یک نماینده مجلس در صحن علنی بعد از بازگردان طرح از سوی مجمع تشخیص به موضوع تصمیم دولت برای طرح ساماندهی کارکنان دولت پرداخت.
به گزارش نبض بازار، بعد از استرداد از سوی مجمع تشخیص مصلحت ،حسین رجایی در جلسه علنی امروز به موضوع طرح ساماندهی کارکنان دولت پرداخت.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: مسائل صندوق های بازنشستگی، ساماندهی کارکنان دولت و مسائل زیستمحیطی از موضوعات مغفولمانده در لایحه برنامه هفتم توسعه است.
حسین رجایی در جلسه علنی امروز دوشنبه مجلس و در جریان بررسی گزارش کمیسیون تلفیق در مورد لایحه برنامه هفتم توسعه جمهوری اسلامی ایران در مخالفت با کلیات این لایحه بیان کرد: بهترین راهحل برای ارزیابی و تدوین برنامه هفتم توسعه توجه به نکاتی است که مقام معظم رهبری بیان کردند.
رهبری تاکید داشتند که برنامه باید مسالهمحور باشد و چندین مساله را بیان کردند که در برنامه هفتم توسعه باید مورد توجه قرار گیرد. از جمله ناترازی بودجه و اصلاح ساختار بودجه است. آیا برنامه هفتم توسعه به این موضوعات پرداخته است؟
وی در ادامه اظهار کرد: بحث صندوقهای بازنشستگی یکی از موضوعات مهم است که اگر به آنها توجه نکنیم سالهای آینده با یک ابربحران مواجه خواهیم شد. دولت در برنامه هفتم توسعه در خصوص مسائل صندوقهای بازنشستگی به صورت مشخص و شفاف صحبت نکرده است. موضوع عدالت در پرداخت حقوق یکی از موضوعاتی است که باید در این برنامه مورد توجه قرار گیرد اما مغفول مانده است.
مجلس شورای اسلامی بحث ساماندهی کارکنان دولت را دنبال کرد اما در نهایت با رفت و آمد بین مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان این طرح در مجمع تشخیص مصلحت نظام رد شد و اکنون جوانان بلاتکلیف هستند. برنامه هفتم توسعه در خصوص ساماندهی کارکنان دولت سکوت کرده است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در خصوص مسائل زیست محیطی نیز انگار در کشور هیچ مشکل محیطی وجود ندارد و در این برنامه به آن توجه نشده است. در بحث اصلاح ساختار و اختیارات استانها آن طور که باید به این سیاست پرداخته نشده است. موضوع بانکداری اسلامی از دیگر مسائل مغفول مانده در برنامه هفتم توسعه است.
وی در ادامه تاکید کرد: در خصوص دریاهای جنوب برنامههایی دیده شده اما در خصوص دریای خزر که یک کریدور حساس است برنامه لازم پیشبینی نشده است. در بحث شفافیت عملکرد مالی و پولی کشور و ناترازیهایی که داریم آن طور که باید و شاید در این برنامه به آن پرداخته نشده است.
رجایی در پایان گفت: در برنامه ششم توسعه رشد اقتصادی هشت درصد پیشبینی شده است اما براساس گزارش دیوان محاسبات کمتر از یک درصد تحقق یافته است. ارقامی که دیوان محاسبات در خصوص تحقق برنامه ششم توسعه ارائه کرده جای تامل دارد اگر یک اصلاح ساختار صورت نگیرد تحقق برنامه هفتم توسعه کمتر از ۳۰ درصد خواهد بود.