امضای تفاهم‌نامه احداث نخستین پارک شیمیایی کشور - افق اقتصادی

امضای تفاهم‌نامه احداث نخستین پارک شیمیایی کشور - افق اقتصادی
یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | 2024-11-24
کد خبر: 143302 |
تاریخ انتشار : ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۹ |
242 بازدید
۰
4
ارسال به دوستان
پ

اقتصاد ایران: تفاهم‌نامه احداث نخستین پارک شیمیایی کشور در منطقه نایبند بوشهر در مجاورت قطب گازی کشور میان شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس امضا شد. به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری ایجاد نخستین پارک شیمیایی کشور در مجاورت قطب گازی کشور (منطقه نایبند) با حضور معاون […]

امضای تفاهم‌نامه احداث نخستین پارک شیمیایی کشور

اقتصاد ایران: تفاهم‌نامه احداث نخستین پارک شیمیایی کشور در منطقه نایبند بوشهر در مجاورت قطب گازی کشور میان شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس امضا شد.

به گزارش خبرگزاری اقتصادایران ، تفاهم‌نامه سه‌جانبه همکاری ایجاد نخستین پارک شیمیایی کشور در مجاورت قطب گازی کشور (منطقه نایبند) با حضور معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی، بین مدیر برنامه‌ریزی و توسعه شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در حاشیه آخرین روز نمایشگاه بین‌المللی ایران‌پلاست امضا شد.

علی‌عسکری، مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس در این آیین هدف از امضای تفاهم‌نامه را ریل‌گذاری در صنعت پتروشیمی برای جلوگیری از خام‌فروشی محصولاتی همچون گوگرد دانست و گفت: اساس احداث پارک‌های شیمیایی فاصله گرفتن از خام‌فروشی در پتروشیمی است.

وی با اشاره به افزایش سالانه توان تولید محصولات بالادستی پتروشیمی از زمان انقلاب اسلامی تاکنون افزود: سودآوری در این صنعت در بخش‌های پایین‌دستی زنجیره ارزش خلاصه می‌شود، از این رو هلدینگ خلیج فارس احداث ۹ پارک شیمیایی از این دست را در چابهار، جاسک، میناب، اروند، پارسیان، دشتستان، دیلم، امیدیه و اروند در دستور کار قرار داده است.

مدیرعامل شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس با بیان اینکه در قالب احداث پارک‌های شیمیایی ۳۰۰ طرح تعریف شده که از میان آنها کارهای مقدماتی  ۶۰ طرح سودآورتر آماده شده است و به‌زودی پیمانکار نخستین طرح آن شروع به‌کار می‌کند.

سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس نیز با اشاره به تولید روزانه ۷۰۰ هزار تن گوگرد در ۱۳ پالایشگاه گاز پارس جنوبی گفت: پیش از این نگهداری و صادرات این گوگرد برای منطقه یک معضل به‌شمار می‌آمد، اما چند سالی است که به‌صورت دانه‌بندی صادر می‌شود.

وی اظهار کرد: سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس به‌عنوان متولی زیرساخت‌های قطب گازی کشور آماده هرگونه همکاری در زمینه تخصیص زمین و مجوزهای لازم است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
نویسنده: 
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم افق اقتصادی در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام‌هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی‌پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت‌های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی میباشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید