تشریح جزئیات حمایت از "اختراعات" در دانشگاه آزاد - افق اقتصادی

تشریح جزئیات حمایت از "اختراعات" در دانشگاه آزاد - افق اقتصادی
جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-11-22
کد خبر: 23807 |
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲ |
70 بازدید
۰
5
ارسال به دوستان
پ

فناوری اقتصاد ایران: رئیس اداره حمایت از اختراعات دانشگاه آزاد گفت‌:هرگونه حمایت مادی و معنوی از اختراع پس از دریافت گواهی ثبت اختراع از اداره مالکیت معنوی قوه قضاییه صورت می‌گیرد.اختراعاتی مورد حمایت قرار می‌گیرد که حداقل درصدی از مالکیت اختراع به نام دانشگاه آزاد باشد. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، خانم “حاجی‌نسب” رئیس اداره […]

تشریح جزئیات حمایت از “اختراعات” در دانشگاه آزاد

فناوری

اقتصاد ایران: رئیس اداره حمایت از اختراعات دانشگاه آزاد گفت‌:هرگونه حمایت مادی و معنوی از اختراع پس از دریافت گواهی ثبت اختراع از اداره مالکیت معنوی قوه قضاییه صورت می‌گیرد.اختراعاتی مورد حمایت قرار می‌گیرد که حداقل درصدی از مالکیت اختراع به نام دانشگاه آزاد باشد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، خانم “حاجی‌نسب” رئیس اداره حمایت از اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه رویداد فناورانه “گام دوم” اظهار کرد: این اداره از سال ۱۳۸۵ شروع به فعالیت کرده است و تاکنون در جهت سامان‌دهی و جهت‌دهی به اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی خدمت‌رسانی کرده است.
وی گفت: تأییدیه علمی و حقوقی اختراع و حمایت از حقوق و مالکیت معنوی تولیدات علمی می‌تواند زمینه‌ساز فضای اعتماد متقابل میان مخترعان و سازمان‌های ذی‌ربط شده و افراد را به ثبت اختراع خود تشویق کند.
حاجی‌نسب تصریح کرد:‌ به منظور حفظ حقوق معنوی و علمی افراد در برخورداری از مزایای اختراعات خود و حمایت از آثار و به مرحله تولید رساندن دستاوردهای نوین اختراعات اعضای هیئت علمی، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی و یا هر نهاد و سازمان وابسته به دانشگاه آزاد اسلامی براساس بخشنامه‌های موجود مورد حمایت قرار می‌گیرند.
رئیس اداره حمایت از اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی گفت‌: هرگونه حمایت مادی و معنوی از اختراع پس از دریافت گواهی ثبت اختراع از اداره مالکیت معنوی قوه قضاییه صورت می‌گیرد. لازم به ذکر است اختراعاتی مورد حمایت قرار می‌گیرد که حداقل درصدی از مالکیت اختراع به نام دانشگاه آزاد اسلامی به ثبت رسیده باشد.
وی ادامه داد:‌ این اداره در طول یک دهه فعالیت خود بخشنامه‌هایی درباره نحوه ارائه تسهیلات به متقاضیان ارائه کرده است که جزئیات آن در سایت دانشگاه آزاد اسلامی قابل مشاهده است و این اداره پاسخگوی شبهات متقاضیان همواره بوده است.
حاجی‌نسب گفت:‌ اختراعاتی که حداقل ۵۰ درصد مالکیت آن به نام دانشگاه آزاد اسلامی به ثبت رسیده‌اند، ۳۸ مورد در سال ۱۳۹۷، ۷۶ مورد در سال ۱۳۹۸، ۷۰ مورد در سال ۱۳۹۹ و ۲۳ مورد در سال ۱۴۰۰ بوده است. ۷ اختراع نیز به نام دانشگاه آزاد اسلامی در اداره ثبت اختراعات آمریکا به ثبت رسیده است که ۲ مورد در مرحله “گرند” و ۵ مورد نیز در مرحله “publish” قرار دارند.
رئیس اداره حمایت از اختراعات دانشگاه آزاد اسلامی گفت‌: ۲ مورد از این ۷ مورد در دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و ۵ مورد نیز مربوط به دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف‌آباد هستند.
وی تاکید کرد:‌ با توجه به پیگیری‌های انجام شده، دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مراجع استعلام و ارزیابی اختراعات اداره مالکیت معنوی قوه قضاییه است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید