قیمت این کالا ۵۰۰ درصد گران شد - افق اقتصادی

قیمت این کالا ۵۰۰ درصد گران شد - افق اقتصادی
سه شنبه, ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-04-22
کد خبر: 355737 |
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۳:۲۹ |
32 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

روح‌الله لک علی‌آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: قیمت برخی دارو‌ها و آمپول‌ها ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد گران شدند. اگر افزایش قیمت دارو اتفاق نمی‌افتاد برخی از کارخانه‌های تولید دارو تعطیل می‌شدند.

قیمت این کالا ۵۰۰ درصد گران شد

روح‌الله لک علی‌آبادی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: قیمت برخی دارو‌ها و آمپول‌ها ۴۰۰ تا ۵۰۰ درصد گران شدند. اگر افزایش قیمت دارو اتفاق نمی‌افتاد برخی از کارخانه‌های تولید دارو تعطیل می‌شدند.
او افزود: افزایش قیمت دارو‌ها جزئی است، مثلا یک آمپول از ۳ هزار تومان به ۱۲ هزار تومان رسیده است، یعنی این‌طور نیست که اگر مریض باشید نتوانید این دارو‌ها را خریداری کنید.
لک آبادی ادامه داد: برخی دارو‌ها سالیان سال افزایش قیمت نداشتند و تولیدکنندگان ما قیمت تمام شده محصول باعث تعطیلی آنها می‌شود. این افزایش قیمت پول یک پفک هم نیست.
بار مالی افزایش قیمت دارو روی دوش تامین اجتماعیدر همین حال، چندی پیش شهرام غفاری، معاون درمان سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش قیمت دارو در کشور گفته بود: امسال قیمت دارو ۳۰ تا ۴۰ درصد افزایش پیدا کرد، در حالی که طبق قانون باید ۲۰ درصد افزایش پیدا کند، ولی تا همین الان بار مالی قیمت دارو برای سازمان تأمین اجتماعی ۳۰ درصد است. وقتی ناگهانی تصمیمی در کشور گرفته می‌شود سازمانی که یک ریال از بودجه عمومی دولت استفاده نمی‌کند طبیعتا دچار مشکلاتی شده و این تلاطم و موج به همه اطرافیان و ذینفعان برخورد می‌کند.
معاون درمان سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: وظیفه تأمین اجتماعی، تأمین امنیت روانی و جسمی مردم است. چگونگی تأمین سلامت ممکن است مورد بحث و اختلاف نظر باشد ولی بیمه شده یک چیز بیشتر نمی‌خواهد، این که وارد مرکزی بشود، خدمت بگیرد و پول ندهد، یا حداقلِ پول را بدهد، به طوری که به واسطه آن پرداخت، فقیر نشود.
در حالی که معاون سازمان تامین اجتماعی از افزایش قیمت دارو سخن گفته است که اخیرا مهدی پیرصالحی، رییس سازمان غذا و دارو در اظهارنظری گفت: «با وجود سیستم‌های نظارتی ایجادشده، متأسفانه نشت دارو همچنان رخ می‌دهد، این مشکل به نقص سامانه تی‌تک مربوط نمی‌شود.» وی عمده مشکل نشت دارو‌ها را نسخ جعلی خواند و گفت: هرچند برخی دارو‌ها هنوز در سامانه تی‌تک ثبت نشده‌اند، اما عامل اصلی مشکل نشت داروها، نسخ جعلی است و برای رفع این مشکل، باید به سمت رسمی‌کردن امضای دیجیتال پزشکان حرکت کنیم.»
منبع: انتخاب

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید