از دستور رئیس جمهور برای رسیدگی به کندی اینترنت - افق اقتصادی

استقبال فعالان فضای سایبر از دستور رئیس جمهور برای رسیدگی به کندی اینترنت - افق اقتصادی
جمعه, ۲۵ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-15
کد خبر: 31893 |
تاریخ انتشار : ۱۲ تیر ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۱ |
302 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور (نصر) در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، پیگیری مقام ریاست جمهوری برای رسیدگی به گلایه‌های مردم از کندی اینترنت را به فال نیک گرفت.

استقبال فعالان فضای سایبر از دستور رئیس جمهور برای رسیدگی به کندی اینترنت

به گزارش خبرگزاری تسنیم، «ابراهیم رئیسی» در جلسه اخیر شورای‌عالی فضای مجازی، به برخی گلایه‌های مردمی درباره کندی اینترنت اشاره داشت و در همین راستا، کارگروهی متشکل از مرکز ملی فضای مجازی و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را مأمور کرد تا موضوع کندی اینترنت را بررسی کنند.

«حسن هاشمی»، رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، در نامه‌ای به رئیس‌جمهور، پیگیری آیت‌الله رئیسی برای رسیدگی به گلایه‌های مردم از کندی اینترنت را به فال نیک گرفت و همچنین برای عضویت در کارگروه ویژه بررسی و رفع این مشکلات اعلام آمادگی کرد.

مشروح نامه سیدحسن هاشمی رئیس سازمان نصر به این شرح است:

جناب آقای دکتر سیدابراهیم رئیسی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

ضمن عرض سلام

احتراما با توجه به دستور اخیر حضرتعالی مبنی بر تشکیل کارگروه ویژه بررسی کندی اینترنت و رسیدگی به گلایه‌های مردم، نکاتی خدمت جنابعالی عرض می‌شود.

همان‌گونه که مستحضرید، در طول ۹ ماه گذشته، بروز اختلالات اینترنتی، مشکلات عدیده‌ای را برای عموم مردم، به ویژه اصناف و کسب‌وکارها ایجاد کرده و منجر به خسارات سنگین اقتصادی و اجتماعی شده است.

سازمان نصر به عنوان بزرگ‌ترین و فراگیرترین تشکل‌ بخش خصوصی صنعت فناوری اطلاعات، طی ماه‌های گذشته به دفعات در مذاکره با نهادهای ذیربط در دولت و حاکمیت، اهمیت رفع این مشکلات را تبیین و پیگیری کرده است و در حال حاضر که حضرتعالی برای دومین بار در ماه‌های گذشته، شخصا به این موضوع ورود کرده‌اید، امیدواری ما برای تحقق این مهم بیشتر شده است.

اکنون که جنابعالی دستور تشکیل کارگروه ویژه برای بررسی و رفع این مشکلات را داده‌اید، به عنوان نماینده قانونی و رسمی صنعت فاوا، دو درخواست و پیشنهاد داریم که به عرض رسانده می‌شود:

ابتدا تقاضامندیم در صورت صلاحدید جنابعالی، سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور، یکی از اعضای این کارگروه باشد تا بتواند با پای کار آوردن ظرفیت‌های بخش خصوصی، هم مسئولیت نظارت دقیق بر کیفیت اینترنت و انعکاس نظرات واقعی مردم و فعالان اقتصادی را بر عهده داشته باشد و هم راهکارهای مناسب برای مدیریت بهتر وضع موجود را ارائه نماید.

درخواست و پیشنهاد دوم ما نیز این است که فعالیت این کارگروه، که با پیشنهاد ارزشمند و راهبردی جنابعالی تشکیل خواهد شد، مقطعی نبوده، بلکه دائمی فعال باشد و نمایندگان بخش خصوصی صنعت فاوا این فرصت را داشته باشند که به‌صورت مستمر با نهادهای ذیربط در حوزه اینترنت، از جمله مرکز ملی فضای مجازی، در ارتباط بوده و بتوانند در کنار توجه به چارچوب‌ها، اصول و سیاست‌های کلان کشور، مطالبه و نیاز به‌حق عموم مردم برای دسترسی به اینترنت آزاد و با کیفیت را محقق سازند.

ما به مدیریت عالی جنابعالی برای حل این مشکلات امیدواریم و آمادگی خودمان برای مشارکت در این امر را اعلام می‌داریم.

با تشکر

سیدحسن هاشمی

انجمن تجارت الکترونیک تهران نیز هفته گذشته در نامه‌ای به رئیس‌جمهوری، درخواست مشابهی را ارائه کرد. این نهاد در نامه‌ای سرگشاده به رئیسی، اعلام کرد به‌زودی گزارشی از وضعیت اینترنت در ایران تهیه خواهد کرد. همچنین پیشنهادها و راهکارهای عملی بخش خصوصی برای کمک به دولت در این حوزه نیز ارائه خواهد شد.

این نامه در راستای دستور رئیسی برای بررسی علت کندی اینترنت بوده است؛ موضوعی که انجمن تجارت الکترونیک تهران آن را به فال نیک گرفته و امیدوار است سرآغازی برای تغییرات مثبت در کیفیت اینترنت کشور و کاهش محدودیت‌ها باشد.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید