جلال روحی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت: صندوقهای بازنشستگی تکمیلی در راستای ایجاد راهکارهای متنوع برای تزریق منابع مالی به بدنه بازار سرمایه شکل گرفته است، و این صندوقها میتوانند ثبات، پایداری و دیدگاه بلند مدت را در بازار سهام تقویت کنند.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: بنا بر اطلاعات، در بازار سرمایه برخی از کشورهای اروپا و آمریکا نیز از صندوقهای بازنشستگی تکمیلی و سایر صندوقهای سرمایهگذاری در ابعاد مختلف بهره میگیرند، مدیریت مناسب این صندوقها میتواند به مرور راندمان و بهرهوری کارکنان را ارتقا دهد.
وی در خصوص مزایای صندوق های بازنشستگی تکمیلی گفت: در صورتی که فرآیند صندوقهای بازنشستگی بر اساس اصول و قوانین مناسبی حرکت کند میتواند به سبب مزایای بازار سرمایه، جایگزین مناسبی برای سرمایهگذاری بلند مدت اشخاص شاغل باشد.
روحی در مورد نقش صندوقهای بازنشستگی تکمیلی در آینده گفت: صندوقهای بازنشستگی تکمیلی میتوانند به عنوان یک بازوی کمکی تا حدودی بحران بازنشستگی را کنترل و بخشی از کسری صندوقهای بازنشستگی فعلی را جبران کند.
این کارشناس بازار سرمایه در پایان در مورد اقدامات لازم سایر نهادها و ارگانهای دولتی به منظور ترغیب نهادها و کارکنان به منظور استفاده از صندوقهای بازنشستگی تکمیلی بیان کرد: از جمله اقدامات مهم در راستای جذب ادارات و کارکنان برای سرمایهگذاری در صندوقهای بازنشستگی تکمیلی میتوان به بررسی دقیق سرمایه و رشد دارایی شرکت، مشوقهای مالیاتی، شیوه حفاظت از منابع و … اشاره کرد.
انتهای پیام/