به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، حمید محلهای مدیر کل دفتر خدمات فنی و مهندسی وزارت صمت با اشاره به باطل شدن مجوز برخی شرکتهای خدمات پس از فروش تلفن همراه به علت برخی تخلفها گفت: این شرکتها تا ۲ ماه آینده ساماندهی خواهند شد.
وی ادامه داد: هماکنون در حال راهاندازی سامانهای هستیم که در حقیقت بخش دوم سامانه جامع تجارت است. در این بخش خدماتی که باید از سوی شرکتهای خدمات پس از فروش انجام شود از آنها خواسته خواهد شد. شرکتهایی که شاخصهای پایینی داشته باشد به طبع دیگر مورد تایید ما نخواهد بود. براین اساس تا دو ماه آینده بخش دوم سامانه گرانتی راه اندازی خواهد شد.
عدم ارزیابی صحیح مهمترین چالش ساماندهی شرکتهای ارائه کننده خدمات پس از فروش
احسان تشکری مسئول فنی سامانه جامع خدمات پس از فروش در خصوص عدم وجود نظارت بر شرکتهای ارائه کننده خدمات پس از فروش حوزه تلفن همراه گفت: کسی که تخصص اصلی او خدمات پس از فروش موبایل نبوده است آمده و شناسنامه گارانتی را دریافت کرده است. عدم ارزیابی دقیق این شرکتها سبب شده تا تعداد زیادی شرکت در این زمینه وجود داشته باشد که بعضا خدمات مناسبی به مشتریان ارائه نمیکنند.
سهم ۷۰ درصدی خدمات پس از فروش در شکایات مشتریان
گفتنی است، به گفته فعالان صنفی حدود ۷۰ درصد شکایاتی که در اتحادیه دستگاههای مخابراتی مطرح میشود مربوط به خدمات پس از فروش تلفنهای همراه است. در این مسئله شکایات متعددی وجود دارد و این شرکتهای ارائه کننده خدمات پس از فروش بعضا به مسئولیتهای خود به درستی عمل نمیکنند.
در مواردی به خصوص در مورد تلفنها همراه آیفون مشاهده میشود که تلفنهای همراه ریپک، رفرش و یا تعمیر شده را به عنوان تلفن همراه نو به مشتری فروخته میشوند و شرکتهای ارائه کننده خدمات نیز مسئولیتی را برعهده نمیگیرند.
انتهای پیام/