جزییات راه‌اندازی «پردیس های علم و فناوری» تخصصی - افق اقتصادی

جزییات راه‌اندازی «پردیس های علم و فناوری» تخصصی - افق اقتصادی
شنبه, ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | 2024-09-21
کد خبر: 23401 |
تاریخ انتشار : ۱۸ تیر ۱۴۰۲ - ۸:۳۱ |
291 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: سرپرست معاونت فناوری وزارت علوم با اشاره به راه اندازی پردیس های علم و فناوری تخصصی در پارک های علم و فناوری، دانشگاه ها و پژوهشگاه گفت: در استان سمنان پردیس تخصصی هوش مصنوعی ایجاد می شود. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، امید رضایی فر، با اشاره به راه اندازی پردیس‌های علم و فناوری تخصصی […]

جزییات راه‌اندازی «پردیس های علم و فناوری» تخصصی

اقتصاد ایران: سرپرست معاونت فناوری وزارت علوم با اشاره به راه اندازی پردیس های علم و فناوری تخصصی در پارک های علم و فناوری، دانشگاه ها و پژوهشگاه گفت: در استان سمنان پردیس تخصصی هوش مصنوعی ایجاد می شود.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، امید رضایی فر، با اشاره به راه اندازی پردیس‌های علم و فناوری تخصصی در پارک‌های علم و فناوری و یا دانشگاه‌ها گفت: پردیس‌های علم و فناوری توسط دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری در چارچوب توسعه فعالیت‌های خود در حوزه فناوری و نوآوری در پهنه‌ای از اراضی یا محدوده مشخص تأسیس می‌شود و زمینه استقرار شرکت‌ها و مؤسسات دانش بنیان و فناور را فراهم می‌کند. ضمن اینکه این فرصت برای پژوهشگاه‌های وزارت علوم ایجاد خواهد شد تا بتوان از ظرفیت‌ها برای راه اندازی پردیس‌ها استفاده کنیم.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم اهداف تأسیس پردیس‌های علم و فناوری را ایجاد زمینه و بستر لازم برای رشد و توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط فناور و دانش بنیان، فراهم آوردن شرایط لازم برای جذب و استقرار شرکت‌ها مؤسسات و واحدهای فناور بزرگ برشمرد.

وی همچنین بسترسازی برای توسعه کارآفرینی مبتنی بر علم و فناوری، بالابردن ظرفیت ایجاد اشتغال دانش آموختگان کمک و افزایش تعاملات مؤثر و هدفمند و درونی مراکز علمی و فناوری و تعامل با مؤسسات اقتصادی و اجرایی از دیگر اهداف راه اندازی این پردیس‌ها عنوان کرد.

رضایی فر ادامه داد: دو مدل پردیس پیش‌بینی شده؛ نخست «پردیس مستقل» که راه‌اندازی آن برای دانشگاه‌ها و مؤسسات پژوهشی امکان پذیر است ولی این نوع پردیس به دلیل عدم حضور و همکاری پارک، مشمول مزایای قانونی مرتبط نخواهد شد.

این مقام مسئول وزارت علوم مدل دیگر پردیس‌های علم و فناوری را «پردیس مشترک» عنوان کرد و گفت: راه‌اندازی این مدل از پردیس با استفاده از امکانات و ظرفیت‌های موجود توسط دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی یا سایر سازمان‌های متقاضی اعم از دولتی و غیردولتی و صرفاً با همکاری یک پارک واجد شرایط لازم در قالب و مدل مشارکت و همکاری و انعقاد یک توافق نامه یا قرارداد همکاری امکان پذیر است.

وی افزود: این پردیس از امتیازات قانونی پارک برخوردار بوده و در صورت قطع همکاری پارک، مجوزِ صادر شده لغو می‌شود و ادامه کار پردیس منوط به اخذ مجوز جدید از شورای گسترش به عنوان پردیس مستقل است.

سرپرست معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم ضمن از راه اندازی پردیس‌های علم و فناوری در حوزه اقتصاد دیجیتال و کشاورزی خبر داد و گفت: همچنین قرار است در استان سمنان پردیس‌های تخصصی هوش مصنوعی راه اندازی شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید