ثبت اختراع یک شرکت دانش‌بنیان در زمینه چاپگرهای سه‌بُعدی - افق اقتصادی

ثبت اختراع یک شرکت دانش‌بنیان در زمینه چاپگرهای سه‌بُعدی - افق اقتصادی
شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-23
کد خبر: 23987 |
تاریخ انتشار : ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۶ |
278 بازدید
۰
6
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: یک شرکت دانش‌بنیان با تلاش متخصصان داخلی خود در زمینه چاپگرهای سه‌بعدی اختراعی ثبت کرده است که به عنوان طرح برتر در جشنواره اختراعات ایران شناخته شده است. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، در بین فناوری‌های مختلف، بعضی فناوری‌ها به واسطه ویژگی‌های خود، بسیار تعیین‌کننده هستند. به عنوان مثال چاپگرهای سه‌بعدی از جمله فناوری‌هایی هستند […]

ثبت اختراع یک شرکت دانش‌بنیان در زمینه چاپگرهای سه‌بُعدی

اقتصاد ایران: یک شرکت دانش‌بنیان با تلاش متخصصان داخلی خود در زمینه چاپگرهای سه‌بعدی اختراعی ثبت کرده است که به عنوان طرح برتر در جشنواره اختراعات ایران شناخته شده است.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، در بین فناوری‌های مختلف، بعضی فناوری‌ها به واسطه ویژگی‌های خود، بسیار تعیین‌کننده هستند. به عنوان مثال چاپگرهای سه‌بعدی از جمله فناوری‌هایی هستند که آینده صنایع را زیر و رو می‌کنند.

انواع قطعات با چاپگرهای سه‌بعدی قابل ساخت است که این قطعات می‌تواند انگشتر، آویز یا قسمت‌های مختلف طلاجات با دقت و کیفیت فوق‌العاده بالا همراه با پیچیدگی باشد که شاید هیچ روش سنتی قابلیت تولید این محصولات را نداشته باشد.

یک شرکت دانش‌بنیان با تلاش متخصصان داخلی خود در زمینه چاپگرهای سه‌بعدی اختراعی ثبت کرده است که به عنوان طرح برتر در جشنواره اختراعات ایران شناخته شده است.

ایده تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان در بسیاری از مواقع از دوران دانشجویی شکل می‌گیرد و برای اینکه یک اختراع به محصول تبدیل شود باید روند تجاری‌سازی را در قالب یک شرکت دانش‌بنیان طی کند ضمن آنکه ورود به این مسیر با تکیه بر تجربه مشاوران صندوق نوآوری و با استفاده از ابزارهای مختلف حمایتی صندوق بسیار راحت شده است.

“محمدحامد قلی‌وند” رئیس هیئت مدیره یک شرکت دانش‌بنیان در حوزه چاپگرهای سه‌بُعدی گفت: چاپگرهای سه‌بعدی یا همان ماشین‌های ساخت افزایشی، به دستگاه‌هایی گفته می‌شود که به صورت لایه به لایه و از کم به زیاد یک قطعه را می‌سازند. مزایا و کاربردهای بسیار زیاد چاپگرهای سه‌بعدی نسبت به روش‌های قدیمی و سنتی شامل سرعت،‌ دقت و کیفیت، زمان انجام کار و حتی کاهش هزینه‌ای که دارند، است.

قلی‌وند گفت: بنده ورودی سال ۱۳۸۴ مکانیک دانشگاه خواجه نصیر هستم و در زمینه چاپگرهای سه‌بعدی کار خود را آغاز کردم و در این فرایند که بسیار در ایران ناشناخته بود کارهای تحقیقاتی انجام دادیم که این کارهای تحقیقاتی منجر به ابداع و نمونه جدید در چاپگرهای سه‌بعدی و در نهایت تبدیل به ثبت اختراع شد و به عنوان طرح برتر در جشنواره اختراعات ایران شناخته شد.

رئیس هیئت مدیره این شرکت دانش‌بنیان گفت: از جمله مشتریان عمده‌ای که استقبال خوبی از محصولات این شرکت کرده‌اند، مجموعه طلاسازها هستند که بیشتر دستگاه‌های خود را از کشورهای خارجی تهیه می‌کردند به خاطر اینکه دقت، ظرافت و پیچیدگی بسیار زیادی داشته است اما امروز با تولید محصولاتی که در این شرکت انجام می‌شود به استفاده از محصولات داخلی و بومی‌سازی‌شده روی آورده‌اند.

“پوریا ترابی” یکی از کارشناسان این شرکت دانش‌بنیان و فناور درباره مزایای محصولات این شرکت گفت:‌ سایز کاری دستگاه این شرکت، بزرگترین سایزی است که امروز در بازار موجود است و یکی دیگر از مهم‌ترین مزایای دستگاه‌های تولیدی این شرکت، این است که تمامی قطعات خروجی، می‌تواند وزن یکسانی داشته باشد که در طلاسازی این امر بسیار مهم است. بخش نرم‌افزار به صورت کامل در اختیار این شرکت است و به همین دلیل، بسیاری از نیازهای بازار خودرو، بازار صنایع مختلف مثل کفش یا تولید زیره کفش و یا حتی ماکت‌سازی را می‌توانیم به راحتی پوشش دهیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید