توسعه کسب‌وکارهای فناورانه با همکاری تهران و بلگراد - افق اقتصادی

توسعه کسب‌وکارهای فناورانه با همکاری تهران و بلگراد - افق اقتصادی
جمعه, ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | 2025-04-04
کد خبر: 364195 |
تاریخ انتشار : ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۳ |
19 بازدید
۰
2
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: در دیدار معاون وزیر ارتباطات با قائم‌مقام وزیر علوم صربستان، گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری مورد بررسی قرار گرفت. به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران به نقل از وزارت ارتباطات، احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران؛ در بخشی از برنامه‌های سفر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و […]

توسعه کسب‌وکارهای فناورانه با همکاری تهران و بلگراد

اقتصاد ایران: در دیدار معاون وزیر ارتباطات با قائم‌مقام وزیر علوم صربستان، گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری مورد بررسی قرار گرفت.

به گزارش خبرگزاری اقتصادی ایران به نقل از وزارت ارتباطات، احسان چیت‌ساز، معاون سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران؛ در بخشی از برنامه‌های سفر سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران به صربستان، در ساختمان وزارت علوم این کشور با میروسلاو تراژانوویچ، قائم‌مقام وزیر علوم، توسعه فناوری و نوآوری صربستان دیدار و گفت وگو کرد.
در این دیدار دو طرف پیرامون گسترش همکاری‌های دوجانبه در زمینه‌های مختلف علمی و فناوری با محوریت هوش مصنوعی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
چیت‌ساز در این دیدار با اشاره به سابقه موفق همکاری دو کشور، اظهار داشت: «فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی زمینه‌ای مناسب برای تعمیق همکاری‌های دو کشور محسوب می‌شود و به واسطه آن می‌توان ضمن هوشمندسازی، رفاه مردم و اقتصاد ملت ها را متحول کرد.»
وی بر آمادگی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران برای دستیابی به برنامه اقدام مشترک در زمینه توسعه همکاری‌ها در حوزه هوش مصنوعی تأکید کرد.
به گفته چیت‌ساز این تفاهمنامه می‌تواند دارای محورهای دیگری از جمله ایجاد آزمایشگاه‌های مشترک هوش مصنوعی، اشتراک منابع پردازش، تجربیات تنظیم گری و حکمرانی کلان‌داده، به‌اشتراک‌ گذاشتن منابع محاسباتی و توسعه اکوسیستم فعال در حوزه فناوری‌های نوین باشد.
معاون وزیر ارتباطات در ادامه سرمایه‌گذاری مشترک در حوزه توسعه کسب‌وکارهای فعال در حوزه هوش مصنوعی و فراهم‌کردن امکان حضور کسب‌وکارهای ایرانی در صربستان و بالعکس را از دیگر موضوعاتی عنوان کرد که دو کشور می‌توانند با یکدیگر همکاری کنند.
چیت‌ساز، همچنین سرمایه‌گذاری دو کشور در زمینه توسعه منابع انسانی و تربیت نیروی انسانی متخصص در حوزه هوش مصنوعی را مورد تأکید قرار داد.
قائم‌مقام وزیر علوم صربستان نیز ضمن استقبال از دستیابی به برنامه اقدام مشترک با جمهوری اسلامی ایران گفت: «ما هم آمادگی داریم با به‌اشتراک‌گذاشتن منابع محاسباتی و تجربیات خود، به تقویت اکوسیستم استارتاپی و کسب‌وکار در هر دو کشور کمک کنیم.
میروسلاو تراژانوویچ با بیان اینکه “صربستان تأکید بسیار ویژه ای برای ایجاد و توسعه زیرساخت های هوش مصنوعی دارد”، گفت: اکنون حدود ۸۰۰ شرکت استارتاپی در زمینه هوش مصنوعی در این کشور فعالیت دارند.
سید ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، عصر روز سه‌شنبه (۷ اسفندماه) در رأس هیئتی در چارچوب پیشبرد برنامه توسعه «دیپلماسی فناوری» و به دعوت رسمی «دیان ریستیج»، وزیر اطلاعات و مخابرات صربستان، راهی بلگراد، پایتخت این کشور شد.
تقویت همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌هایی همچون فناوری‌های نوین به‌ویژه هوش مصنوعی، پست، صادرات تجهیزات مورد نیاز شبکه ارتباطی از جمله فیبر نوری از جمله برنامه‌های این سفر محسوب می‌شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید