هند در مسیر تبدیل شدن به قطب استارتاپی جهان - افق اقتصادی

هند در مسیر تبدیل شدن به قطب استارتاپی جهان - افق اقتصادی
جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-04-04
کد خبر: 373985 |
تاریخ انتشار : ۰۳ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۴ |
8 بازدید
۰
3
ارسال به دوستان
پ

فناوری اقتصاد ایران: گزارش جدیدی از شرکت کاریابی اجرایی لانگ هاوس (Longhouse) نشان می‌دهد که اکوسیستم استارتاپی هند برای یک توسعه سریع آماده می شود و پیش بینی می شود تعداد استارتاپ‌های هندی تا سال ۲۰۳۰ از ۱۲۰ هزار در سال ۲۰۲۳ به ۲۴۰ هزار برسد. به گزارش بخش بین‌الملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل […]

هند در مسیر تبدیل شدن به قطب استارتاپی جهان

فناوری

اقتصاد ایران: گزارش جدیدی از شرکت کاریابی اجرایی لانگ هاوس (Longhouse) نشان می‌دهد که اکوسیستم استارتاپی هند برای یک توسعه سریع آماده می شود و پیش بینی می شود تعداد استارتاپ‌های هندی تا سال ۲۰۳۰ از ۱۲۰ هزار در سال ۲۰۲۳ به ۲۴۰ هزار برسد.

به گزارش بخش بین‌الملل خبرگزاری اقتصاد ایران به نقل از Times of India، براساس این گزارش انتظار می رود این رشد منجر به افزایش شرکت های با ارزش بالا شود و تعداد استارتاپ های تک شاخ (Unicorn) – استارتاپ هایی با ارزش بیش از ۱ میلیارد دلار – از ۱۲۰ شرکت فعلی به ۲۸۰ شرکت تا پایان دهه برسد.
انتظار می‌رود که این رشد تأثیر قابل توجهی بر اشتغال داشته باشد، به طوری که استارتاپ ها در ایجاد شغل مستقیم و غیر مستقیم در بخش های کلیدی سهیم هستند.
این گزارش می افزاید که پیش بینی می شود اکوسیستم استارتاپی تا سال ۲۰۳۰، ۵۰ میلیون شغل ایجاد کند، به طوری که استارتاپ ها باعث افزایش هم در استخدام مستقیم و هم در اقتصاد مرتبط با فناوری می‌شوند.
روهیت سریواستاوا (Rohit Srivastava)، از مدیران ارشد لانگ هاوس، گفت: بخش قابل توجهی از این شغل ها از استارتاپ های جدیدتر به وجود خواهند آمد تا صرفاً از توسعه در شرکت های موجود. با حرکت هند از ۱۲۰ شرکت تک شاخ امروز به ۲۸۰ شرکت مورد انتظار تا سال ۲۰۳۰، بیشتر رشد اشتغال از شرکت هایی حاصل می شود که به سرعت در بخش های نوظهوری مانند هوش مصنوعی، فناوری پاک و فین تک (FinTech) در حال گسترش هستند.
این گزارش همچنین بر یک تغییر اساسی در جمعیت بنیانگذاران استارتاپ ها تأکید کرد. بین سال های ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۴، ۴۰٪ از بنیانگذاران شرکت های تک شاخ، ۱۰ تا ۱۵ سال سابقه کار قبلی داشتند، در حالی که این رقم در دوره ۲۰۰۸-۲۰۱۳، ۲۶٪ بود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید