به گزارش خبرگزاری تسنیم، با افزایش تکنولوژی و استفاده از تلفن همراه، بسیاری از مشکلات ارتباطی میان اشخاص، کاهش پیدا کرده است. ارسال پیامک، یکی از مزیتهای مهم استفاده از تلفن همراه میباشد. چندین سال است که ارسال پیامک، بهعنوان یکی از کاربردیترین ابزارهای ارتباطی و تبلیغاتی در نظر گرفته میشود، اما همین ارسال پیامک ساده، موجب ایجاد جرائم جدیدی شده است که از جمله این جرائم، میتوان به کلاهبرداری از طریق پیامک اشاره نمود.
در همین راستا «محمدرضا بیدخام»، مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران، ضمن آگاهی دادن به مشتریان نسبت به دریافت تماسهای تلفنی مشکوک و یا پیامکهای کلاهبرداری با عناوین جعلی متنوع از جمله «شما برنده جایزه شدهاید» خاطرنشان کرد: شهروندان از در اختیار قراردادن هرگونه اطلاعات شخصی ویا مراجعه به محلهای اعلامشده خودداری کنند.
مدیرکل ارتباطات و امور بینالملل شرکت مخابرات ایران ضمن بیان این مطلب افزود: تماسهای تلفنی و یا دریافت متنی که افراد کلاهبردار برای ارسال پیامک تبلیغاتی انتخاب و شما را وادار به برقراری ارتباط با خودشان میکنند، موجب میشوند علاوه بر توصیههای متعدد، خودتان اطلاعات شخصی یا اطلاعات حساب را در اختیارشان قرار دهید.
وی در ادامه گفت: فیشینگ پیامکی یکی از انواع کلاهبرداری پیامکی است که کلاهبردار به اطلاعات شخصی و مهم شما دست پیدا میکند. این اطلاعات میتواند رمز بانکی شما باشد به همین دلیل توصیه میشود به لینکهای ناشناس در پیامک اعتماد نکنید.
بیدخام گفت: مشتریان میتوانند این گونه کلاهبرداریها و موارد مشابه احتمالی را به سامانه پاسخگویی ۲۰۲۱ شرکت مخابرات ایران اعلام کنند و در صورت اطمینان از کلاهبرداری با پلیس فتا تماس بگیرند و یا از طریق سایت www.cyberpolice.ir اقدام نمایند.
انتهای پیام/+