مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از اعطای خدمات اعتباری حداقل ۵ میلیون تومانی به فرهنگیان عضو صندوق خبر داد.
به گزارش نبض بازار؛ حمیدرضا نجف پور کردی مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان برای فرهنگیان عضو صندوق بن اعتباری جهت خرید کالاهای مصرفی، غیرمصرفی و همچنین کالاهای اساسی در نظر گرفت.
حمیدرضا نجف پور کردی در نشستی خبری با موضوع شفاف سازی درباره طرح ارزش مالکانه، اظهار کرد: حداقل ۵ میلیون تومان در ماه خدمات اعتباری در اختیار معلمان قرار خواهد گرفت و معلمان از شبکههای متعامل کالایی در اختیار مجموعه معین میتوانند کالاهای مصرفی، غیر مصرفی و اساسی زندگی خود را تامین کنند.
وی با بیان اینکه رقم این اعتبار در گام اول حداقل ۵ میلیون تومان است، توضیح داد: رقم این اعتبار را حدود ۴۰ درصد از حقوق تعیین کردیم. طبق توافقات صورت گرفته، اعتبار قرضالحسنه «صفر درصد» دو ماهه در اختیار معلمان میگذاریم تا بتوانند از فروشگاههای کثیری خرید کنند. اینگونه برای مثال اگر فرهنگی ۱۰ میلیون تومان حقوق دارد، با این ۵ میلیون تومان، قدرت خرید ۱۵ میلیون تومانی در اخیتار خواهد داشت. کار این امر را به مرحله نهایی رساندیم که رقم آن حداقل ۵ میلیون تومان است و متناسب با حقوق فرهنگیان افزایش مییابد.
مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان درباره مباحث مربوط به مسکن اعضای این صندوق نیز گفت: با آموزش و پرورش راهبردهایی را اجرایی کردیم تا به وسیله ظرفیتهایی که آموزش و پرورش دارد این امر را محقق کنیم. در بخش تولید مسکن موفقیت کم داشتیم، اما شروع این موضوع اتفاق مبارکی است که در گذشته وجود نداشت.
نجف پور کردی در بخش دیگر سخنان خود افزود: سال مالی صندوق هر سال از اول مهر تا ۳۱ شهریور ماه است و در سال مالی گذشته صندوق ذخیره فرهنگیان در سطح کلان با تمام شرکتهایش بیش از ۴۴۰۰ میلیارد تومان سود کسب کرد.
وی ادامه داد: این میزان سود برای اولین بار طی فعالیتهای ۲۹ سال گذشته رقم خورده است. اصطلاحا ما رکورد کسب سود را با ۲۲۰ درصد رشد نسبت به سال گذشته زدهایم.
نجف پور کردی در بخش دیگر سخنان خود درباره اقداماتی که در جهت ارزش مالکانه اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان انجام شده است، تصریح کرد: در سطح کلان آنچه وعده داده بودیم، عمل کردیم و در مرحله اجرا است. از آن تست آزمایشی رفتیم و نمونه را در اختیار معلمان قرار دادیم. ارزش مالکانه قبلا مفهومی بیش نبود، اما امروز در مرحله انعکاس واقعیتهای ارزش مالکانه معلمان هستیم که هر معلم چه میزان سهم از صندوق دارد. اصطلاحا آنچه ۲۸ سال معلمان انتطارش را کشیدند و ۱۲ سال وعده داده شده بود، ما در یک سال اخیر در جلسات گوناگون مبتنی بر خروجی و جهت گیری کلان صندوق، آن را تبیین کردیم و اکنون ارزش مالکانه به مرحله نهایی رسیده است.
مدیر عامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با بیان اینکه ارزش مالکانه مهمترین مطالبه فرهنگیان است، افزود: شاید به لحاظ زمان نتوان زمان دقیقی را برای تحقق ارزش مالکانه تعیین کرد. برای اینکه سهم هر فرهنگی را احصا کنیم و نسبت سهم الشرکه او از صندوق را به خودش اختصاص دهیم باید طبق قانون سازمان بورس برای کشف قیمت اقداماتی انجام میدادیم. این کارهای زیر ساختی انجام شد. در ادامه باید این سهام را در زمانی تقویم کنیم که بهترین زمان به لحاظ زمان شناسی در عرصه شاخصهای کلان اقتصادی و بورسی باشد.
نجف پور کردی تصریح کرد: الان آماده به منظور زمان مناسب برای اجرا هستیم. یکی از شاخصههای اینکه زمان مناسب کی هست، بورس است. از جمله دیگر شاخص ها، شاخصهای اقتصاد کلان و هماهنگی حداکثری است تا ارزش خوبی برای معلمان خلق شود. این امر در مسیر شکل گیری است و کارهای خوبی انجام شده است. امیدواریم این زمان بهزودی برسد تا ما خود سهام را تقدیم معلمان کنیم.
وی ادامه داد: در گام اول وعده دادیم حدود ۱۰ درصد از داراییهای صندوق را در قالب یک شرکت بورسی تقدیم کنیم. در این مرحله مهم این است که معلمان به نسبت سهم الشرکه از یک میلیون و ۶۰۰ هزار عضو صندوق تعدادی سهام از شرکت بورسی بگیرند. برای مثال به یک معلم ۱۰ سهم و یک معلم ۲۰ هزار سهم میدهیم تا مدیریت ارزش دارایی خود فرهنگیان را داشته باشیم. روی رقم مانور نمیدهیم بلکه کیفیت شرکت در حال واگذاری اعم از بورسی، غیر بورسی و پتروشیمی برایمان مهم است. مدیریت ریسک و بازده در ذات این دارایی است. امیدواریم هرکس به اندازه جریان مالی که با صندوق داشته، سهم ببرد.