خبر مهم از سن بازنشستگی + جزئیات و جدول - افق اقتصادی

خبر مهم از سن بازنشستگی + جزئیات و جدول - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 292942 |
تاریخ انتشار : ۱۷ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۰ |
17 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

سن بازنشستگی تا حداکثر ۳۵ سال خدمت موضوعی است که در ادامه سایت نبض بازار به طور کامل به آن پرداخته ایم.

خبر مهم از سن بازنشستگی + جزئیات و جدول

به گزارش نبض بازار، بر اساس قانون هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران تیرماه سال جاری که به دستگاه های اجرایی ابلاغ شده بود. مطابق آنچه در ماده ۲۹ ذیل فصل ۵ این قانون، از ابتدای سال اول اجرای این برنامه، به منظور کاهش ناترازی صندوق های بازنشستگی و تقویت توان آنها، تغییراتی در نحوه بازنشستگی بیمه‌پردازان نسبت به ۳۰ سال خدمت، ایجاد می‌شود که در ادامه به جزئیات  و جدول آن پرداخته ایم. در ادامه با ماه همراه باشید.
۱. کسانی که ۲۸ سال تمام سابقه بیمه پردازی دارند، مشمول تغییر سنوات بازنشستگی نشده و با ۳۰ سال خدمت بازنشسته می‌شوند۲. افراد دارای سابقه پرداخت حق بیمه بین ۲۵ تا ۲۸ سال، به ازای هر سال باقی مانده تا ۳۰ سال خدمت، ۲ ماه به زمان واریز حق بیمه الزامی آنها افزوده می‌شود۳. افراد دارای ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه واریز حق بیمه، به ازای هر یک سال باقی مانده تا ۳۰ سال خدمت، ۳ ماه به سنوات خدمت آنها افزوده می‌شود۴. افراد دارای ۱۵ تا ۲۰ واریز حق بیمه، به ازای هر سال باقی مانده تا ۳۰ سال خدمت، ۴ ماه به سنوات آنها افزوده می‌شود۵. بیمه پردازان با کمتر از ۱۵ سال سابقه واریز خدمت، ۵ سال به سوابق خدمت آنها افزوده می‌شودهمچنین حداکثر سن بازنشستگی برای مردان ۶۲ و زنان ۵۵ سال است؛ ضمن اینکه ایثارگران، معلولان و شاغلان در مشاغل سخت و زیان‌آور مشمول قوانین خاص خود هستند.بر اساس تبصره ۶ ماده ۲۹ قانون برنامه هفتم، افرادی که مایل به بازنشستگی پیش از موعد و بدون رعایت موارد مذکور باشند، امکان بازنشستگی آنها فراهم است اما حقوق بازنشستگی آنها بر اساس سنوات خدمت و سوابق پرداخت بیمه در نظر گرفته می شود.   درخواست لغو قانون افزایش سن بازنشستگی
بسمه تعالی
رئیس محترم جمهور
رئیس و نمایندگان محترم مجلس
وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی
سلام
سابق بر این، افراد زمانی بازنشسته می‌شدند که سال‌های خدمت آنها به ۳۰ سال می‌رسید اما درحال حاضر قانون در حوزه بازنشستگی تغییراتی داشته است. افزایش سن بازنشستگی از مصوبات مجلس در ۲۸ آبان ماه ۱۴۰۲ بود. قانون جدید بازنشستگی به شرح زیر است:۱. بیمه پردازانی که ۲۸ تا ۳۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنها برای بازنشستگی اضافه نمی‌شود.۲. بیمه پردازانی که ۲۵ تا ۲۸ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی دو ماه اضافه می گردد.۳‌. بیمه پردازانی که ۲۰ تا ۲۵ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی سه ماه اضافه می گردد.۴. بیمه پردازانی که مطابق قوانین ۱۰ تا ۲۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی چهارماه اضافه می گردد.۵. بیمه پردازانی که مطابق قوانین تا ۱۰ سال سابقه خدمت دارند به سنوات اشتغال آنان به ازای هر سال تا زمان بازنشستگی پنج ماه اضافه می گردد.با توجه به اینکه با اجرای این قانون، سن فرد بازنشسته آنقدر زیاد می‌شود که یا از کار افتاده می‌شود و با بیماریهای مختلف دست و پنجه نرم می‌کند و یا دوره زندگی چندانی را در دوران بازنشستگی تجربه نخواهد کرد و از طرفی ۱ تا ۵ سال دیگر به جای اخذ حقوق بازنشستگی مجبور به دادن حق بیمه و مالیات است از ریاست محترم جمهور جناب آقای دکتر پزشکیان، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، وزیر محترم وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سایر مسئولین ذی صلاح در این مورد، لغو قانون جدید و ارزش قائل شدن برای فرد بازنشسته که سالهای عمر و جوانی خود را در راه خدمت به مملکت سپری کرده و نیاز به استراحت و سپری کردن اوقات بیشتری در کنار خانواده دارد را داریم.
منبع: خبر آنلاین

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید