اقتصاد ایران: صنعتگران برای کاربردی سازی رباتهای ساخته شده در مسابقات روبوکاپ در هفدهمین دوره از این مسابقه حضور یافتند. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، دکتر داود ثمری دبیر هفدهمین دوره مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران امروز در حاشیه مراسم آغاز به کار این دوره از رقابتها در جمع خبرنگاران گفت: شناسایی نخبگان رباتیک کشور و جریان سازی […]
اقتصاد ایران: صنعتگران برای کاربردی سازی رباتهای ساخته شده در مسابقات روبوکاپ در هفدهمین دوره از این مسابقه حضور یافتند.
به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، دکتر داود ثمری دبیر هفدهمین دوره مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران امروز در حاشیه مراسم آغاز به کار این دوره از رقابتها در جمع خبرنگاران گفت: شناسایی نخبگان رباتیک کشور و جریان سازی علمی و مهارتی در حوزه هوش مصنوعی هدف این مسابقات است.
وی افزود: در حال حاضر این رقابت به منظور ارائه رباتهایی با قابلیت تجاریسازی و حمایت بخش صنعت کشور از توانمندیها و ظرفیتهای موجود برگزار می شود.
ثمری با بیان اینکه با هدف کاربردی سازی ربات ها صنعتگران در این رقابت رباتیکی حضور دارند، گفت: امیدواریم در جریان برگزاری این رویداد، رباتهای ساخته شده به بخش صنعتی کشور وارد شوند و به تبع آن صنعت کشور از مزایای این رباتها در بهبود عملکرد بهرهبرداری کند.
معاون فناوری واحد علوم تحقیقات اضافه کرد: همچنین در این رقابت، رویداد سکوی پرتاب با موضوع شناسایی و تقدیر از رسالهها و پایان نامههای برتر در حوزه رباتیک و هوش مصنوعی برگزار می شود.
دبیر هفدهمین دوره مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران با اشاره به حمایت از تیمهای منتخب گفت: تیمهای برگزیده این مسابقات در صورت تمایل میتوانند نسبت به تبدیل تیم خود به یک استارتآپ و شرکت دانشبنیان در واحد علوم و تحقیقات و در مرکز رشد این دانشگاه اقدام کنند.
وی ادامه داد: همچنین با تشکیل انجمن فناوری رباتیک، افراد برگزیده و منتخب حوزههای هوش مصنوعی و رباتیک شناسایی و ضمن راهبری و توانافزایی مستعدان، تیم دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه هوش مصنوعی و رباتیک تشکیل خواهد شد.
ثمری ادامه داد: ما در سال ۱۴۰۱ مجوز راهاندازی سرای نوآوری سیستمهای هوشمند و فناوریهای نرم را با رویکرد استقرار تیمهای فعال در حوزههای هوش مصنوعی و رباتیک، از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اخذ کردهایم.