نظر صاحبان کسب و کارهای اینترنتی درباره طرح حمایت - افق اقتصادی

نظر صاحبان کسب و کارهای اینترنتی درباره طرح حمایت - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 23985 |
تاریخ انتشار : ۱۸ تیر ۱۴۰۲ - ۸:۰۴ |
327 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: صاحب یک کسب‌و‌کار در فضای مجازی با اشاره به بسته حمایتی دولت از کسب‌ و کارهای اینترنتی، می‌گوید: حضور کسب و کارها در پلتفرم‌های رسمی داخلی، آنها را از فضای غیررسمی خارج می‌کند و به این کسب‌وکارها اعتبار و رسمیت می‌بخشد. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،اخیرا آیین نامه حمایت دولت از کسب و کارهای اقتصاد […]

نظر صاحبان کسب و کارهای اینترنتی درباره طرح حمایت

اقتصاد ایران: صاحب یک کسب‌و‌کار در فضای مجازی با اشاره به بسته حمایتی دولت از کسب‌ و کارهای اینترنتی، می‌گوید: حضور کسب و کارها در پلتفرم‌های رسمی داخلی، آنها را از فضای غیررسمی خارج می‌کند و به این کسب‌وکارها اعتبار و رسمیت می‌بخشد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ،اخیرا آیین نامه حمایت دولت از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال در کارگروه اقتصاد دیجیتال دولت، با فراخوان شناسایی سکوهایی که امکان میزبانی کسب و کارهای اینترنتی را دارند، وارد فاز نخست اجرایی شده است.

زهرا رحیمیان، صاحب یک کسب و کار در فضای مجازی، درباره بسته حمایتی دولت از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، می گوید: فعالان کسب و کارهای مجازی مدت زیادی را صرف جذب مخاطب در شبکه های اجتماعی خارجی از جمله اینستاگرام کرده اند و در واقع این پارامتر، یک پایه کسب و کار به شمار می رود.

این فعال خرد اقتصاد دیجیتال ادامه داد: به تعبیر دیگر می توان گفت که کاربر و مخاطب فعال و مشتری دائمی و وفادار، مهم ترین سرمایه کسب و کارهای اینترنتی است.

وی گفت: این آیین نامه برای نخستین بار، حساب های کاربری را براساس میزان مخاطب و کاربر به عنوان دارایی قابل قبول دیده است که اقدام بسیار ارزشمندی برای این نوع از کسب و کارها است.

رحیمیان گفت: برای مثال ممکن است یک جوان که چند سال از عمر خود را صرف ایجاد یک کسب و کار اینترنتی کرده هیچ گاه نتواند سند یا جوازی برای خود تهیه کند و آن را به عنوان تضمین ارائه دهد. اما با این امکان، همه فعالیت حتی فعالیت های خرد و کوچک در اندازه خود جنبه رسمی پیدا می کنند و برای صاحب کسب و کار سرمایه خواهند شد. 

به گفته وی، حضور کسب و کارهای فضای مجازی در پلتفرم های رسمی داخلی، این کسب و کارها را از فضای غیررسمی خارجی می کند و فعالان آنها که همان فریلنسرها یا آزادکارها هستند اعتبار و رسمیت می بخشد.

به گزارش اقتصادایران ، کاربران سامانه فارس من هم با ثبت سوژه در این سامانه خواستار حمایت از کسب و کارهای فضای مجازی برای حضور در پلتفرم های داخلی شده اند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید