کارکنان تمامی دستگاهها، سازمانها، وزارتخانهها و سازمانهای زیرمجموعه که در قالب ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه فعالیت دارند،مشمول تبدیل وضعیت خواهند شد.
به گزارش نبض بازار، کارکنان دارای ۵ سال سابقه بیمه و بیشتر که از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا انتهای سال ۱۴۰۲ و هم چنین ماقبل ۱۴۰۱ مشغول خدمت بودهاند، در طرح ساماندهی کارکنان دولت تبدیل وضعیت خواهند شد.
کارکنانی که کمتر از ۵ سال سابقه بیمه دارند، باید در آزمون تخصصی شرکت نمایند. برای این افراد، به ازای هر سال سابقه بیمه ۵درصد سهمیه در آزمون در نظر گرفته خواهد شد و این کارکنان از طریق آزمون اختصاصی به صورت “مستقیم و بیواسطه” به کارگیری می شوند پس از برگزاری آزمون، انعقاد قرارداد با پذیرفته شدگان به دو صورت غیرکارشناسی (قانون کار) و تخصصی (پیمانی) خواهد بود.
رئیس مجمع نمایندگان خراسان شمالی با اعلام رفع ایرادات طرح ساماندهی کارکنان دولت، اظهار داشت: براساس این طرح، کلیه کارکنان دولت و سازمانهای زیرمجموعه آن، تبدیل وضعیت خواهند شد.
دکتر محمد وحیدی افزود: کارکنان دارای ۵ سال سابقه و بیشتر، در این طرح تبدیل وضعیت میشوند و کارکنانی که کمتر از ۵ سال سابقه دارند، از طریق آزمون تخصصی با سهمیه به ازای هر سال سابقه بیمه ۵ درصد، به صورت مستقیم به کارگیری میشوند و برای افرادی که در آزمون موفق نشوند، فرصت مجدد در نظر گرفته خواهد شد.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: مساله آزمون به منظور تعامل با دولت از جمله مواردی است که در حال اضافه شدن به شرایط تبدیل وضعیتهاست.
فاطمه قاسم پور در رابطه با آخرین وضعیت طرح ساماندهی کارکنان دولت و اصلاحات آن در این کمیسیون گفت: ما در کمیسیون اجتماعی همچنان معتقد هستیم که باید به راهکاری برسیم تا همه نیروهای شرکتی و قراردادی تبدیل وضعیت شوند اما دولت در این رابطه «اما و اگر» هایی دارد که غالباً هم بحث بارمالی اجرای این مساله برای قوه مجریه مطرح است.
وی ادامه داد: در همین راستا یکی از موضوعاتی که مطرح شد این بود که در گام اول دستگاههای اجرایی مشمول این قانون شوند و بعد دولت به سمت تبدیل وضعیت سایر دستگاهها حرکت کند.