سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص انتشار تصاویر دانشآموزان توسط معلمان بلاگر اظهار داشت: دانشآموزان موجوداتی معصوم، پاک و بیدفاع هستند و قرار دادن آنها در معرض جمعآوری فالوئرها اقدام مناسبی به شمار نمیآید.
در همین ارتباط علی فرهادی؛ سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره انتشار تصاویر دانشآموزان توسط معلم بلاگرها گفت: دانشآموز یک وجود معصوم، پاک و بیدفاع است و اگر او را در معرض جمعآوری فالوئر قرار دهیم کار مناسبی نیست.
وی افزود: معلم بلاگرها معمولا از مدارس غیردولتی هستند که البته با آنها هم برخورد داشتیم و مانع فعالیت آنها شدیم.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: خیلی جدی اعلام کردیم که کسی حق ندارد از دانشآموزان استفاده ابزاری کند و دانشآموز را در معرض استرس و تنش روانی قرار دهد و تاکید میکنیم که معلمان این کار را نکنند.
موسیالرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش در مورد پدیده معلم بلاگری گفت با اشاره به مشکلاتی که گاهی در فضای مجازی به عنوان معلم بلاگر به وجود آمده بود، گفت: به دستور دکتر صحرایی، وزیر سابق آموزش و پرورش، اقداماتی برای ساماندهی این موضوع انجام شد. وی افزود: سه ماه پیش در شورای عالی آموزش و پرورش، ماده واحدهای به منظور استفاده صحیح و مناسب از فضای مجازی و حفظ حریم شخصی و اجتماعی دانشآموزان تنظیم گردید تا هیچکس بدون رضایت دانشآموزان، تصاویری از آنها منتشر نکند..
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص انتشار تصاویر دانشآموزان با بیان اینکه دانشآموزان از نظر قوانین بالادستی مانند قانون اساسی و قانون حمایت از کودکان دارای یک حریم شخصی و خصوصی هستند که باید مورد توجه قرار گیرد افزود: نه تنها دانشآموز بلکه معلم هم حریم شخصی و خصوصی دارد و هیچ کس اجازه ندارد از نظر قانونی و شرعی وارد حریم خصوصی وی شود.
کفاش با اشاره به اینکه پیشنویس ماده واحده این موضوع در شورای عالی تهیه شده و به بحث گذاشته شده است، تأکید کرد که هیچکس نباید به حریم خصوصی دانشآموزان و معلمان وارد شود. او افزود: بر اساس این ماده، هیچ فردی حق ندارد به حریم خصوصی دانشآموزان تجاوز کند و اقدام به انتشار صدا، کلیپ، تصویر یا عکسی کند که ممکن است به وضعیت روحی و روانی دانشآموزان آسیب برساند یا به معلمان توهین کند. این عمل ممنوع است و در صورت مشاهده، متخلفان به مراجع قانونی معرفی خواهند شد و باید پاسخگو باشند.
وی همچنین بیان کرد که ورود به این موضوع به درخواست برخی از والدین بوده است و برخی از آنها نگران و ناراحت بودند. با این حال، معلمان خود مسئولیت تعلیم و تربیت در مدارس را بر عهده دارند و به این نکته توجه دارند که نباید به دانشآموزان از نظر روحی و روانی آسیبی وارد شود.
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش افزود که پس از طرح متن ماده واحده در شورای عالی، تصمیم گرفته شد که کارگروهی به منظور بازبینی و اصلاح متن تعیین شود. او ادامه داد که پس از این مرحله، متن دوباره مطرح خواهد شد و در صورت تصویب و طی مراحل قانونی، به ابلاغ خواهد رسید. جلسه مربوط به ماده واحده برای اعضای کارگروه تشکیل خواهد شد.