پلتفرم‌هایی که در چارچوب قوانین کشور باشند می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهد - افق اقتصادی

پلتفرم‌هایی که در چارچوب قوانین کشور باشند می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهد - افق اقتصادی
پنجشنبه, ۲۷ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2025-01-16
کد خبر: 336803 |
تاریخ انتشار : ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۳:۳۱ |
55 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: همه موارد بررسی شدند و در نهایت به گوگل‌پلی و واتساپ رسیدیم. چارچوب‌هایی مشخص شده و پلتفرم‌ها می‌توانند به محض قرار گرفتن در آن چارچوب بازگشایی شوند.

پلتفرم‌هایی که در چارچوب قوانین کشور باشند می‌توانند به فعالیت خود ادامه دهد

به گزارش بازار، «محمدامین آقامیری» دبیر شورای عالی فضای مجازی در گفت‌وگویی با بیان اینکه بسیاری از سکوهای فعال در کشور، استانداردها را رعایت می‌کنند و در قالب سیاست‌های ما می‌گنجند، گفت: همه این‌ها بررسی شدند و در نهایت به گوگل‌پلی و واتساپ رسیدیم. با این مصوبه چارچوب‌هایی مشخص شده و پلتفرم‌ها می‌توانند به محض قرار گرفتن در آن چارچوب در کشور بازگشایی شوند.
اوایل مهرماه با نظر رئیس جمهور با اعضای شورای عالی فضای مجازی مکاتبه شد و از آن‌ها درخواست کردیم که نگاه‌ها و چارچوب‌هایی که برای این مساله دارند را برای مرکز ملی فضای مجازی ارسال کنند.
وی گفت: مجموعه این افراد طرح کاملی را ارسال کردند و با توجه به اینکه ماموریت اصلی این موضوع با وزارت ارتباطات بود، این وزارتخانه یک طرح خوب و عملیاتی را آماده کرده بود. در جلسه دوم شورا بررسی‌های لازم در سرفصل‌های مختلف انجام شد. پس از آن ملاحظات اعضای شورا مطرح شد و وزیر ارتباطات چارچوب کلی برنامه خود را ارائه کرد.
وی درباره انتقاداتی که در خصوص این مصوبه در فضای مجازی و توسط کاربران وجود داشت، تاکید کرد: وظیفه شورای عالی فضای مجازی، سیاستگذاری مباحث کلان است و مسائل جزیی نیست که در آن سلیقه افراد لحاظ شود. کار سختی که باید در حوزه سیاستگذاری انجام شود این است که افکار مختلف کنار یکدیگر بنشینند و با فهم یکدیگر بتوانند موضوع را جمع بندی کنند. رئیس‌جمهور و معاون اول تاکید داشتند که طرح‌های حداکثری داشته باشیم.
آقامیری تاکید کرد: کاری که روز گذشته شورای عالی فضای مجازی انجام داد، در واقع یک نقشه راه بود تا ترکیب کارهایی که دستگاه‌ها باید انجام دهند کاملا مشخص شود. با انجام این ماموریت‌ها زیست بهتر مردم در فضای مجازی شکل می گیرد.
وی خاطرنشان کرد: هر طرحی ممکن است مزایا و معایبی داشته باشد که در هر مرحله باسد نقاط قوت آن تقویت و نقاط ضعف برطرف شود. در سندی که تصویب شد لایه‌های مختلف مورد توجه قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: بیش از ۱۲ گزینه مختلف برای تعامل با پلتفرم‌های محدود دیگر پیشنهاد شده است. بسیاری از سکوها در کشور مشغول فعالیت هستند و استاندارها را رعایت می‌کنند و در قالب سیاست‌های ما می‌گنجد. همه این‌ها بررسی شدند و در نهایت به گوگل‌پلی و واتساپ رسیدیم.
آقامیری ادامه‌داد: پس از اعلام مصوبه، به دستگاه‌ها ماموریت‌های مختلف داده شد تا با استفاده از ابزارهای مختلف با پلتفرم‌ها مذاکره کنند تا در یک فرایند مشخص این مسیر را پیش ببریم.
دبیر شورای عالی فضای مجازی افزود: در سندی که در شورا مصوب شده، زمانبندی برای رفع محدودیت قید نشده و هر کدام از دستگاه‌ها برای پیشبرد این مسیر یک زمانی را به مرکز ملی ارائه داده‌اند. صحبت رئیس جمهور این بود که این فرایند و اقداماتی که مصوب شده به سرعت به نتیجه برسند. با این مصوبه چارچوب‌هایی مشخص شده که بر اساس چارچوب‌ها پلتفرم‌ها می‌توانند به محض قرار گرفتن در آن بازگشایی شوند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید